Custode
Asistan
merhaba beyler benim salak bir kardeşim var bir siteden oyun indirmiş googledaki arama motorumu falan herşeyi değiştirdi hep site açılıyor lütfen yardım edin kardeşimi dövmemek için zor tutuyorum kendimi lütfen yardım edin
merhaba beyler benim salak bir kardeşim var bir siteden oyun indirmiş googledaki arama motorumu falan herşeyi değiştirdi hep site açılıyor lütfen yardım edin kardeşimi dövmemek için zor tutuyorum kendimi lütfen yardım edin
reis getexpressvpn diye birşey açılıyormalwarebytes deneme sürümü indirin. virüs taraması yapıp temizlik yapın.
Format atsan geçer de dosyaların gider Kaspersky dene choreme ayarına bakreis getexpressvpn diye birşey açılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
format atsak olur mu
reis getexpressvpn diye birşey açılıyor
format atsak olur mu
format attırcam bilgisayarcıyaFormat atsan geçer de dosyaların gider Kaspersky dene choreme ayarına bak
bende aynısı yazıyordumvirüs girmiş g.o
Format atsan virüs direkt ölür ama ilk önce virüs programlarıyla silmeye çalış
malwarebytes deneme sürümü ile temizlik yap. düzelirformat attırcam bilgisayarcıya
ne gerek var ?bilgisayarcıya format attırsam bir şey olur mu?
osman beyin dediğini yapacağımhocam format atacaksanız evde siz de yapabilirsiniz. ihtiyacınız olan şey 4gb üstü usb. Bilgisayarcıya götürmeye gerek yok
aga at formatı gitsin amma uzattın heeeeinternet explorerdan değişik siteler açılıyor
haklısınaga at formatı gitsin amma uzattın heeee
bir dahakine de dikkat et kardeşin bir şey yükler falan kardeşine tembih et bir şey yükleme diyehaklısın
anlamıyor Yüğkliyecem diyorbir dahakine de dikkat et kardeşin bir şey yükler falan kardeşine tembih et bir şey yükleme diye
yapıyorum şuan 5-6 şeyi engellediSanki PC tamamen bozulmuş gibi davranmayın. Tek yapmanız gereken antivirüsle temizlemek.
eğer olmazsa osman ve mrgronun dediği şey bilgisayarcıya format attırıcamTemiz format atınız en güncel olanı yükleyiniz rufus programı usb ile indiriniz.
kaç yaşında kardeşinanlamıyor Yüğkliyecem diyor
yapıyorum şuan 5-6 şeyi engelledi
sakın bilgisayardan bir şeyi usb koyma fotlarada virüs bulaşmıştıranlamıyor Yüğkliyecem diyor
yapıyorum şuan 5-6 şeyi engelledi
dayakla her şey yola gelir
hocam bilgisayara şifre koy işi bitir.
hocam 1 günü bile almaz ben evde 2 saatte atıyorum formatıhepinize teşekkürler fokat int explorerlar gene açılmaya başladılar
beyler tahminen bilgisayarcı kaç günde yapar bu işi