Denizhan Dakılır
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 23
yaw ne zekalar varmış sdn nede benim karne
neyse söylemek istemiyorum
DaY_WalkeR dedi ki:Be5tE dedi ki:Benimki 79... gibi birşey zayıfım zaten yokTeşekkür aldım
Taktiri müzik ve din yüzünden alamadım diğer derslerim 5-4
İyi yani
![]()
Din dersinin zayıf olması normal Bestecim.Bence din dersini ders olarak değilde,yaşam kılavuzu olarak görürsen din dersinde daha başarılı olursun.
![]()
Be5tE dedi ki:DaY_WalkeR dedi ki:Be5tE dedi ki:Benimki 79... gibi birşey zayıfım zaten yokTeşekkür aldım
İyi yani
![]()
Önerinin adı suç atmak olmuş.Neyse sana başarılar.
Din dersinin zayıf olması normal Bestecim.Bence din dersini ders olarak değilde,yaşam kılavuzu olarak görürsen din dersinde daha başarılı olursun.
![]()
Her durumda bana laf atmaktan bıkmadın dimi ??? Neyse sana pek birşey söylemicem ama şunu bilki bizim hoca normal işletilen dersleri işlemiyor müfredata uyduğunu sanmıyorum bizi geçmişten adını duymadığımız adamları söylüyor yazılılarda yorum istiyor ! Sadece 4 soru soruyor ...
Yaşam kılavuzum senden iyi merak etmeBenle ilgilide çok derde düşme ... Ne sen beni seviyorsun ne ben seni .. O yüzden bana bulaşmazsan sevinirim
![]()
bdco dedi ki:Ahh ah zamanında ne karneler alırdım ama 2 yıldır evdeyim ve mutluyum evde.Okul tam çile hiç sevmiyorum![]()
DaY_WalkeR dedi ki:Be5tE dedi ki:DaY_WalkeR dedi ki:Be5tE dedi ki:Benimki 79... gibi birşey zayıfım zaten yokTeşekkür aldım
İyi yani
![]()
Önerinin adı suç atmak olmuş.Neyse sana başarılar.
![]()
![]()
Her durumda bana laf atmaktan bıkmadın dimi ??? Neyse sana pek birşey söylemicem ama şunu bilki bizim hoca normal işletilen dersleri işlemiyor müfredata uyduğunu sanmıyorum bizi geçmişten adını duymadığımız adamları söylüyor yazılılarda yorum istiyor ! Sadece 4 soru soruyor ...
Yaşam kılavuzum senden iyi merak etmeBenle ilgilide çok derde düşme ... Ne sen beni seviyorsun ne ben seni .. O yüzden bana bulaşmazsan sevinirim
![]()
Önerinin adı laf atmak olmuş.Neyse sana başarılar.
Din hocana Selamlar
![]()
mavinok.ta dedi ki:Nmss beste day walker kardeşime bi küfretmediğiniz kaldı >X< çocuk ne dedi yav? aslında mesajında çok manidar sözler var. önyargı ile yaklaşmayın... tüm karne alanlarada tebrikler seneye başarılar dilerim.![]()
aynen öyleler kripto dostum..Kriptograf dedi ki:Trajikomiksiniz,,,
TuningMert dedi ki:Beste kusura bakma ama kusur sende gibi.mavinoktanın ne suçu vardı şimdi?
emelden dedi ki:Mert, çok ayıp sana konuyu dağıtma karnen nasıl geldi onu yaz sen.![]()
![]()
Troy dedi ki:8 senede neden bitti diye soran yok?
bencede ben o kadar çalıştıma ama çalışmakla olmuyo yaşamak lazım bencede ne yaptıysam o 4'ü 5 yapamadım çünkü ;DDaY_WalkeR dedi ki:Be5tE dedi ki:Benimki 79... gibi birşey zayıfım zaten yokTeşekkür aldım
İyi yani
![]()
![]()
büyüyünce olur merak etmebjk_ayse dedi ki:benim şimdiye kadar hiç 4 ten aşağı notum olmadı hehehe![]()