Canlı yayında Afrika'ya 25 milyon TL bağış

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bende yazdıklarımda onu iddia etmedim zaten.
Önceki yazdıklarını düzgünce bir oku olayı nerelere çekmişsin.

Asil siz yanlis anlamissiniz ben bir yandan yapilan yardimlarin yillardir yerine ulasmadigini dile getirmek istedim.
Bir ara calistigim yerde ( dell'de) 20 kadar afrikali arkadas edindim. 10 senedir skynews de afrikaya yi gosteriyolar para yardimi topluyorlar Uk icin diyorum. bir gun somalili arkadas geldi elinde Sun gazetesi bana Amerikanin 150 milyon dolarlik somaliye yardim yapacagini soyluyordu ve dediki bunun yarisi somaliye ulassa bu para ile yapilacak su ve yiyecek ve tarim yatirimlari sayesinde Someli saha kalkar diger ulkelere yardim edecek seviyeye gelir. Ben burdan yola cikarak diyorum ki Keske devletlerin govde gosterisi yaptigi bu rakamlar adam akilli yerlerine ulassa bu perisan durumdaki kardeslerimiz belini dogrultsa.

Sen sahsen bu yardimlarin tami tamina yerine gittigine inaniyormusun ?

mckenzie

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Yardım gizli olmalı. Bunlar -ünlüler- yaptıkları bağışla gösteriş yapıyorlar benim gözümde...

ünlüler kendi cebinden vermiyor arkadaşım, ünlülüğünü kullanarak yardım topluyor buda gayet güzel bişey..

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Ben bu yardımların yerine gittiğine ve amacına ulaştığına inanıyorum.
Çünkü herkes senin gibi böyle yardım organizasyonlarına şüphe ile bakarsa,kimse yardım etmez zaten.
Önemli olan yardım yaptığımız yerlerin gerçekten güvenilir yerler olması.
Bu Ülkedede böyle güvenilir kurum ve derneklerimiz var zaten.

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşa hak veriyorum böyle geçici yardımlarla bir yere varamayız. Biz ne kadar elimizden geleni yapsakta bir işe yaramayacak çünkü bu adamların ellerinden her şey alında bu da yetmiyormuş gibi kendi aralarında savaş çıktı. Bunun bir çözümü olmalı ??

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Insallah haklisindir. Birde bu insanlara balik vermekten ziyade baligi tutmayida ogretmeli. ne bileyim sondaj kuyulari falan acilabilir. 5 milyon dolar ile deniz suyu aritma tesisleri kurulabilir, Tarim yeniden canlandirilabilir. Insanlarin egitim duzeyi artirilabilir. Umarim bu tur seyleri de dusunurler.
Bu görüşlerine katılıyorum.Bencede bu insanlara balıktutmayı öğretmek gerekir.Dün yola çıkacak bir gemide sondaj aletleri ve ekibinin bulunduğuda söylendi.Birde orada kabileler arası çekişme ve birde bir terör örgütü var bunlarından ortadan kaldırılması gerekir.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Deniz fenerine benzemesin ben diyecektim. Ama forumdaki mahalle baskisina dayanip koyun delisi olamadim :)
Bırakın bu doğan medyası söylemlerini ,forumdaki mahalle baskısı imiş.
Deniz Feneri davası hala devam eden bir dava,suçlu suçsuz şu an belli değil zaten.

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bırakın bu doğan medyası söylemlerini ,forumdaki mahalle baskısı imiş.
Deniz Feneri davası hala devam eden bir dava,suçlu suçsuz şu an belli değil zaten.

Ben deniz feneri davasinda Nöbetçi Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi tarafindan 10 kisi falan yargilandi 2 kiside tutuklandi diye biliyorum. asagida bir kaynak belirttim.
Kaynak

Oraya sondaj malzemeleri goturmelerine cok sevindim. umarim bundan boyle baligi verirken ayni zamanda balik tutmayi da ogretirler.