• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Karne Nasıl Geldi Gençlik

bende bulursam ana okul karnemi ekleycem...

arkadaş ilişkileri : zaman zaman agresif yazıyor :D :D

2.88 4 Tane zayıf Vardı Duzeltmısler :D
Gecen Seneden 2 Tane Sorumlum Var :D
Staj Yeri Arıyorum İstanbulda Dış Ticaret Varmı Tanıdık Bıldık ?? (Avrupa Yakası)

Yıl sonu ortalaması: 93.04 .Daha fazla yorum yapmayayım en iyisi :)

valla ben kıl payı geçtim

fotograf makinasıyla geçin braya koyun

m1903 sen napmıssın yaw ben o notu beden eğitiminden bile alamadım

inmşallah yarın gidip alcam sıra beklemek zor geldi (A) (A) :* :*

ben söleym ingilizce CB
dönem içi mesleki dersleri daha belli değil ama muhtemelen CB yada CC olacak

Bir tek fen ve teknoloji:4 gerisi hepsi 55555555555555555

Benim yıl sonu başarı ortalamam 69.07 hiç zayıfımım yok. Teşekkür bir puanla kaçırdık o teşekkür almak için bir ingilizce sınavına girecem

yha bnmde fena deiL:D 79...lu bişi tam hatrlamıom=))

ama bni geçen yok bizim sınfta=/

Benimki 79... gibi birşey zayıfım zaten yok :) Teşekkür aldım :) Taktiri müzik ve din yüzünden alamadım diğer derslerim 5-4 :) İyi yani :)

corpuscallosum dedi ki:
ben liseyi 4.88le bitirmiştm ama össde bana 78.9 gelmişti

:D bende 4.32 ile bitirmiştim :D ama bizim okul 76.1 eklemişti bana fena puan değil aslında ;)

Be5tE dedi ki:
Benimki 79... gibi birşey zayıfım zaten yok :) Teşekkür aldım :) Taktiri müzik ve din yüzünden alamadım diğer derslerim 5-4 :) İyi yani :)

Din dersinin zayıf olması normal Bestecim. :) Bence din dersini ders olarak değilde,yaşam kılavuzu olarak görürsen din dersinde daha başarılı olursun. ;)

Benimde din dersime 3 düşmüş hoca amacını unutup laikliği kötüleyip şeriatı anlatmaya başlayınca bende ona esas görevini hatırlattığımdan notlarım 70 - 75 olmasına rağmen 3 düşürdü...

DaY_WalkeR dedi ki:
Be5tE dedi ki:

Din dersinin zayıf olması normal Bestecim. :) Bence din dersini ders olarak değilde,yaşam kılavuzu olarak görürsen din dersinde daha başarılı olursun. ;)

:D felsefi bir öğüt olmuş bak bu bizim okulda dinci genelde olabildiğince yüksek verirdi hatta bazı arkadaşların nasıl 5 aldığına şaştığımız olurduki zaten kendiside şaşardı :D ama din dersi böyle birşey değil mi önce hocanın dersi sewdirmesi gerekmez mi insanları dinden soğutmak yerine?

keyloger dedi ki:
DaY_WalkeR dedi ki:
Be5tE dedi ki:

:D felsefi bir öğüt olmuş bak bu bizim okulda dinci genelde olabildiğince yüksek verirdi hatta bazı arkadaşların nasıl 5 aldığına şaştığımız olurduki zaten kendiside şaşardı :D ama din dersi böyle birşey değil mi önce hocanın dersi sewdirmesi gerekmez mi insanları dinden soğutmak yerine?

Evet biraz öyle. Hocasına göre değişiyor. Mesela orta okulda bi hocamız vardı. Derste 2 konuşur sonra hep yazı yazdırırdı ve derste çok sıkılırdım. Ama aileden dini eğitimim olduğu içinde 5 alırdım. Lisedeki hocamız ise çok daha farklı sadece konuşup bize öğütler verir,dini konuları çok güzel bir biçimde anlatır. Ses tonunu o kadar iyi ayarlıyorki derste onu dinlememek imkansız. (Yaşar Yavuz) Reklam gibi oldu ama tanıyanlar vardır diye ismini verdim. Ata kolejinde de din derslerine giriyor kendisi :)