abcdefdfhgjas
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 751
eğer bir şey olursa bilgisayara allahına kavuşacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
demin trojan engelledi virüs bumudur?
evet
eğer bir şey olursa bilgisayara allahına kavuşacak
demin trojan engelledi virüs bumudur?
ben format atmayı bilmiyorumhocam 1 günü bile almaz ben evde 2 saatte atıyorum formatı
gene site açılmaya başladı getexpress vpn diye
hocam youtube da videoları var forumda da bulabilirsiniz. format kolay bir işlemben format atmayı bilmiyorum
gene site açılmaya başladı getexpress vpn diye
flash ve usb yok bende flash var ama babamın fotoğrafalrı varhocam youtube da videoları var forumda da bulabilirsiniz. format kolay bir işlem
Virüs uygulamalarda gözükmez gözüküyorsa da o virüsü yapının kafası boşturC:/Program Files ve C:/Program Files ×64 'ü ve benzeri dosyaların içinde gereksiz veya olmaması gerekenc şeyleri silin.Gorev yöneticisini açın ve tüm uygulamaları kapatın.Guvenlik duvarı ile tarama yapın.Tarayicinizin eklentilerini kontrol edin,gereksizleri silin.Temp dosyalarını boşaltın.
Günde 20 kere sistem değiştirdiğinden gözün kapalı yaparsın ?yarım saat rekorumdur. (az önce)
ayarlarla falan hocamyarım saat rekorumdur. (az önce)
onu ben bilmem atarım dosyayı resetlerim pcyi bittiayarlarla falan hocambir de ssd de daha hızlı format atılıyor değil mi
onu ben bilmem atarım dosyayı resetlerim pcyi bittiben de zaten ayarlarla yarım saatte hallediyorum. 1 saat önce windows 8.1 pro indiriyodum. İNDİRİYODUM
ESET vs. kur direkt format atma.yok beyler pc aşırı yavaşladı
yok beyler pc aşırı yavaşladı
Çözüldüğüne sevindim. Kardeşin dayak yemekten kurtulmuşbeyler düzeldi yeniden başlatıp yeni kullanıcı açtım arkada açılan şeyler yavaşlık falan gitti çok teşekkürler kardeşi dayakdan kurtardınız hadi h.g
koymayı düşünüyorum gidişata göre BU ARADA HEPİNİZ İYİKİ VARSINIZ ❤Çözüldüğüne sevindim. Kardeşin dayak yemekten kurtulmuşinşallah şifre koymuşsundur bu sefer