Eğer ios deneyimin yoksa. illa farkını yaşamak için diyorsan alabilirsin. stabil arayüzü var. Ama batarya ve kamera konusunda note 4 kadar seni mutlu etmez..Arkadaslar meraba. Simdi bi arkadasda 1525 tl cek var mediamarkt kaskodan dolayi aldi. Note 4 istiyor. Bende note 4 var. Sizce note 4ü verip 1525 liralik cekle de iphone 5s alsam mi?
Aynn öyle .Eğer ios deneyimin yoksa. illa farkını yaşamak için diyorsan alabilirsin. stabil arayüzü var. Ama batarya ve kamera konusunda note 4 kadar seni mutlu etmez..
Zaten kararsizim ekran kucuk batarya kotu falan yapmicam galiba sagol yorum icinEğer ios deneyimin yoksa. illa farkını yaşamak için diyorsan alabilirsin. stabil arayüzü var. Ama batarya ve kamera konusunda note 4 kadar seni mutlu etmez..
rica ederim..Zaten kararsizim ekran kucuk batarya kotu falan yapmicam galiba sagol yorum icin
Yapma oyle bir seyArkadaslar meraba. Simdi bi arkadasda 1525 tl cek var mediamarkt kaskodan dolayi aldi. Note 4 istiyor. Bende note 4 var. Sizce note 4ü verip 1525 liralik cekle de iphone 5s alsam mi?
Oyle bi fikir kalmadi bile kararsizligimi giderdiniz. Sagolasin yorum icinYapma oyle bir sey
Arkadaslar meraba. Simdi bi arkadasda 1525 tl cek var mediamarkt kaskodan dolayi aldi. Note 4 istiyor. Bende note 4 var. Sizce note 4ü verip 1525 liralik cekle de iphone 5s alsam mi?
Malesef oyle bi butcem yok ama bu yorumunuz cidden fikrimi degistirdi. Eger ilerde de bakalim alabilirsem 6 falan alirim. Tesekkurler bu detayli yorumun icinMerhaba,
Eger oyle birsey yaparsani hata edersiniz. Note 4 den iphone 5s'e gecis yapilmaz. Anca dusus olur bu. Neden diceksiniz.
* note 4 de oyun oynamak daha zevkli. Ekran buyuk oldugu ve daha iyi oldugu icin daha iyi bir oyun keyfi sunuyor.
* on kamerada ikiside guzel ama note 4 un kamera acisi daha genis oldugu icin daha kalabalik selfiler cekebilme imkani var. Ip5s de 3 kisi zar zor cekilirsin.
* arka kamerasi acik ara note 4 onde. Tastismasiz.
* note 4 un batarya performansi ip5s den cok cok daha iyi.
* hoparlor ses cikis gucu daha yuksek note 4 de.
* ekran daha iyi note 4 de.
Yani bu ve bunu gibi sebepler ile note 4 den ip5s e gecilmez. Illa iphone deneyimi yasamak istiyorsaniz en az iphone 6 alin o zaman kafa kafaya bir takas olur hemen hemen.
Rica ederim. İphone ürünleri güzeldir ama 5s artık her konuda son demlerini yaşadığı son 1-1.5 yılı gündelik kullanım için. Verilen yeni güncellemeler iyice yavaşlattı güzelim cihazı. O nedenle min İphone 6 iyidir.Malesef oyle bi butcem yok ama bu yorumunuz cidden fikrimi degistirdi. Eger ilerde de bakalim alabilirsem 6 falan alirim. Tesekkurler bu detayli yorumun icin
Bakalim artik simdi yeni bir guncelleme aldim indiriyorum. Kullanirim bunu 1 sene kadar daha, ileride de 6 olur 6s olur bakarim artik tekrar tesekkurler.Rica ederim. İphone ürünleri güzeldir ama 5s artık her konuda son demlerini yaşadığı son 1-1.5 yılı gündelik kullanım için. Verilen yeni güncellemeler iyice yavaşlattı güzelim cihazı. O nedenle min İphone 6 iyidir.
Note 4 daha en az 1.5 yil performans kaybi yasamadan gider. 1.5 yildan sonrada iphone dusunurseniz 6 degil 6s dusunun.Bakalim artik simdi yeni bir guncelleme aldim indiriyorum. Kullanirim bunu 1 sene kadar daha, ileride de 6 olur 6s olur bakarim artik tekrar tesekkurler.
Bakarsin 7 alirimNote 4 daha en az 1.5 yil performans kaybi yasamadan gider. 1.5 yildan sonrada iphone dusunurseniz 6 degil 6s dusunun.
Amacim aynen buydu ama g4 iyi olsaydi 2200den 1300 liralara kadar gerilemezdi alanlar sıkıntılı oldugunu soyluyor. Ben simdilik note 4e devam ediyorum ilerde de iphone (6 veya ustu) alirim diye dusunuyorum.Telefondan sıkıldıysan ve amacın telefon değiştirmekse ver note 4 dü LG g4 al
Bence şu anda 5s alma Yeni 2016 A Serisine bir bakArkadaslar meraba. Simdi bi arkadasda 1525 tl cek var mediamarkt kaskodan dolayi aldi. Note 4 istiyor. Bende note 4 var. Sizce note 4ü verip 1525 liralik cekle de iphone 5s alsam mi?