Yardım Karanlık mod sorunu

Bnym27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Redmi note 9 kullanmaktayım 12.5.1 güncellemesi yaptıktan sonra karanlık mod kapanmiyor ne yaptıysam düzeltemedim lütfen yardım eder misiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekleme şarja taktığım zaman kapanıyor sadece çıkarttıktan sonra sorun devam ediyor

Son düzenleme:

___Melissa

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Güncellemeden önceki sürüm neydi ?
Büyük bir güncelleme yapılacaksa önce veri yedeği alınıp sonra güncellemeyi kurup telefonu komple sıfırlamak gerekiyor, önerilen sorunsuz kullanım ve Çakışma ihtimalini kaldırmak için.

Bnym27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Güncellemeden önceki sürüm neydi ?
Büyük bir güncelleme yapılacaksa önce veri yedeği alınıp sonra güncellemeyi kurup telefonu komple sıfırlamak gerekiyor, önerilen sorunsuz kullanım ve Çakışma ihtimalini kaldırmak için.
bilmiyordum ayrıntılı anlatırmısınız

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805

Bnym27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Ayar mı kapanmıyor? Tavsiyem MIUI 12'ye geri dönmeniz, 12.5 hatalarla dolu.

Karanlık mod için ek bir ayar yaptınız mı

Karanlık mod sorunu vardı cihazı sıfırladım IMEI gitti onunla uğraştım biraz hallettim sorun yok 12.5 güncellemesi geldi dün gece onu yaptım tekrardan şuan sorun yok fakat ilerisi için güncelleme yaparken nelere dikkat etmeliyiz

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805

Karanlık mod sorunu vardı cihazı sıfırladım IMEI gitti onunla uğraştım biraz hallettim sorun yok 12.5 güncellemesi geldi dün gece onu yaptım tekrardan şuan sorun yok fakat ilerisi için güncelleme yaparken nelere dikkat etmeliyiz
Her sürümü anında kurmayın, önce geri dönüşleri okuyun. Olumlu yorumlar varsa ona göre yükleyin.

___Melissa

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Telefonda bulunan her şeyi veya gerek gördüklerinizi PC'ye yedekleyin kabloyla bağlayıp, sonra da telefonu ayarlardan sıfırlayın. Bitince telefonu açın, mi hesabı Google vs bağlamadan direk kurulumu tamamlayın. Kurulum bitince verileri yükleyin.

(Sıfırlama yapmadan önce telde bağlı tüm hesaplardan çıkış yapın. Şifre, desen vs kilitleri kaldırın, Mi hesabı dahil. Sıfırlama yaptıktan sonra tekrar hesapları girin. En güvenli bildiğim yöntem budur şahsen.)

Bnym27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Her sürümü anında kurmayın, önce geri dönüşleri okuyun. Olumlu yorumlar varsa ona göre yükleyin.
Telefonda bulunan her şeyi veya gerek gördüklerinizi PC'ye yedekleyin kabloyla bağlayıp, sonra da telefonu ayarlardan sıfırlayın. Bitince telefonu açın, mi hesabı Google vs bağlamadan direk kurulumu tamamlayın. Kurulum bitince verileri yükleyin.

(Sıfırlama yapmadan önce telde bağlı tüm hesaplardan çıkış yapın. Şifre, desen vs kilitleri kaldırın, Mi hesabı dahil. Sıfırlama yaptıktan sonra tekrar hesapları girin. En güvenli bildiğim yöntem budur şahsen.)
Çok teşekkürler

Bnym27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Ayar mı kapanmıyor? Tavsiyem MIUI 12'ye geri dönmeniz, 12.5 hatalarla dolu.

Karanlık mod için ek bir ayar yaptınız mı?
Önceki sürüme nasıl dönebilirim birde dönersem rom değişikliği yaparsam IMEI gider mi cihaz yurt dışındna geldi