mustang
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 34
Bende yazdıklarımda onu iddia etmedim zaten.Arkadasim ben para vermeyin mi dedim. sacmala.
Önceki yazdıklarını düzgünce bir oku olayı nerelere çekmişsin.
Bende yazdıklarımda onu iddia etmedim zaten.Arkadasim ben para vermeyin mi dedim. sacmala.
Bende yazdıklarımda onu iddia etmedim zaten.
Önceki yazdıklarını düzgünce bir oku olayı nerelere çekmişsin.
Yardım gizli olmalı. Bunlar -ünlüler- yaptıkları bağışla gösteriş yapıyorlar benim gözümde...
Insallah haklisindir. Birde bu insanlara balik vermekten ziyade baligi tutmayida ogretmeli. ne bileyim sondaj kuyulari falan acilabilir. 5 milyon dolar ile deniz suyu aritma tesisleri kurulabilir, Tarim yeniden canlandirilabilir. Insanlarin egitim duzeyi artirilabilir. Umarim bu tur seyleri de dusunurler.
Bu görüşlerine katılıyorum.Bencede bu insanlara balıktutmayı öğretmek gerekir.Dün yola çıkacak bir gemide sondaj aletleri ve ekibinin bulunduğuda söylendi.Birde orada kabileler arası çekişme ve birde bir terör örgütü var bunlarından ortadan kaldırılması gerekir.
deniz fenerine benzemesin
Bırakın bu doğan medyası söylemlerini ,forumdaki mahalle baskısı imiş.Deniz fenerine benzemesin ben diyecektim. Ama forumdaki mahalle baskisina dayanip koyun delisi olamadim![]()
Bırakın bu doğan medyası söylemlerini ,forumdaki mahalle baskısı imiş.
Deniz Feneri davası hala devam eden bir dava,suçlu suçsuz şu an belli değil zaten.