Kararsız Kaldım Acil Yardım Lütfen

ozturkm002

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 1600 tl lik bir bütçem var ama nasıl bir telefon alacağımı bilmiyorum istediğim özellikler güzel öz çekim yapabileyim birde ram kapasitesi 2-3 gb kadar olması fazlasıyla yeterli forum da güncel bulamadım daha çok 2015 in ortalarında çıkan telefonlar vardı ama bildiğiniz gibi son zamanlarda sony öz çekim telefonunu çıkardı ondan dolayı kafam karıştı lütfen yardım edin

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Özçekim konusunda htc one m9 ikinci eline bak derim. Kendim kullandım ön kamerası birçok telefonun ana kamerasından iyidir ancak ana kamera üst seviye değil. Sense 7 arayüzü androidin en iyisi tartışmam bile bunu. Şu an note 5 kullanıyorum arada kitleniyor 5-10 saniye. Stabilite yok malesef. Sony'ye kanım ısınmadı yakın çevremde alanlardan bir tane sorun yaşamayan yok. Lg g4 kamerası zaten piyasada en iyisi.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Konu açarken başlıklara dikkat edin lütfen ! başlıklarda "Lütfen,Yardım,Çok Acil vs." gibi başlıklar yerine konuyla alakalı başlıklar tercih edilirse size daha kolay yardımcı olabiliriz.Soruya gelirsek kamera kalitesini tam olarak bilemiyorum ama lg g4 kamera konusunda başarılı olduğunu duymuştum.İncelemeni tavsiye ederim.