Karagarga.net, secret-cinema.net, cinemageddon.org Davetiyesi olan var mı?

Wolverine2002

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Karagarga bende var. kullanmıyorum. hesabı verebilirim bitgamer davetiyesi karşılığında.

cemmel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 adet Karagarga davetiyem var Cinemageddon yada euTorrents karsiliginda verebilirim.

giallosio

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba öncelikle, ilk mesajımı bu konuya yazıyorum. Uzun süredir cinemageddon ve karakarga davetiyesi arıyorum. B movie ve klasiklerin kendi çapımda koleksiyonunu yapıyorum. bu sitelerin davetiyesi karşılığında başka bir davetiye veremem ama irtibata geçecek arkadaşlar olursa sevinirim.

bjk_ozan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
elimde bir adet cinemageddon.net davetiyesi vardır,iptorrents davetiyesi karşılığında takas etmek istiyorum.

scorpion_gimlie

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu bir hortlatma durumu ama çaresiz kaldım arkadaşlar..şanlıurfada ŞASA(şanlıurfa alternatif sinema atolyesi) adında bir sinema atolyesi yöneticisiyim hafytalık filmler izlenip tartışıliyo ama bircok kült ve özel filme ulaşamıyorum..sizden ricam öncelikle karagarga olmak şartıyla,secretsinema,cinemageddon davetiyelerinden alabilirmiyim..siteyi veformu devamlı takıp etmeme ragmen yeni üye oldum ama torent ratiom cok iyidir örnegin down:412 gb up:310 gb ttnet hızlarında ve adil kotayla ancak bu kadar oluyor..
mail adresim dr.cemates@gmail.com