Kargo gelmedi :/

Ahmet Torunoğlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
dd.jpg
Arkadaşlar 3 Eylül en son teslimat tarihi gözüküyor ve bugün 30 Eylül ürün hala elime ulaşmadı ne yapmam gerekiyor.Ptt aradım gözükmüyor dedi.Bilgilendirirmisiniz?

Salih425395

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Eğer üzerinden 2 3 ay geçmesine rağmen gelmediyse gümrüğe takılmış olabilir benimki gumrukteydi

Ahmet Torunoğlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7

Salih425395

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bileklik
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ondan önce kolye sipariş ettim 1 ayda geldi ama bu 2 ay oldu,gümrüğe takıldıysa nasıl alıcaz ?
Gümrüğe takildiysa esyanin sahibi gidip gümrükten alıyor ,1 ay içinde eger sahibi almazsa satışı çıkarılıyor satilmassda imha ediliyor diye biliyorum fazla bilgim yok

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
gümrük vergisi vereceksiniz bu 1,
takipsiz kargoların gelme ihtimali çok çok düşük olur bu 2.
dolar olmuş 7.60 bir bileklik için birsürü gümrük parası vermeye gerek var mıydı acaba? bu da 3..

aliden yada yurtdışından alışveriş yaparken takipsiz kargo seçilmez, kaç paraysa verilir, takipli seçilir, 17track dan kargo takip edilir. ürün yurtiçine geldiyse ptt kargodan takip edilir.

paradır kazanılır ama giden zaman geri gelmiyor.. çok çok ilginç yada inanılmaz ucuz birşey olmadığı sürece yurtdışı alışverişi yapılmaz artık.. eskidendi onlar :(

bekle biraz daha olmadı dispute açarsın

Ahmet Torunoğlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
gümrük vergisi vereceksiniz bu 1,
takipsiz kargoların gelme ihtimali çok çok düşük olur bu 2.
dolar olmuş 7.60 bir bileklik için birsürü gümrük parası vermeye gerek var mıydı acaba? bu da 3..

aliden yada yurtdışından alışveriş yaparken takipsiz kargo seçilmez, kaç paraysa verilir, takipli seçilir, 17track dan kargo takip edilir. ürün yurtiçine geldiyse ptt kargodan takip edilir.

paradır kazanılır ama giden zaman geri gelmiyor.. çok çok ilginç yada inanılmaz ucuz birşey olmadığı sürece yurtdışı alışverişi yapılmaz artık.. eskidendi onlar :(

bekle biraz daha olmadı dispute açarsın
The last of us part 2 bilekliğiydi türkiyede olmadığı için mecbur sipariş ettim ve şuan ne durumda hiç bir fikrim yok.Önceki kolye siparişimde 16.30 tl gümrük vergisi ödedim sadece

Ecomanya

Profesör
Reaksiyon puanı
658
Bende bazen ali expressten çok şey beğeniyorum ama, sipariş yöntemini bilmediğim için param boşa gider korkusuyla vazgeçiyorum.

Ahmet Torunoğlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Satıcıya mesaj attım özür dileyerek yoğunluktandır dedi 20 gün koruma süresi daha uzattı.