Kararsız kaldım sizce hangi telefonu almalıyım ?

TheAnonymous

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben monster beats bir kulaklık kesin almak istiyorum ve şu an ki telefonum olan nokia x6 yı kesin olarak değiştirmek istiyorum şu telefonlar arasında kaldım htc sensation xl limited edition-htc one x-samsung galaxy s3 sizce hangisini almalıyım ve hangisini almak daha mantıklı olur ?

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
S3 ses bakımından xl'i solluyor. Dandik kulaklıklarla bile süper sonuçlar elde edebilecek kalitede.
Bende 4s ile s3 arasındayım lakin uygulama 4s diğer yanım s3 diyor.

TheAnonymous

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya ben de en başta s3 almaya kesin karar vermiştim ama şekli pek güzel olmadığı için(bana göre) ve müzik kalitesini bilmediğim için kararsız kaldım

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ya ben de en başta s3 almaya kesin karar vermiştim ama şekli pek güzel olmadığı için(bana göre) ve müzik kalitesini bilmediğim için kararsız kaldım
İncelem videosunu izleyin anasayfadaki Tolga Bey'in sanırım. Çok güzel ve aşikar şekilde fark var xl ile. Xla farkı takmış. Ama şekli size göre dğeişir.

TheAnonymous

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Performans olarak sgs3 xl i 2 ye katlıyo biliyorum ama maddiyat ta benim için önemli daha monster beats de alıcam yaklaşık bana 3200 tl ye geliyo sanırım htc sensation xl limited edition da solo hd veriyomuş bu da bana yaklaşık 2100 tl ye geliyo hala kararsızım :s bilen bir arkadaş htc sensation xl limited edition türkiye de satılıyor mu satılıyorsa nerde satıldığını söyleyebilir mi ?

TheAnonymous

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Of aslında htc sensation xl+monster beats almayı çok istiyodum ama Galaxy S3 almaya karar verdim.Bu hafta sonu alıcam turkcell den kontratsız inşallah.

Müzik konusunda sizce xl mi daha iyi yoksa sgs3 mü daha yi ?

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
s3 müziktede çok başarılı xlden dahada başarılı.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Benim param olsa şu anda S3 alırım başkasını tanımam..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar peki turkcell maxipro5 için ne düşünüyorsunuz cihaz daha çok yeni. Fikirlerinizi alabilir miyim?

ilkayyy17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sonyericsson w810 i al bence MÜZİK KALİTESİ HALA YADSINAMAZ :biggrin:

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
s3 her bir konuda üstündür şuan için bi rakibi bile yok

s3 her bir konuda üstündür şuan için bi rakibi bile yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar selam bende yeni bir cihaz almayı düşünüyorum sony xperia z mi yoksa s4 ü bekliyim mi karar veremedim siz ne dersiniz