Kaplumbağa Word

ıslamaköfte

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar okulda office 2003 kullanıyoruz.Müdür yardımcısının bilgisayarında word çok yavaş açılıyor.Bilgisayarda genel bir sorun yok,Her türlü program normal hızında, hatta excel powerpoint falan hemen açılıyor(4-5 saniye) ama word açmak diğerlerinden çok daha uzun sürüyor.(30-40 saniye) Aynı şekilde kayıt ve kapatması da uzun sürüyor.Kaldırıp tekrar kurdum ama birşey değişmedi. Var mı bu konuda bir fikri olan?

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Başka bi cd'den felan kurmayı denedin mi?

ıslamaköfte

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Aynı cd'den yaklaşık 20 bilgisayara kurdum;hiçbirinde böyle bir sorun yok.Düşünebiliyormusunuz uzun pfd'ler bile boş bir wordden daha hızlı açılıyor

mc92001

Doçent
Reaksiyon puanı
16
aynı sorum benim excell 2003 te oluyordu. güncellemeleri yapınca geçti. güncellemeleri yapmayı bir dene bakalım.

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
Arkadaşlar okulda office 2003 kullanıyoruz.Müdür yardımcısının bilgisayarında word çok yavaş açılıyor.Bilgisayarda genel bir sorun yok,Her türlü program normal hızında, hatta excel powerpoint falan hemen açılıyor(4-5 saniye) ama word açmak diğerlerinden çok daha uzun sürüyor.(30-40 saniye) Aynı şekilde kayıt ve kapatması da uzun sürüyor.Kaldırıp tekrar kurdum ama birşey değişmedi. Var mı bu konuda bir fikri olan?

default yazıcı ayarlarına bak eğer yazıcı bir ağ yazıcısı ise böyle sorunlar olabiliyor

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Başlık süper :devil2:
Başka office yazılımlarını yüklemeyi dene birde (OpenOffice,StarOffice,Microsoft office 2007)

ıslamaköfte

Asistan
Reaksiyon puanı
4
default yazıcı ayarlarına bak eğer yazıcı bir ağ yazıcısı ise böyle sorunlar olabiliyor

yazıcıyla alakalı değil.word simgesini tıkladıktan sonra sayfanın açılması çok uzun sürüyor. açıldıktan sonra yazdırmada bir sorunumuz yok. bütün office yavaş olsa anlarım da diğer office yazılımları düzgün çalışırken sadece word'ün sakatlık çıkarmasını aklım almıyor. buna sebep olabilecek zararlı bir yazılım biliyor musunuz?

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Güncelleştirmeleri yapıp virüs taraması yap. Word'ün eklentilerine bir gözat.

oduncu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynı sorun benim excel de var çözebildinmi?

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
bizde bir bilgisayarda böyle bir porblem vardı, Advanced SystemCare programını kullandım sorun ortadan kalktı...

Lakin ben bu tür programları pek sevmiyorum ama bazen işe yaradıkları oluyor...