Karanlık korkusu

whatsername

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Karanlıktan ölümüne korkuyorum :D yanımda biri olsa bile farketmiyor. Işığı açtığım zaman bile korkmaya devam ediyorum açtığım anda üstüme bir sey fırlayacak diye :D. Dua okumak gibi şeyler demeyin çünkü okuyana kadar geçen süre beni korkutmaya yetiyor.

WienWarrior

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Korkunun üzerine git.Başka çaresi yok ve derin nefes al.

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Karanlıktan ölümüne korkuyorum :D yanımda biri olsa bile farketmiyor. Işığı açtığım zaman bile korkmaya devam ediyorum açtığım anda üstüme bir sey fırlayacak diye :D. Dua okumak gibi şeyler demeyin çünkü okuyana kadar geçen süre beni korkutmaya yetiyor.
Gülerek korkundan bahsetmen ilginçmiş:)

metinali

Doçent
Reaksiyon puanı
49
Küçük bir gece lambası işe yarayabilir. Yada led abajur.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bir kaç tane Boogeyman filmi izle, bir şey kalmaz. :devil2:

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Psikoloğa görünün, eğer ciddi derece de korkuyorsanız.

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Dua falan demeyin demişsin ama olay zaten orda bitiyor bende bunları yaşadım çareyi bir çok şeyde aradım ama son çare Allah tan geldi bence dua okumalısın inancını yenilemelisin bide okurken inançla okuman gerek öyle arkadan biri öldürcek gibi değil

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
çok korku filmi izliyorsun galiba yoksa neden karanlıktan korkasın ışıksız bir alan sadece :D çok korkuyorsan dua et rahatlarsın.korku filmi izledikten sonra korkuyorsam eğer felak ve nas okuyorum rahatlıyorum.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Insan oğlu ölümden korkar aslında. Her ne kadar ölümü üzerine kondurmasa da, elbet bir gün sıra bize de gelecek. O yüzden tek sığınağı da Yaradandır.

ilk olarak doktora görünmenizi tavsiye ediyorum. Eğer sıkıntınız geçmez ise inançlı biri iseniz, bir hocanın yanına gidip korkunuzdan bahsederek hangi sureleri veya dualari okumayı tavsiye edersiniz diye bilgi alabilirsiniz. Internetten bilgi de edinebilirsiniz.

efe_1992

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Ben de çok korkardım karanlıktan. Evde 2 ay kadar yalnız kaldım zamanla korkumu aştım. İnsanoğlu herşeye alışıyor

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben 14 yaşındayım ve bende küçükken korkardım fakat şu 2 yıldır her gece dua ediyorum.Eskiden korkardım fakat şimdi Yüce ALLAH sayesinde o korkumu yendim.Ve birini düşünüyorum.Ve hemen onu görüyorum.Yani bol dua et.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İnsanlar her zaman bilmediklerinden korkar. karanlıktada görünmeyen, bilinmeyen oluyor. İnsanlar bilmediklerinden korkarlar, çünkü nasıl karşı koyacaklarını veya neye karşı koyacaklarını bilmezler. Yaşlandıkça hayat tecrübeleri arttıkça, ve kendi sınırlarınıda tanıdıkça, korkuları azalır. Aslında karanlıkta hiç bir şey yok. Amaaa ! hiç bir şey olmadığı görünmüyoooor. Aslında insanlar en çok kendi hayal ettiklerinden korkarlar. Sen de kendi kendini korkutuyorsun, çünkü o boş olan karanlıkta bir şeyler olduğunu veya olabileceğini hayal ediyorsun.

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
korkunun ecele faydası yok Allah'tan başka hiçbirşeyden korkmamalıyız aslında çünkü korkulacak bir durum yok.inançsız değilsin.
çok şükür Müslümanız :) sendeki piskolojik bir rahatsızlık tedavisi ise üstüne gitmek.

whatsername

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnsanlar her zaman bilmediklerinden korkar. karanlıktada görünmeyen, bilinmeyen oluyor. İnsanlar bilmediklerinden korkarlar, çünkü nasıl karşı koyacaklarını veya neye karşı koyacaklarını bilmezler. Yaşlandıkça hayat tecrübeleri arttıkça, ve kendi sınırlarınıda tanıdıkça, korkuları azalır. Aslında karanlıkta hiç bir şey yok. Amaaa ! hiç bir şey olmadığı görünmüyoooor. Aslında insanlar en çok kendi hayal ettiklerinden korkarlar. Sen de kendi kendini korkutuyorsun, çünkü o boş olan karanlıkta bir şeyler olduğunu veya olabileceğini hayal ediyorsun.

Aynen öyle seyler hissediyorum. Karanlık uyumama değil de gece bulunduğum yerden ayrılamama neden oluyor daha çok

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Ben 14 yaşındayım ve bende küçükken korkardım fakat şu 2 yıldır her gece dua ediyorum.Eskiden korkardım fakat şimdi Yüce ALLAH sayesinde o korkumu yendim.Ve birini düşünüyorum.Ve hemen onu görüyorum.Yani bol dua et.
ben de aynı yaşlardayım Anasınıfından beri Babama iyi geceler dualarımı oku derim ve kendim de okurum aştım korkumu

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bemde ayni yas12 hala korkuyom karanliktan led devre yaptim ama isik olmasina ragmen korkuyom

the duke

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Sizin yaşlarınızdayken karanlıktan korktuğum için evin içerisinde tuvalete koşa koşa gidip gelen, giderken de evdeki tüm ışıkları yakan ama söndüremeyip direkt olarak şarteli indiren yaramaz bir çocuktum ama şuan aksine karanlığı seven bir birey oldum :) Bazen o kadar abartıyordum ki vampir gibi gün ışığından rahatsız olmaya başlamıştım. Sonuç olarak karanlıktan korkmayın, insanlardan korkun.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Zaten sizi bir canlı öldürmek istiyorsa ( siz neye inanıyorsunuz bilmiyorum artık) inmi cinmi şeytanmı karabasanmı vs. Sizi bu tarz bir canlı öldürmek isteseydi zaten çoktan ölmüştünüz.

Filmlerden etkilenip veya kendinizi boş yere korkutup triplere soktuğunuz için bu haldesiniz bunun tedavisi yada inançla duva ile alakası yok.

Tamamen beyinde biten bir şey.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
eve hırsız vs. girmediği sürece karanlıktan biri çıkıpta canına malına zarar vermez. :D