Kardeşimin ismi nereden bulunabilir?

Byyusuf323

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Beyler Birisi İle Çalışıyorum Bu Adama Telefon Numaramı Fln verim telefondan fln konuşmadım bu adamla utanıyorum fln dedim adam benim kardeşimin ismini bulmuş

bu adama sadece Banka İban İsim Soyisim Ve Telefon Numarası Verdim

Nerden Bula Bilir?

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Kardeşinizin sosyal medya hesabı var mı?

Bankada bir tanıdığı varsa isim soyisimden bakmış olabilir.

Reaksiyon puanı
68
Emniyette yada anufus müdürlüğünde tanıdıkları olabilir yada direk sormuştu olabilir benim bir tanıdığım ayağına

Byyusuf323

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
tanıdıklarından tc fln bulurmu ve benim benim veya ailemin başını belaya soka bilirmi?

Mahperi

Asistan
Reaksiyon puanı
410
ben bu adamı bi tanıdıgına sormuştum fln onla konuştuk adam hakkında bu adamda beni araştırmış ben bunla normalde iş yapıyordum editorlük yapıyordum
Tamam da amacı ne olabilir ki, sizi guvende hissettirmeyen bir durum mu var?

Byyusuf323

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Tamam da amacı ne olabilir ki, sizi guvende hissettirmeyen bir durum mu var?

ben bu adama telefon vermiştim adam telefondan konuşak orda işi anlatıyım dedi ben utangacım konuşmasak olurmu dedim olur dedi sonra skpyden anlatı 1hafta geçti adam bana telefonla konuşak diye biraz baskı yaptı ondan sonra [ kardeşimin ismi ] Kim? Dedi Bana Sen nerden buldun diye baya baskı yaptım hiç bişer sölemedi biraz araştırdım dedi bana 2 kere bu kim diye sordu

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
ben bu adama telefon vermiştim adam telefondan konuşak orda işi anlatıyım dedi ben utangacım konuşmasak olurmu dedim olur dedi sonra skpyden anlatı 1hafta geçti adam bana telefonla konuşak diye biraz baskı yaptı ondan sonra [ kardeşimin ismi ] Kim? Dedi Bana Sen nerden buldun diye baya baskı yaptım hiç bişer sölemedi biraz araştırdım dedi bana 2 kere bu kim diye sordu
Kardeşinin hiçbir şekilde sosyal medya hesabı yok deme? Ayrıca Sosyal medya hesabın varsa kardeşinle fotoğrafın var mı?

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
senin isim soyisim bilgin ile araştırma yapıp bulması görmesi muhtemel. herhangi bir şey yapamaz. :)

Byyusuf323

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Kardeşinin hiçbir şekilde sosyal medya hesabı yok deme? Ayrıca Sosyal medya hesabın varsa kardeşinle fotoğrafın var mı?

kardeşim ana okuluna gidiyor ayrıca isim soyisim gerçek degil benim sahte kullanıyorum ancak banka hesabı verirken verdigim isim soyisim doğru babamın babamın facebook var kardeşlerimim foto fln var ayrıca telefon no benim ancak annem üzerine kayıtlı anneminde facebook var instagram var

---- Mesajlar birleştirildi ----

senin isim soyisim bilgin ile araştırma yapıp bulması görmesi muhtemel. herhangi bir şey yapamaz. :)

ayrıca hocam bu emniyete tanıdıgı vs olsa nüfüs müdürlügünde fln bizim tc öğrene bilirmi?

Son düzenleme: