Yardım Kardeşimi nasıl korsan oyundan uzaklaştırabilirim

Reaksiyon puanı
42
Başlığı görenlerin biraz garibine gelebilir şöyle açıklayım Kardeşim tam bir korsan oyun BAĞIMLISI bugün battlefront yüklemek istedi epicde almıştım bedavayken demiştim epic kötü korsan daha iyi demişti (bedava orjinal varken niye korsan istersin ki)virüslerden korkuyorum özellikle sahte bir linke tıkladıktan sonra daha çok korkmaya başladım korsanı asla desteklemem lütfen yardım edin

Mestra

Asistan
Reaksiyon puanı
250
Başlığı görenlerin biraz garibine gelebilir şöyle açıklayım Kardeşim tam bir korsan oyun BAĞIMLISI bugün battlefront yüklemek istedi epicde almıştım bedavayken demiştim epic kötü korsan daha iyi demişti (bedava orjinal varken niye korsan istersin ki)virüslerden korkuyorum özellikle sahte bir linke tıkladıktan sonra daha çok korkmaya başladım korsanı asla desteklemem lütfen yardım edin
Kardeşini korkutmaya çalış de gizli casus yazılımlar var video izlet virüsle alakalı de bunlar var işte korsanda.

Reaksiyon puanı
42
Kardeşini korkutmaya çalış de gizli casus yazılımlar var video izlet virüsle alakalı de bunlar var işte korsanda.
alyx vance hocamın dediği daha mantıklı gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

öyle şeyleri daha önce zaten demiştim ama yok bişey olmaz güvenli siteler falan var diyo

Reaksiyon puanı
42
Dostum bende senin kardeşin gibi korsancıydım. Çünkü steam'i bilmiyordum. Steam'i öğrenince korsanın suratına bakmadım. Belki kardeşine steam hesabı açmayı denemelisin.
ailem oyunlara para yatırmama izin vermiyor epicde bir sürü oyunum var dediğim gibi ama kardeşim epic kötü korsan daha iyi diyor epicde onun sevdiği oyun bile var ama korsan indiririm diyo orjinal varken korsan indirmek biraz goril işi değil mi

hatta baya bi goril işi

Reaksiyon puanı
93
ailem oyunlara para yatırmama izin vermiyor epicde bir sürü oyunum var dediğim gibi ama kardeşim epic kötü korsan daha iyi diyor epicde onun sevdiği oyun bile var ama korsan indiririm diyo orjinal varken korsan indirmek biraz goril işi değil mi

hatta baya bi goril işi
Evet haklısın. Kardeşinin kendi geliri olunca belki steam'i tanıtabilirsin.

Reaksiyon puanı
42
Evet haklısın. Kardeşinin kendi geliri olunca belki steam'i tanıtabilirsin.
biliyor zaten ama korsan orjinalden daha iyi gibi bi bakış açısı var korsanı destekliyor korsan virüslüdür falan diyorum emek hırsızlığı diyorum değil diyor ben küfür ediyorum aa günah günah falan diyor buna da sinir oluyorum

Reaksiyon puanı
44
bence bilgisayardan anlayan bi tanıdığın varsa konuş bilgisayarı hacklenmiş gibi gözüksün böyle kredi kartı bilgileri falan çıksın ekranda kopyalanmış gibi gözüksün belki gözü korkar.

durmayann

Profesör
Reaksiyon puanı
3,298
Büyüyünce anlar merak etme. Tahminimce yaşı 9-13 arası falandır, o yaşlar tam sinir bozucu kişiliklerinin olduğu yaşlar. :D

DESLAER

Profesör
Reaksiyon puanı
628
zararsız virüsler kodla pcyi kapatan uygulama silen cmd açıp birşeyler yapan fln

BatuhanDN

Profesör
Reaksiyon puanı
1,477
Eğer pcden çok anlamıyorsa ;
PC'ye yeni oyun yüklendikten sonra quickcpu programını indir.
Sonrada işlemci frekansını fln düşür.
Sonra yeniden başlat.
Böyle yapınca bilgisayar yavaşlayacaktır.
Ve yavaşladıktan sonra pc'yi aç.
Açtıktan sonra bu pc yavaşlamış vb. söyle.
Sonrada korsan oyunları silersen düzelir de.
Sonrada silsin.
Ardından işlemci frekansını normale döndür.
Eğer pcnin yavaşlamasını istemiyorsa daha indirmez.

İndirdiği oyunun Setup.exe dosyasını silip gizlice zararsız bir virüs kodlayıp onun adını setup.exe yap. Kesin korkup bir daha asla indirmez :)
zararsız virüsler kodla pcyi kapatan uygulama silen cmd açıp birşeyler yapan fln
Bunları yapmak için azda olsa bir bilgi lazım

Reaksiyon puanı
42
kardeşim 12 yaşında

bence bilgisayardan anlayan bi tanıdığın varsa konuş bilgisayarı hacklenmiş gibi gözüksün böyle kredi kartı bilgileri falan çıksın ekranda kopyalanmış gibi gözüksün belki gözü korkar.
basit bi cmd açan virüs kodlasam inanır

ayrıca korsan oyunları sildim sorun yok şuan 500gb yerden 623 gb yer oldu aynı zamanda

Realhas the Great

Profesör
Reaksiyon puanı
7,987
Sanal makine açıp bilgisayar korsan oyun yüzünden çökmüş gibi göster.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
O çocuk setup.exe,repack olaylarını biliyorsa kimse kurtaramaz onu ?
İnternette setup.exe ve oyunun .bin dosyaları(sıkıştırılmış dosya) ve dll'ler internette tek tek bulunuyor.Yoluna her türlü devam eder.
İşletim sistemlerinizi ayırabilirsin,Diski eşit bir şekilde ikiye bölün.Ona yeni bir Windows kurun,ve sisteminize antivirüs kurun.

Penetrator God

Doçent
Reaksiyon puanı
541
Boş konu. Madem o kadar dert ettin çocuğa ver parasını alsın istediği oyunu. Korsan oyun virüslüdür diye de bir şey söz konusu değil. İndirdiği adreslere dikkat ederse bir sorun yaşamaz.

Reaksiyon puanı
42
Boş konu. Madem o kadar dert ettin çocuğa ver parasını alsın istediği oyunu. Korsan oyun virüslüdür diye de bir şey söz konusu değil. İndirdiği adreslere dikkat ederse bir sorun yaşamaz.
üstte verdiğim cevaplara bakarsan ailemin oyunlara para verdirmediğini bilmen gerek ve ayrıca kardeşimin istediği bir oyunun bende orjinali varken korsanını istemesinden bahsetmiştim bide korsanların virüssüz olduğu garanti edilemez

bruhmomentumtr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
kaspersky alarak güvenli crack kullanmak ya da steam indirimlerini beklemek

Reaksiyon puanı
42
kaspersky alarak güvenli crack kullanmak ya da steam indirimlerini beklemek
güvenli olsa bile korsan oyunu alışkanlık haline getirmek kötü birşeydir hatta direkt korsan oyun oynamak kötü bişeydir bu yüzden de uzaklaştırmaya çalışıyorum

ayrıca steam e para yatıramadığımı söylemiştim

serj

Profesör
Reaksiyon puanı
3,028
Korsan oyun, orijinal oyundan daha iyiymiş. Emek hırsızlığı da değilmiş. Virüs falan da olmazmış, siteler güvenilirmiş. Türkiye, Amerika'dan daha iyiymiş. Ekonomimizi Almanya kıskanırmış. Sanırsam yine konudan çıkıyorum.

Epic Games önerirdim fakat onu da beğenmeyip korsan manyağı oluyorsa altına bir gemi verin, bu çocuğun okyanuslara açılması lazım. :D

Reaksiyon puanı
42
Korsan oyun, orijinal oyundan daha iyiymiş. Emek hırsızlığı da değilmiş. Virüs falan da olmazmış, siteler güvenilirmiş. Türkiye, Amerika'dan daha iyiymiş. Ekonomimizi Almanya kıskanırmış. Sanırsam yine konudan çıkıyorum.

Epic Games önerirdim fakat onu da beğenmeyip korsan manyağı oluyorsa altına bir gemi verin, bu çocuğun okyanuslara açılması lazım. :D
gemiyi alcak para ile orjinal oyun alırım epic beğenmiyor epicde orjinali olan oyunun bile korsanını indirmek istiyor

serj

Profesör
Reaksiyon puanı
3,028
gemiyi alcak para ile orjinal oyun alırım epic beğenmiyor epicde orjinali olan oyunun bile korsanını indirmek istiyor
Orijinal oyun istemiyormuş ki. Korsan daha iyiymiş. Korsanlığa bu kadar meraklıysa orijinal oyunların parasını biriktirip gemi almak daha mantıklı. Böylece hayalini gerçekleştirir ve gerçek birer korsan olur. :D