Karagarga.net, secret-cinema.net, cinemageddon.org Davetiyesi olan var mı?

rauforbay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
önemli değil amaç paylaşmak değilmi bilgi davetiye bir şekilde paylaşmak
tek istediğim alan arkadaşlar hakkıyla kullansınlar siteyi şimdi 2 üye daha sonra yeni davetiyelerle daha çok üye getirir

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
klasiklerin yanı sıra güncel filmlerde bulunuyor ise davetiye isteyebilirim.

rauforbay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
adı üstünde dostum secret cinema güncelleri bulabileceğin yüzlerce site var

Asdasdasd12123123

Profesör
Reaksiyon puanı
6
1 tane karagarga davetiyem var. İsteyen forumda aktif arkadaş 2 tane kaliteli yabancı trackerdan ratio örneğini ö.m ile gönderebilir. Göndereceğiniz ekran görüntüsü oynanmamış ve kullanıcı adı aynı olsun.

Ekleme : Davetiye gitti.

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Arkadaşlar nasıl bir site bu karagarga. Sadece kült, klasik filmler mi var? Yeni çıkan filmler bulunmuyor mu fazla?

Asdasdasd12123123

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar nasıl bir site bu karagarga. Sadece kült, klasik filmler mi var? Yeni çıkan filmler bulunmuyor mu fazla?
Hollywood ve Bollywood filmleri hariç filmleri güncel ve eski filmler barındırır ve de arşivi çok geniştir.
Şuan elimde davetiye yok ama galiba 1 haftaya davetiye verirler. İsterseniz ve düzgün kullanacağım derseniz davet aldığımda size gönderebilirim

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
şu karakargayı bende merak ettim ha bi davette bana gönderirseniz sevinirim.

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Hollywood ve Bollywood filmleri hariç filmleri güncel ve eski filmler barındırır ve de arşivi çok geniştir.
Şuan elimde davetiye yok ama galiba 1 haftaya davetiye verirler. İsterseniz ve düzgün kullanacağım derseniz davet aldığımda size gönderebilirim

İlginiz için teşekkürler :)

Kesin söz vermiyim aktif kullanacağıma dair. Karagarga iyi mi kötü mü görmeden bişey diyemem.

Onun için aktif kullanacağına emin olduğunuz birisine de gönderebilirsiniz davetiyenizi :)

Asdasdasd12123123

Profesör
Reaksiyon puanı
6
İlginiz için teşekkürler :)

Kesin söz vermiyim aktif kullanacağıma dair. Karagarga iyi mi kötü mü görmeden bişey diyemem.

Onun için aktif kullanacağına emin olduğunuz birisine de gönderebilirsiniz davetiyenizi :)
Peki siz bilirsiniz ihtiyacınız olursa gmail atmanız yeterli

Asdasdasd12123123

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Yeni davetiye verdiler
REDFOKS elindeki torrent sitelerinden durumunu gösteren birkaç resim atarsan ya da hileye hurdaya, takasa bulaştırmayacaksan ve hesaba güzel bakarım dersen gmailini ö.m ile bekliyorum

sarmepam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilgilenenlere KG, Secret-cinema, cinemageddon, tik, horrorchannel davetiyesi verilir.

KG davetiyesi isteyenler davetiye teklifinde bulundugum diger trackerlaradan kullanici isimlerini ya da ratiolarini gosterir bir screepcap istiyorum.

kelime

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba,

torrente yeni başladım,emuleciyim ezelden var on senesi lakin artık bir şeyler değişti o mecrada da...

okuduklarimdan anladigim soyle bir olay var,
0.5 oranında karagarga da paylaşım yapmalısınız yada 0.4 en az,
şimdi memleketimde 1mbit hiza 22 kb uploud dusuyor asagi yukari 80 lerle de indiriyoruz yani 4 kat bir fark var.

iki, cok hizli internet kullanicilari var yurt disinda hatta adamlar artik minumumlari 10 mbitlere cekmisler,
benim olmayan uploudumla bu adamlarin yanina yaklasamam yani benim 20 kbyi alacagina adam 100 kusurla verene gidiyor yada benden cok az aliyor, bu durumda nasil ratio tutturabiliriz.

uc, bu adamlar siteye su kadar gun girmedin yada su kadar gunde su kadar uploud yapacaksiniz diye de baştan sart kosuyor, bir tane 3 gb lik film indirsem 1.5 gb uploud icin gunlerce beklesem yine kapidisari edilmezmiyim ?

bu sorulari biri cevaplarsa ,şimdiden tesekkur ediyorum.

yine anladigim kadariyla karacarga, secret cinema, surreal moviez sitelerinin birer adet davetiyesine ihtiyac duyuyorum,cinemageddon denen siteye uye olmayi basardim lakin elim bos dondum, orda bulunanlar zaten mevcut yada benim aradigim yok yada altyazi sikintisi var, formatta problem var vs.
maalesef size gonderebilecegim tertemiz sayfalar yok elimde, olsun isterdim ama yok ,
festival filmleri izlerim bazen günde 2 bazen 3 tane,
aradigim filmler heryerde bulunan cinsten degil.
bir kaç örnek verirsem ,benim filmlerim söyle :

The Magic Flute
Gimme Shelter
Stolen Kisses
The Battle of Algiers
Tokyo Olympiad
Lord of the Flies
Mafioso
La Pointe Courte
Brand upon the Brain
Before the Rain
Sólo con tu pareja
An Angel at My Table
The Match Factory Girl
Tokyo Monogatari

dünya sinemasi izliyorum kore, japon,danimarka,arjantin,iran vs. , belli başlı ustalar ile bağımsız sinemayı el üstünde tutarım, bir de cannes ,toronto, venedik, sundance vs. film festivalleri.
paylaşmak konusunda sıkıntım yok elimden geleni ardıma koymayacağıma söz veririm, yalniz su yukardaki uc soruyu cevaplarsaniz hadise daha bir acikliga kavusur.

simdilik hoscakalin dostlar.

Asdasdasd12123123

Profesör
Reaksiyon puanı
6
arkadaşlar merhaba,

torrente yeni başladım,emuleciyim ezelden var on senesi lakin artık bir şeyler değişti o mecrada da...

okuduklarimdan anladigim soyle bir olay var,
0.5 oranında karagarga da paylaşım yapmalısınız yada 0.4 en az,
şimdi memleketimde 1mbit hiza 22 kb uploud dusuyor asagi yukari 80 lerle de indiriyoruz yani 4 kat bir fark var.

iki, cok hizli internet kullanicilari var yurt disinda hatta adamlar artik minumumlari 10 mbitlere cekmisler,
benim olmayan uploudumla bu adamlarin yanina yaklasamam yani benim 20 kbyi alacagina adam 100 kusurla verene gidiyor yada benden cok az aliyor, bu durumda nasil ratio tutturabiliriz.

uc, bu adamlar siteye su kadar gun girmedin yada su kadar gunde su kadar uploud yapacaksiniz diye de baştan sart kosuyor, bir tane 3 gb lik film indirsem 1.5 gb uploud icin gunlerce beklesem yine kapidisari edilmezmiyim ?

bu sorulari biri cevaplarsa ,şimdiden tesekkur ediyorum.

yine anladigim kadariyla karacarga, secret cinema, surreal moviez sitelerinin birer adet davetiyesine ihtiyac duyuyorum,cinemageddon denen siteye uye olmayi basardim lakin elim bos dondum, orda bulunanlar zaten mevcut yada benim aradigim yok yada altyazi sikintisi var, formatta problem var vs.
maalesef size gonderebilecegim tertemiz sayfalar yok elimde, olsun isterdim ama yok ,
festival filmleri izlerim bazen günde 2 bazen 3 tane,
aradigim filmler heryerde bulunan cinsten degil.
bir kaç örnek verirsem ,benim filmlerim söyle :

The Magic Flute
Gimme Shelter
Stolen Kisses
The Battle of Algiers
Tokyo Olympiad
Lord of the Flies
Mafioso
La Pointe Courte
Brand upon the Brain
Before the Rain
Sólo con tu pareja
An Angel at My Table
The Match Factory Girl
Tokyo Monogatari

dünya sinemasi izliyorum kore, japon,danimarka,arjantin,iran vs. , belli başlı ustalar ile bağımsız sinemayı el üstünde tutarım, bir de cannes ,toronto, venedik, sundance vs. film festivalleri.
paylaşmak konusunda sıkıntım yok elimden geleni ardıma koymayacağıma söz veririm, yalniz su yukardaki uc soruyu cevaplarsaniz hadise daha bir acikliga kavusur.

simdilik hoscakalin dostlar.

Bir aylık seedbox alırsanız bir ömür rahat rahat kullanırsınız karagargayı. Ama o 1 ay sürekli upload kasacaksınız ya da siteye bağış yapıp vip olacaksınız. Yok derseniz karagargaya film yükleyeceksiniz ya da featured torrents bölümünü sürekli takip edeceksiniz.

Ha oranı çok düşüp olupta indirdiklerinizi uzun süre seedde tutarsanız da banlanacağınızı sanmam. Ya da bi arkadaşınız varsa karagargada o size upload gönderebilir.

Bunlar sitede tutunmanın yolları.

Anladığım kadarıyla sitenin içeriğiyle ilgilisiniz. Davetiye için size yardımcı olabilirim. Tabi foruma bidaha uğrarsanız :)

kelime

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sinyoz'a

maalesef ozel mesaj gondermek konusunda sinirli oldugum icin buraya yaziyorum
selamlar,

seedbox nedir bilmiyorum hic kullanmadim.
efendim, öncelikle sitenin icerigini bilmem gerekiyor haklısınız.
ne var ne yok bilmeden yani kendini bilmek icin karsindakini anlamadan ahkam kesmem yersiz olacaktir.

bununla beraber) karagarga,secret cinema ve surreal moviez bunlar benim bahsettigim film manyaklari icin yani silvistir stolane ve arnold harici harbi film icin dogru yermidir, nedir bunlarin olayi yada hangisi benim gibi birini net olarak besler kisaca aciklamani rica edebilirmiyim, yukarida adini andigim filmlerden yola cikarsak.
iki) ben film dili ne olursa olsun ingilizce altyazi ile izlerim mutlaka yani film ingilizce olsa da ingilizce fransizca olsada filmi kacirmamak icin pek cok zaman konusmalarim gerisinde kalabiliyorum ve izledigim dunya film ingilizce degil, hatta kac haftadir sirf cince ve ispanyolca izledim, bu baglamda bu siteler altyazi icin her filmde kesintisiz destek veriyormu ?
tesekkur ederim ilginize, saglicakla.

Asdasdasd12123123

Profesör
Reaksiyon puanı
6
sinyoz'a

maalesef ozel mesaj gondermek konusunda sinirli oldugum icin buraya yaziyorum
selamlar,

seedbox nedir bilmiyorum hic kullanmadim.
efendim, öncelikle sitenin icerigini bilmem gerekiyor haklısınız.
ne var ne yok bilmeden yani kendini bilmek icin karsindakini anlamadan ahkam kesmem yersiz olacaktir.

bununla beraber) karagarga,secret cinema ve surreal moviez bunlar benim bahsettigim film manyaklari icin yani silvistir stolane ve arnold harici harbi film icin dogru yermidir, nedir bunlarin olayi yada hangisi benim gibi birini net olarak besler kisaca aciklamani rica edebilirmiyim, yukarida adini andigim filmlerden yola cikarsak.
iki) ben film dili ne olursa olsun ingilizce altyazi ile izlerim mutlaka yani film ingilizce olsa da ingilizce fransizca olsada filmi kacirmamak icin pek cok zaman konusmalarim gerisinde kalabiliyorum ve izledigim dunya film ingilizce degil, hatta kac haftadir sirf cince ve ispanyolca izledim, bu baglamda bu siteler altyazi icin her filmde kesintisiz destek veriyormu ?
tesekkur ederim ilginize, saglicakla.
Karagarga, secret cinema, surreal moviez sitelerinde hollywood, bollywood filmleri hariç dünya sinemasının bütün örnekleri bulunur bunlar size fazlasıyla yeter. Bunların yanına horror charnel, cinemageddon eklenebilir. Bende Karagarga, secret cinema, horror charnel davetiyeleri var. Cinemageddon da zaten üye alımı açık. surreal movieze bende davetiye bulamadım henüz. Kg, Sc, Hc üçlüsünden istedğinizi gönderebilirim.
istediğinizi siteyi gmail adresinizle beraber gönderin. Uygun bi zamanda davetiyeyi göndereyim

chernobye8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar karagarga davetiyesi arıyorum,seed açısından sorunum yok vps kullanıyorum,şimdiden teşekkürler email: xxxxxxxxxxx

EDİT: BULUNDU

davutsaki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana da cinemageddon ve secret cinema davetiyesi gerek karagarga üyeliğim var zaten.bu ikisinden gönderebilirseniz çok sevinirim teşekkürler. hakantalde@hotmail.com

kelime

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ,

Surreal Moviez davetiyesi ariyorum.

Karagarga ve Secret Cinema ratio oranlarimi kontrol edebilirsiniz, arzu edene gonderebilirim.

Tesekkurler.

atoskop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Karagarga veya Secret Cinema davetiyesi arıyorum.Ratio örneklerimi isterseniz gönderebilirim.

bjk_ozan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
karagarga ve secretsinema davetiyesi lazım. cinemageddona yeni girdim. şu an raitiom düzgün isteyen varsa profilimi atabilirim

wonderingwhy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
karagarga davetiyesi arıyorum; cinemageddon ya da demonoid davetiyesi gönderebilirim astors71[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

palacioo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
cinemageddon ya da demonoid davetiyesi gönderebilrmsn usta yoksa zamunda davetiyesi verebilrm

kaptantrojan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
karagarga ve cinemageddon davetiyesi arıyorum isterseniz ratio orneklemesi yolayabilirm kaptantrojan[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com