kargo takip mesajının babama gitmesi

SELO BEY

Profesör
Reaksiyon puanı
502
Merhaba arkadaşlar.yurtici kargoyla bir siteden alışveriş yaptım.ve kendi numarami girmiştim.Ama kargo dağıtıma çıktı diye babamın telefon numarasına mesaj gitmiş.bu nasıl olabiliyor.bu konuya bi aciklik getirebilir misiniz?

Son düzenleme:

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Sipariş faturası değil. Sipariş verdiğiniz hesabın telefon numarası kime ait?

drake_reyiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
sizin telefon numaranız babanızın adına kayıtlıysa ondan olabilir

SELO BEY

Profesör
Reaksiyon puanı
502
değişik bir durum , belkide sizin kargonuzun değil babanızın sipariş ettiği başka bir kargonun mesajıdır
Hocam maalesef o da değil.babama gelen mesajda gönderici şirket adıyla benim aldığım şirketin adı aynı.ek olarak normalde yurtiçi kargo dağıtıma çıkarınca bana mesaj geliyordu.bana mesaj gelmediğine göre babama gittiği kesinleşti:(

drake_reyiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Hocam maalesef o da değil.babama gelen mesajda gönderici şirket adıyla benim aldığım şirketin adı aynı.ek olarak normalde yurtiçi kargo dağıtıma çıkarınca bana mesaj geliyordu.bana mesaj gelmediğine göre babama gittiği kesinleşti:(
kargo firmasına sormanızı öneriyorum

SELO BEY

Profesör
Reaksiyon puanı
502
kargo firmasına sormanızı öneriyorum
Öyle yapıcam hocam.tesekkurler yardımcı olduğunuz için
Mesaj otomatik birleştirildi:

kargo firmasına sorun.
Soracağım

Arkadaşlar şuan kargo geldi.ve pakette ilginç birşeyle karşılaştım.faturada ,(ben kargoyu güvenlikten alacağım için güvenlik yazmıştım ),güvenliğin adresi ve benim adım ,telefon numaram yazıyordu.fakat paketin üstünde yurtiçi kargonun birde kendi adres stickeri var.onda ise babamın ismi, teli ve bizim evin adresi yazıyordu.kargo da zaten bizim eve geldi
Arkadaşlar. benim anlamadığım bu durum nasıl oluyor.yurtici kargoyu da aradım.bir bilgimiz yok denildi.acaba babam daha önce yurtiçi kargodan kargo aldığı için ve soyisimden dolayı bu durum olmuş olabilir mi?

Son düzenleme:

drake_reyiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Öyle yapıcam hocam.tesekkurler yardımcı olduğunuz için

Soracağım

Arkadaşlar şuan kargo geldi.ve pakette ilginç birşeyle karşılaştım.faturada ,(ben kargoyu güvenlikten alacağım için güvenlik yazmıştım ),güvenliğin adresi ve benim adım ,telefon numaram yazıyordu.fakat paketin üstünde yurtiçi kargonun birde kendi adres stickeri var.onda ise babamın ismi, teli ve bizim evin adresi yazıyordu.kargo da zaten bizim eve geldi
Arkadaşlar. benim anlamadığım bu durum nasıl oluyor.yurtici kargoyu da aradım.bir bilgimiz yok denildi.acaba babam daha önce yurtiçi kargodan kargo aldığı için ve soyisimden dolayı bu durum olmuş olabilir mi?
Büyük ihtimalle babanın daha önce alışveriş yapması sebebiyle soy isim karışıklığından olmuş olabilir.