Kararsızım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cansdn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cansdn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaslar meraba. Simdi bi arkadasda 1525 tl cek var mediamarkt kaskodan dolayi aldi. Note 4 istiyor. Bende note 4 var. Sizce note 4ü verip 1525 liralik cekle de iphone 5s alsam mi?

Caglar84lu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaslar meraba. Simdi bi arkadasda 1525 tl cek var mediamarkt kaskodan dolayi aldi. Note 4 istiyor. Bende note 4 var. Sizce note 4ü verip 1525 liralik cekle de iphone 5s alsam mi?
Eğer ios deneyimin yoksa. illa farkını yaşamak için diyorsan alabilirsin. stabil arayüzü var. Ama batarya ve kamera konusunda note 4 kadar seni mutlu etmez..

Cansdn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Eğer ios deneyimin yoksa. illa farkını yaşamak için diyorsan alabilirsin. stabil arayüzü var. Ama batarya ve kamera konusunda note 4 kadar seni mutlu etmez..
Zaten kararsizim ekran kucuk batarya kotu falan yapmicam galiba sagol yorum icin

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779

Merhaba,

Eger oyle birsey yaparsani hata edersiniz. Note 4 den iphone 5s'e gecis yapilmaz. Anca dusus olur bu. Neden diceksiniz.

* note 4 de oyun oynamak daha zevkli. Ekran buyuk oldugu ve daha iyi oldugu icin daha iyi bir oyun keyfi sunuyor.

* on kamerada ikiside guzel ama note 4 un kamera acisi daha genis oldugu icin daha kalabalik selfiler cekebilme imkani var. Ip5s de 3 kisi zar zor cekilirsin.

* arka kamerasi acik ara note 4 onde. Tastismasiz.

* note 4 un batarya performansi ip5s den cok cok daha iyi.

* hoparlor ses cikis gucu daha yuksek note 4 de.

* ekran daha iyi note 4 de.

Yani bu ve bunu gibi sebepler ile note 4 den ip5s e gecilmez. Illa iphone deneyimi yasamak istiyorsaniz en az iphone 6 alin o zaman kafa kafaya bir takas olur hemen hemen.

Cansdn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba,

Eger oyle birsey yaparsani hata edersiniz. Note 4 den iphone 5s'e gecis yapilmaz. Anca dusus olur bu. Neden diceksiniz.

* note 4 de oyun oynamak daha zevkli. Ekran buyuk oldugu ve daha iyi oldugu icin daha iyi bir oyun keyfi sunuyor.

* on kamerada ikiside guzel ama note 4 un kamera acisi daha genis oldugu icin daha kalabalik selfiler cekebilme imkani var. Ip5s de 3 kisi zar zor cekilirsin.

* arka kamerasi acik ara note 4 onde. Tastismasiz.

* note 4 un batarya performansi ip5s den cok cok daha iyi.

* hoparlor ses cikis gucu daha yuksek note 4 de.

* ekran daha iyi note 4 de.

Yani bu ve bunu gibi sebepler ile note 4 den ip5s e gecilmez. Illa iphone deneyimi yasamak istiyorsaniz en az iphone 6 alin o zaman kafa kafaya bir takas olur hemen hemen.
Malesef oyle bi butcem yok ama bu yorumunuz cidden fikrimi degistirdi. Eger ilerde de bakalim alabilirsem 6 falan alirim. Tesekkurler bu detayli yorumun icin

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Malesef oyle bi butcem yok ama bu yorumunuz cidden fikrimi degistirdi. Eger ilerde de bakalim alabilirsem 6 falan alirim. Tesekkurler bu detayli yorumun icin
Rica ederim. İphone ürünleri güzeldir ama 5s artık her konuda son demlerini yaşadığı son 1-1.5 yılı gündelik kullanım için. Verilen yeni güncellemeler iyice yavaşlattı güzelim cihazı. O nedenle min İphone 6 iyidir.

Cansdn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Rica ederim. İphone ürünleri güzeldir ama 5s artık her konuda son demlerini yaşadığı son 1-1.5 yılı gündelik kullanım için. Verilen yeni güncellemeler iyice yavaşlattı güzelim cihazı. O nedenle min İphone 6 iyidir.
Bakalim artik simdi yeni bir guncelleme aldim indiriyorum. Kullanirim bunu 1 sene kadar daha, ileride de 6 olur 6s olur bakarim artik tekrar tesekkurler.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Bakalim artik simdi yeni bir guncelleme aldim indiriyorum. Kullanirim bunu 1 sene kadar daha, ileride de 6 olur 6s olur bakarim artik tekrar tesekkurler.
Note 4 daha en az 1.5 yil performans kaybi yasamadan gider. 1.5 yildan sonrada iphone dusunurseniz 6 degil 6s dusunun.

SMaraz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Telefondan sıkıldıysan ve amacın telefon değiştirmekse ver note 4 dü LG g4 al

Cansdn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Telefondan sıkıldıysan ve amacın telefon değiştirmekse ver note 4 dü LG g4 al
Amacim aynen buydu ama g4 iyi olsaydi 2200den 1300 liralara kadar gerilemezdi alanlar sıkıntılı oldugunu soyluyor. Ben simdilik note 4e devam ediyorum ilerde de iphone (6 veya ustu) alirim diye dusunuyorum.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Note 4 her yönden 5s ten üstün bir telefon arada nesil farkı var hatta ben olsam değişmezdim.

ramazanyikici

Asistan
Reaksiyon puanı
16
IPhone 5s'in güncelliğini yitirdiğini düşünenlerdenim 4 inç (seveni için bir şey diyemem) performansı ve 2016 standartlarını karşılamakta güçlük çeken bir işlemcisi var henüz günümüzde zorluk yaşatmasa da yakın zamanda cihazda zorlanmaların gözlenmesi muhtemel. Note 4 daha güncel bir cihaz şahsi tavsiyem Note 4'ün, IPhone 5s'den daha iyi olduğu yönündedir.

Cansdn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Yorum yapan herkese tesekkurler. Kararimi kesin olarak verdim. Note 4 ile devam yola, ilerde de bakariz artik.