Yardım Kardeşimi nasıl korsan oyundan uzaklaştırabilirim

AnaBacıVokke

Asistan
Reaksiyon puanı
225
12 14 yaşındaki insanın oyunlara verecek minimum 100 tlsi olmaz olamazda suçu kardeşinde değil başka yerde arayacaksın bizi bu duruma sokanlar utansın bende korsancıyım ne verecem bir eğlence aracına 300-500 TL enayi miyim ben millet ev gecindiriyo o parayla

Pain_

Doçent
Reaksiyon puanı
654
Önünde (onündeki ışık yüzünden karanlık görünüyor)
Başlığı görenlerin biraz garibine gelebilir şöyle açıklayım Kardeşim tam bir korsan oyun BAĞIMLISI bugün battlefront yüklemek istedi epicde almıştım bedavayken demiştim epic kötü korsan daha iyi demişti (bedava orjinal varken niye korsan istersin ki)virüslerden korkuyorum özellikle sahte bir linke tıkladıktan sonra daha çok korkmaya başladım korsanı asla desteklemem lütfen yardım edin
Bilgisayar i ac ssd/hdd yi cikar kardesin geldiginde korsan oyun indirdigin icin bozuldu de.
Mesaj otomatik birleştirildi:

12 14 yaşındaki insanın oyunlara verecek minimum 100 tlsi olmaz olamazda suçu kardeşinde değil başka yerde arayacaksın bizi bu duruma sokanlar utansın bende korsancıyım ne verecem bir eğlence aracına 300-500 TL enayi miyim ben millet ev gecindiriyo o parayla
Oyunun orjinal olan beles versiyonu varken?

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Ya çocuk ne yaparsa yapsın mutlu oluyorsa, kırmayın şu yaşında.Birkaç seneye LGS sınavı var tadını çıkarsın.
-Tekrar söylüyorum,çift işletim sistemi kurun.
Senin işletim sistemin durun ona yeni bir Windows kurarsın.Kendi sisteminede güvenilir bir antivirüs ve şifre koyarsın biter ;)

Windows Server 7

6801.winmain_win7m3
Reaksiyon puanı
559
Hangi oyunları korsan indirdi şimdiye kadar?
Ben bazı oyunları biliyorum ve onlarda "Anti-Piracy" denen bir sistem var. Bu oyunların korsan sürümlerinde orijinal sürümlerden bazı farklılıklar oluyor. Birkaç örnek verebilirim:
  • Mirror's Edge; Korsan sürümünde oyuncu yavaşıyor ve karşıdan karşıya geçmek imkansızlaşıyor.
  • Alan Wake; Korsan sürümlerde karakterin üstünde gerçek korsanların taktığı göz şeyi oluyor.
  • Batman: Arkham Asylum; Korsan sürümlerde Batman havada süzülmek yerine direkt olarak düşüyor.
  • GTA 4; Karakter sarhoş falan oluyor bildiğim kadarıyla.
Eğer bu oyunlar korsan indirilirse (tabii ki de oyun yamalanmadıysa) bu tür şeyler çıkabiliyor.
Bkz: Category:Games with anti-piracy methods - The Cutting Room Floor
Not: Sayfa İngilizce'dir.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Bilgisayar i ac ssd/hdd yi cikar kardesin geldiginde korsan oyun indirdigin icin bozuldu de.

Oyunun orjinal olan beles versiyonu varken?

Ben bazı oyunları biliyorum ve onlarda "Anti-Piracy" denen bir sistem var. Bu oyunların korsan sürümlerinde orijinal sürümlerden bazı farklılıklar oluyor. Birkaç örnek verebilirim:
  • Mirror's Edge; Korsan sürümünde oyuncu yavaşıyor ve karşıdan karşıya geçmek imkansızlaşıyor.
  • Alan Wake; Korsan sürümlerde karakterin üstünde gerçek korsanların taktığı göz şeyi oluyor.
  • Batman: Arkham Asylum; Korsan sürümlerde Batman havada süzülmek yerine direkt olarak düşüyor.
Eğer bu oyunlar korsan indirilirse (tabii ki de oyun yamalanmadıysa) bu tür şeyler çıkabiliyor.
Çoğunda bu olaylar kırılıyor dostum merak etme bu işi yapanlar çok profesyoneller ?
Bknz:FitGir*,RG Mechanic*,Code*

Martin Archi

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
4,842
Elinde orijinali olmasına rağmen korsan yüklemek güzel kafaymış. Emek hırsızlığı demenize rağmen anlamıyorsa aylarca uğraştığı bir şey varsa çöpe atın sonra morali bozulur sende dersin emek hırsızlığı böyle bir şey diye. Bende korsan kullanırım fakat param varsa alırım.

Reaksiyon puanı
42
korsan oyunların hepsini sildim yüklettirmiyorum sorun çözüldü yazmanıza gerek yok

yusufege

servet sayar
Reaksiyon puanı
848
ailem oyunlara para yatırmama izin vermiyor epicde bir sürü oyunum var dediğim gibi ama kardeşim epic kötü korsan daha iyi diyor epicde onun sevdiği oyun bile var ama korsan indiririm diyo orjinal varken korsan indirmek biraz goril işi değil mi

hatta baya bi goril işi
Bu arada bazı oyunlarda korsan daha iyi örnek veriyorum gta 5 korsanda daha fazala fps veriyo

Elinde orijinali olmasına rağmen korsan yüklemek güzel kafaymış. Emek hırsızlığı demenize rağmen anlamıyorsa aylarca uğraştığı bir şey varsa çöpe atın sonra morali bozulur sende dersin emek hırsızlığı böyle bir şey diye. Bende korsan kullanırım fakat param varsa alırım.
Bende senin gibiyim korsanda orjinalde

Reaksiyon puanı
42
Bu arada bazı oyunlarda korsan daha iyi örnek veriyorum gta 5 korsanda daha fazala fps veriyo

Bende senin gibiyim korsanda orjinalde
orjinale optimizasyon güncellemeleri gelir belki sen eskiden orjinal gta 5 oynamışındır optimize daha kötüdür bu zamana göre sonra gta 5 in son sürümünün korsanını yüklemişindir bide artık konuya cevap yazmanıza gerek yok sorun çözüldü

yusufege

servet sayar
Reaksiyon puanı
848
orjinale optimizasyon güncellemeleri gelir belki sen eskiden orjinal gta 5 oynamışındır optimize daha kötüdür bu zamana göre sonra gta 5 in son sürümünün korsanını yüklemişindir bide artık konuya cevap yazmanıza gerek yok sorun çözüldü
Yok ondan değil online olmafığı için sanırım

Alois Alzheimer

Profesör
Reaksiyon puanı
2,320
Bu tarz durumlar yalnızca oyun için çıkarılan ilacın (korsan oynamaya yarayan dosya) ilk sürümünde olur. Daha sonra sorunu farkeden ilaç yapımcıları, ilacın yeni sürümünü yaparak korsan oyunu da düzgün çalışır hale getirirler.

Yine de korsan oyunu online/multiplayer olarak oynayamazsın, orası ayrı mesele.

Çoğunda bu olaylar kırılıyor dostum merak etme bu işi yapanlar çok profesyoneller ?
Bknz:FitGir*,RG Mechanic*,Code*
Yalnız FitGir* ve RG Mechanic* ilaç yapmıyor, sadece korsan oyunları sıkıştırıyor ki kolayca indirilebilisin.