Karne Nasıl Geldi Gençlik

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
DaY_WalkeR dedi ki:
Be5tE dedi ki:
Benimki 79... gibi birşey zayıfım zaten yok :) Teşekkür aldım :) Taktiri müzik ve din yüzünden alamadım diğer derslerim 5-4 :) İyi yani :)

Din dersinin zayıf olması normal Bestecim. :) Bence din dersini ders olarak değilde,yaşam kılavuzu olarak görürsen din dersinde daha başarılı olursun. ;)

Her durumda bana laf atmaktan bıkmadın dimi ??? Neyse sana pek birşey söylemicem ama şunu bilki bizim hoca normal işletilen dersleri işlemiyor müfredata uyduğunu sanmıyorum bizi geçmişten adını duymadığımız adamları söylüyor yazılılarda yorum istiyor ! Sadece 4 soru soruyor ...

Yaşam kılavuzum senden iyi merak etme ;) Benle ilgilide çok derde düşme ... Ne sen beni seviyorsun ne ben seni .. O yüzden bana bulaşmazsan sevinirim ;)

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Be5tE dedi ki:
DaY_WalkeR dedi ki:
Be5tE dedi ki:
Benimki 79... gibi birşey zayıfım zaten yok :) Teşekkür aldım :) Taktiri müzik ve din yüzünden alamadım diğer derslerim 5-4 :) İyi yani :)

Önerinin adı suç atmak olmuş. :) Neyse sana başarılar. ;)

Din dersinin zayıf olması normal Bestecim. :) Bence din dersini ders olarak değilde,yaşam kılavuzu olarak görürsen din dersinde daha başarılı olursun. ;)

Her durumda bana laf atmaktan bıkmadın dimi ??? Neyse sana pek birşey söylemicem ama şunu bilki bizim hoca normal işletilen dersleri işlemiyor müfredata uyduğunu sanmıyorum bizi geçmişten adını duymadığımız adamları söylüyor yazılılarda yorum istiyor ! Sadece 4 soru soruyor ...

Yaşam kılavuzum senden iyi merak etme ;) Benle ilgilide çok derde düşme ... Ne sen beni seviyorsun ne ben seni .. O yüzden bana bulaşmazsan sevinirim ;)

Önerinin adı laf atmak olmuş. :) Neyse sana başarılar. ;) Din hocana Selamlar :)

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ahh ah zamanında ne karneler alırdım ama 2 yıldır evdeyim ve mutluyum evde.Okul tam çile hiç sevmiyorum :D

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
DaY_WalkeR dedi ki:
Be5tE dedi ki:
DaY_WalkeR dedi ki:
Be5tE dedi ki:

Önerinin adı suç atmak olmuş. :) Neyse sana başarılar. ;)

Önerinin adı laf atmak olmuş. :) Neyse sana başarılar. ;) Din hocana Selamlar :)

Herseye burnunu sokup adamın asabını bozma senin nasıl seyleri nasıl öğrenip bildiğini ve nasıl uyguladığını gördük. Kendi işine bak bulaşma

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Day walker benimle ilgili hiç bir şeye birşey yazmanı istemiyorum yeter artık !!! Git ne yaparsan yap bana karışma sakın !

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Sonunda bitti benim okulda 5.00 ile bitirmekti girerken amacım öylede oldu,okulu hiç sevmememe rağmen aldım notları demekki sinir olmak ve nefret etmek gerçekten ters tepip insanı hırslandırabiliyormuş :)
Okul bitti derken birde üni koydular önümüze sınava giren çıkan tüm arkadaşlara geçmişler olsun :)

Notun dibi:Sanki farklı bir konuya mesaj attım hissine kapıldım :) Benden önceki 5 10 mesaj başlıkla bağdaşmamış ondan olsa gerek!...

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Nmss beste day walker kardeşime bi küfretmediğiniz kaldı >X< çocuk ne dedi yav? aslında mesajında çok manidar sözler var. önyargı ile yaklaşmayın... tüm karne alanlarada tebrikler seneye başarılar dilerim. :)

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
mavinok.ta dedi ki:
Nmss beste day walker kardeşime bi küfretmediğiniz kaldı >X< çocuk ne dedi yav? aslında mesajında çok manidar sözler var. önyargı ile yaklaşmayın... tüm karne alanlarada tebrikler seneye başarılar dilerim. :)

Hiiiiçç bişe demedi :D :D öle kendi çapında eğlendi bir durdurim dedi Allah'ım yarabbimm yaa sen de karışma olur mu ??? o sölücek laf bulamadı :D :D allahım yaaa hadi benle uğraşmayı kesin .... benim de sevgiliminde adını hiiiiççç cevap vere tıklayıp yazmayın ;) İStemiyoruz !

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Beste kusura bakma ama kusur sende gibi.mavinoktanın ne suçu vardı şimdi?

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
TuningMert dedi ki:
Beste kusura bakma ama kusur sende gibi.mavinoktanın ne suçu vardı şimdi?

Hadi konu çok dağlıyor .... Tuningmert boşver abi ben insan olanı kendime muhattap alırım ;) Kimseyle uğraşamam

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
tuning mert bilmio musun abi ben meleğim (A) ondan... :D eyvallah abi buarada :*

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Hoop şşşşştt.Öpüşün barışın bakiim.Ne çirkin laflar bunlar.İki tane bayana yakışmıyor.

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Mert, çok ayıp sana konuyu dağıtma karnen nasıl geldi onu yaz sen. :P (:

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
emelden dedi ki:
Mert, çok ayıp sana konuyu dağıtma karnen nasıl geldi onu yaz sen. :P (:

Emel ablam karne kötü babamdan bi dayak yedim sorma hepsi 1 devamsızlık 29 gün (: :P

Hey gidi günler beaaa (A)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Kişisel tartışmalara giren arkadaşlar konusunda bundan sonra daha hassas olacağımı bilmenizi isterim dostlar.

Gelelim karnelere.

Benim ilkokul karnemde hiç 4 yokmuş :) hatırlamıyorum çünkü.

Ortaokul 1'de de ayağım kırıldığı için 3 ay okula gidemedim ilk dönem *ıçtık. ikinci dönem düzelttim.

Sonra yine aynen devam etti.

Tek sorun, üniversite 8 senede bitti.

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Mert, İyi yapmış baban. :P Ben çok çalışkandım inek dediklerinden :D ama zayıfımda oldu hatırlıyorum bir hataydı. :*

Troyyy sana inanamıyorummm :} gözümde büyütmüştüm seni oysa %( tembel teneke. :D

Jengar

Profesör
Reaksiyon puanı
23
DaY_WalkeR dedi ki:
Be5tE dedi ki:

bencede ben o kadar çalıştıma ama çalışmakla olmuyo yaşamak lazım bencede ne yaptıysam o 4'ü 5 yapamadım çünkü ;D ;)

bjk_ayse

Profesör
Reaksiyon puanı
1
benim şimdiye kadar hiç 4 ten aşağı notum olmadı hehehe :D

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
1
orta 1 de hoca ilk dönem 3 verdi(cidden hoca verdi ama 4 olması lazımdı :D ) hırs yaptım 2. dönem fenden açık ara 1. oldum ama ne fayda ortalama 4 geldi :D o gün bu gündür ortalamada hiç 4'üm olmadı ama o da bişeye yaramadı 3. Öss'ye girişim ve sanırım sonuç beklediğimden uzak :D nasip artık önümüzdeki maçlara bakacaz :D