Soru Kart Çalıntı Mıdır ?

This is crazy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar, bir arkadaşım aradı, bana bir kredi kartı verdi. Kart bize ait dediler. Apple kimliğine kaydet dedi. Oradan "TikTok coin alır mısın?" dediler. Aldım, sonra öğrendim, coinleri canlı yayında atıp iade isteyecekler. İadelerini almışlar. Benim Apple hesabım ban yedi. Kredi kartı çalıntı olabilir mi? Veya çalıntı olduğunu ne zaman öğrenirim?

Reaksiyon puanı
269
Arkadaşlar, bir arkadaşım aradı, bana bir kredi kartı verdi. Kart bize ait dediler. Apple kimliğine kaydet dedi. Oradan "TikTok coin alır mısın?" dediler. Aldım, sonra öğrendim, coinleri canlı yayında atıp iade isteyecekler. İadelerini almışlar. Benim Apple hesabım ban yedi. Kredi kartı çalıntı olabilir mi? Veya çalıntı olduğunu ne zaman öğrenirim?
Hiç kredi kartı çalmadığım için bilemiyorum ama muhtemelen Appleden ban yediysen çalıntıdır ve 18 yaşından büyüksen başın çok büyük belada.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten çalıntı olmasaydı kendileri alırlardı. Çok büyük problemin var.

efemurato

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,044
Evet Çalıntıdır. Ve Apple Kimliğe girince nasıl bir hata veriyor Apple Kimliği Kilitlendi diye bir şey mi? Yukarıdaki mesajda dediği gibi arkadaşımızın +18 isen hapis cezası yiyebilirsin ama konuşmaları dinlettirmiyi dene. Polis falan gelirse

This is crazy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hiç kredi kartı çalmadığım için bilemiyorum ama muhtemelen Appleden ban yediysen çalıntıdır ve 18 yaşından büyüksen başın çok büyük belada.

Zaten çalıntı olmasaydı kendileri alırlardı. Çok büyük problemin var.
Bana bir tane bug yapacaz dediler. Satın alıp geri iade yapacaklarmış. Apple a kardeşim kartımızdan bizden habersiz almış diceklermiş. Kendileridr önceden yapmış kartın kendilerine ait olduklarını söylerken ses kaydı almıştım. Peki ya kart çalıntıysa ne zaman öğrenebiliirm sonucunu?

Evet Çalıntıdır. Ve Apple Kimliğe girince nasıl bir hata veriyor Apple Kimliği Kilitlendi diye bir şey mi? Yukarıdaki mesajda dediği gibi arkadaşımızın +18 isen hapis cezası yiyebilirsin ama konuşmaları dinlettirmiyi dene. Polis falan gelirse
17 yaşındayım ama ben çalıntı olduğunu bilmiyordum. Alır mısın dediler aldım ses kayıtları var elimde. Bende mağdur durumdayım yani. Sonradan öğrendim tiktok tan coin alıp kendi canlı yayınlarına atıp sonra geri iade isteyeceklermiş. Peki ya çalıntıysa ben ne zamana öğrenirim?

Reaksiyon puanı
269
Bana bir tane bug yapacaz dediler. Satın alıp geri iade yapacaklarmış. Apple a kardeşim kartımızdan bizden habersiz almış diceklermiş. Kendileridr önceden yapmış kartın kendilerine ait olduklarını söylerken ses kaydı almıştım. Peki ya kart çalıntıysa ne zaman öğrenebiliirm sonucunu?
Muhtemelen nezarette. ( +18'isen hemen öğrenemessin -18'isen belki )

17 yaşındayım ama ben çalıntı olduğunu bilmiyordum. Alır mısın dediler aldım ses kayıtları var elimde. Bende mağdur durumdayım yani. Sonradan öğrendim tiktok tan coin alıp kendi canlı yayınlarına atıp sonra geri iade isteyeceklermiş. Peki ya çalıntıysa ben ne zamana öğrenirim?
Bro +18'isen o arkadaşların hakkında suç duyurusunda bulun.

This is crazy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Muhtemelen nezarette. ( +18'isen hemen öğrenemessin -18'isen belki )

Bro +18'isen o arkadaşların hakkında suç duyurusunda bulun.
Ama kart bize ait diyolar. Suç duyurusunda bulunursam kart onlara ait çıkarsa, günahlarını almışım gibi olur.

Reaksiyon puanı
269

Bilemiyorum. O zaman yinede polise git kanıtlarınla. Arkadaşlarının evlerini vb. Biliyorsan ihbar et.

This is crazy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

efemurato

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,044
Kanıtım varda bilmiyorum artık. Bu olay sizce ne zamana kadar açıklığa kavuşur?
Avukat yada Hakim olmadığım için bilemem ama Ses Kayıtları varmı? yada mesajlar onlar bile yeter kanıt olarak bence Ama Ses kayıtları varsa yapacakları başka bişey yok onların. Tahminimce Kanıt varsa Avukatları Savunumazsa. 2-3 Ay içinde sonuçlandırırsınız. :)

Reaksiyon puanı
269
Kanıtım varda bilmiyorum artık. Bu olay sizce ne zamana kadar açıklığa kavuşur?

Ne isteyeyim ki sizce daha önce kendileride yapmış. bir şey olmadı dediler. Ne tür bir kanıt isteyeyim?
Kredi kartının bilgilerini bilmelerini isteyebilirsin en basitinden.

This is crazy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Benzer bir şeyi abim 15 yaşında yapmıştı 20 yaşına geldi halen davası sürüyor.
Bana önerebileceğiniz bir şey var mı yapmam için

Arkadaşım adam riske mi atsın yani? Apple hesabı kitlenmiş. Ayrıca arkadaşları neden ona alması için kart veriyor. Kendileri niye yapmıyorlar.
Kendiler daha önce yapmışlar. Bu bug diyolar. İphone da yapabiliyorlarmış

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Arkadaşımın birisi de çalıntı kartla işlem yapmıştı. Mahkeme ve polis yoluna gidip gelmekten yeni bir arabanın parasını harcamıştı. Kaç yıl oldu unuttum ama dahada rahat bırakmıyorlar adamı.

Kart kendilerinin olsa coin almak bile istemezler emin ol.

Reaksiyon puanı
269

This is crazy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşımın birisi de çalıntı kartla işlem yapmıştı. Mahkeme ve polis yoluna gidip gelmekten yeni bir arabanın parasını harcamıştı. Kaç yıl oldu unuttum ama dahada rahat bırakmıyorlar adamı.

Kart kendilerinin olsa coin almak bile istemezler emin ol.
Ben ne yapmalıyım bu durumda kartın onlara ait olması da var.