Ahmet Torunoğlu
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 7
BileklikNe sipariş etmiştiniz?
Ondan önce kolye sipariş ettim 1 ayda geldi ama bu 2 ay oldu,gümrüğe takıldıysa nasıl alıcaz ?Eğer üzerinden 2 3 ay geçmesine rağmen gelmediyse gümrüğe takılmış olabilir benimki gumrukteydi
Gümrüğe takildiysa esyanin sahibi gidip gümrükten alıyor ,1 ay içinde eger sahibi almazsa satışı çıkarılıyor satilmassda imha ediliyor diye biliyorum fazla bilgim yokBileklik
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ondan önce kolye sipariş ettim 1 ayda geldi ama bu 2 ay oldu,gümrüğe takıldıysa nasıl alıcaz ?
The last of us part 2 bilekliğiydi türkiyede olmadığı için mecbur sipariş ettim ve şuan ne durumda hiç bir fikrim yok.Önceki kolye siparişimde 16.30 tl gümrük vergisi ödedim sadecegümrük vergisi vereceksiniz bu 1,
takipsiz kargoların gelme ihtimali çok çok düşük olur bu 2.
dolar olmuş 7.60 bir bileklik için birsürü gümrük parası vermeye gerek var mıydı acaba? bu da 3..
aliden yada yurtdışından alışveriş yaparken takipsiz kargo seçilmez, kaç paraysa verilir, takipli seçilir, 17track dan kargo takip edilir. ürün yurtiçine geldiyse ptt kargodan takip edilir.
paradır kazanılır ama giden zaman geri gelmiyor.. çok çok ilginç yada inanılmaz ucuz birşey olmadığı sürece yurtdışı alışverişi yapılmaz artık.. eskidendi onlar
bekle biraz daha olmadı dispute açarsın
İnşallah en kısa sürede gelir.Satıcıya mesaj attım özür dileyerek yoğunluktandır dedi 20 gün koruma süresi daha uzattı.
Sağolasın güzel mesajın içinİnşallah en kısa sürede gelir.