Kardeşlik Zamanı - Van Özel - Samanyolu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
203135_insanlik-olmedi-van-ozel.jpg

Gezegen Mehmet'in sunuculuğunda sanat, iş, spor dünyasının önemli isimleri Samanyolu stüdyolarında yardım için buluşuyor. Kimse Yok mu derneği işbirliğiyle yapılacak canlı yayında yine milyonlarca TL toplanması bekleniyor.

İnsanlık Ölmedi - Van Özel programı bu akşam 22:45'te Samanyolu Tv, Samanyolu Haber Tv, Mehtap Tv ve www.kure.tv'den ortak yayınla ekrana geliyor.

Bu arada İnsanlık Ölmedi programı, Samanyolu Yayın Grubu'nun 3 kanalının yanı sıra 70 yerel televizyondan da canlı yayınlanacak.

Samanyolu

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
keşke her kanal böyle hayırlı işler yapsa.ama adamlar muhteşem yüzyıl.fatmagülün suçu neyi bırakıp ta böyle hayırlı işlerle uğraşacak işler yaparmı?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Türkiye Van'daki depremin yaralarını sarmak için elele verdi. Samanyolu yayın grubu bu akşam canlı yayında sanatçıların da katıldığı bir yardım gecesi düzenliyor.

Geceye katılan FİYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan depremzedeler için 500 daire yapacaklarını açıkladı.

Fikret İnan'ın 500 dairelik bağışının maliyeti ise 35 Milyon Lirayı buluyor.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Yarın da ATVve KANAL D ortak yayın yaparak yardım toplayacaklar... Keşke ATV KANAL D ye SHOW TV de eşlik etse... Bu tip programlar milli birliğimizi daha iyi gösteriyor...
SHOW TV nin muhakkak o saatte dizisi vardır onlardan böyle bir şey beklemek yersiz..

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
35000000 lira maşallah.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Show tv geçen gün 1.5 saatlik özel olarak deprem bölgesinden haber yaptı.Show için bu bile büyük başarı zaten.:glare: