Kardeşe Yeni Bir Telfon

Kardeşim için sizce en uygun cep telefonu hangisidir ?

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .

Uakbacakcom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle arkadaşlar artık Htc One m8 kullanıcısıyım ve sorularınıza açığım. Kardeşimin doğum günü var 14 yaşında malum söz vermiştim telefon alıcam diye öncelikle max 1200-1300 Tllik bir telefon alıcam Şeçenekler arasında Lumia 920 , Lumia 925 , Iphone 4s , Htc One 8x Kardeşimde şu anda Htc chacha var ve kendisi bir android mağduru windows denemek istiyor . yorumlarınızı bekliyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dostum iostan şaşmasın derim ben android isterse de G2 veya Nexus 5 tavsiyemdir :)

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dostum seçenekler arasından Lumia 925'i,bana kalırsa Nexus 5'i almalısın.Bu arada M8 hakkında bilgi verebilir misin deneyimlerinle alakalı?

Uakbacakcom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu arada M8 hakkında bilgi verebilir misin deneyimlerinle alakalı?
Öncelikle telefonu eline aldığında kaliteyi hissediyorsun gerçekten eline bi premium his veriyo telefon işlemcisi hızı herşeyi mükemmel tasarlamiş adamlar çerçeve boşluğu htc yazısından dolayı baya bi var sanal tuşlarla ama sanal tuşlara ve o çerçeve boşluğuna alışıyorum yavaş yavaş Kamerası Rezalet yani öyle demiyimde bi resmi çekersen güzel hoş ama kırpınca resmen pixelleri sayıyosun tek tek ya da benim telefon arızalı ama şu htc ultrapixelden kurtulmalı önceki telefonum 925 ti 925 kesinlikle daha iyi fotoğraf çekiyor düşük ışık koşullarında bile daha iyi sonuç veriyor bazen neden Z2 almadım diye düşünüyorum ama tabi şuda var tasarımı mükemmel yapmışlar bakan bidaha bakıyo diyebilirim . 2500 lira verilirmi tartışılır ben memnunum ama yani bi resmi kırpmıycaksan çok yüksek kalitede fotoğraf çekiyor ama kırparsan iş değişiyo ön kamera tartışılmaz zaten öneririm :)

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bence bütçeyi azcık daha zorla iPhone 5 al. Kardeşin için en mantıklı seçim bu olucaktır. Android'den bıktı diyorsun, gidipde windowslu bi telefon alırsan dahada bıkıcak. En iyisi iPhone 5 yada 5c al kardeşine asla pişman olmaz.

The Virus

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bence bütçeyi azcık daha zorla iPhone 5 al. Kardeşin için en mantıklı seçim bu olucaktır. Android'den bıktı diyorsun, gidipde windowslu bi telefon alırsan dahada bıkıcak. En iyisi iPhone 5 yada 5c al kardeşine asla pişman olmaz.

Bencede. İPhone 5..

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Öncelikle arkadaşlar artık Htc One m8 kullanıcısıyım ve sorularınıza açığım. Kardeşimin doğum günü var 14 yaşında malum söz vermiştim telefon alıcam diye öncelikle max 1200-1300 Tllik bir telefon alıcam Şeçenekler arasında Lumia 920 , Lumia 925 , Iphone 4s , Htc One 8x Kardeşimde şu anda Htc chacha var ve kendisi bir android mağduru windows denemek istiyor . yorumlarınızı bekliyorum.

Kardesin android magduru ama ornegin hepsiburadada lg g2 1299 emin ol soylediklerinin hepsinden kat kat iyi

Reaksiyon puanı
16,128
g2 daha mantıklı olurda onu alıp da kardeşine vermez bulur bir yerden iphone4 onu verir g2 kendisinin olur.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677

LG G2 al bence ama Android işte. Ama Android'ten iyisi bence yok. Bence bir şans daha vermeli ve LG G2 kullanmalı. Veya Android mağduruysa Nexus 5 al, çok akıcı ama ilk tavsiyem tabi ki LG G2.

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
G2 yada nexus 5 arasnda kararsız kalın.iphone 5 2.el deymez :) android'e bi şans daha versn.

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle telefonu eline aldığında kaliteyi hissediyorsun gerçekten eline bi premium his veriyo telefon işlemcisi hızı herşeyi mükemmel tasarlamiş adamlar çerçeve boşluğu htc yazısından dolayı baya bi var sanal tuşlarla ama sanal tuşlara ve o çerçeve boşluğuna alışıyorum yavaş yavaş Kamerası Rezalet yani öyle demiyimde bi resmi çekersen güzel hoş ama kırpınca resmen pixelleri sayıyosun tek tek ya da benim telefon arızalı ama şu htc ultrapixelden kurtulmalı önceki telefonum 925 ti 925 kesinlikle daha iyi fotoğraf çekiyor düşük ışık koşullarında bile daha iyi sonuç veriyor bazen neden Z2 almadım diye düşünüyorum ama tabi şuda var tasarımı mükemmel yapmışlar bakan bidaha bakıyo diyebilirim . 2500 lira verilirmi tartışılır ben memnunum ama yani bi resmi kırpmıycaksan çok yüksek kalitede fotoğraf çekiyor ama kırparsan iş değişiyo ön kamera tartışılmaz zaten öneririm :)
Güle güle kullan.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gerçekten 14 yaşında ise ve arkadaşlarındada o fiyat aralığındaysa al derim çalabilirler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bizdeuygun da LG g2 16gb 1168 liraydı sanirim oradan alabilirsiniz. Güvenilir.