Kapıda Ödemeli Hizmet Yok Mu?

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Arkadaşlar bu getir gibi sipariş verdiğiniz ürünleri kapınıza getiren uygulamalar gibi kapıda ödemeli seçeneği olan İstanbul içi bir hizmet var mı acaba? O kadar uygulama denedim ya en düşük 60₺'lik ürün eklemen gerekiyor yada kredi kartından çekmen gerekiyor. ATM'ye gidemediğim için kartımda para yok mecburen elden verip almam gerekiyor hem elden ücretini ödeyeceğim hem de fiyat sınırı olmayan bir hizmet uygulama var mı acaba?

barann488

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Sınır olmayan yoktur muhtemelen ben hiç rastlamadım. Migrosun kapıda ödeme sistemi vardı diye hatırlıyorum.

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Sınır olmayan yoktur muhtemelen ben hiç rastlamadım. Migrosun kapıda ödeme sistemi vardı diye hatırlıyorum.

Bir bakayım hocam üye oldum migros'a şimdi dediğin gibi kapıda ödeme sistemi varsa süper olur. Dönüş yaparım size.

Reaksiyon puanı
10,549
Bizim burda 1.5 2 aydır kapıda ödeme yapilmamakta. Talep çok olduğu için olsa gerek. Cunku bazı ürünler gelmeyebiliyor.
----------------------------------
Daha denemedim ancak carrefour ve şokta eve sipariş yapıyor.(şok uygulaması cok amatör hiç bir şey anlamadim)
Migrosuda kontrol edin belki bolgeniz de kapıda ödeme gecerlidir. Tabi fiyat sınırı var 100 150 tl gibi

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Bizim burda 1.5 2 aydır kapıda ödeme yapilmamakta. Talep çok olduğu için olsa gerek. Cunku bazı ürünler gelmeyebiliyor.
Daha denemedim ancak carrefour ve şokta eve sipariş yapıyor.(şok uygulaması cok amatör hiç bir şey anlamadim)
Migrosuda kontrol edin belki bolgeniz de kapıda ödeme gecerlidir. Tabi fiyat sınırı var 100 150 tl gibi

Migros'a üye oldum baktım ama 60₺ sınır koymuşlar kapattım geri. Şok kapıda ödemeli değil diye biliyorum ve evet amatör poşetleri elle taşıtıp gönderiyorlar adamlara motor ve ya araç yok insan en kötü bisiklet verir oda yok. Carrefour'a bakayım inş sınır yoktur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Carrefour'da 60₺ diyor :D

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
Migros Sanal Market'i 3 sene önce falan kullanmıştım. Galiba 50-100₺'ye kadar alışverişler için 3₺ kapıya getirme parası alıyordu. Şimdi nasıldır bilmiyorum. Ben kredi kartından aldığım için kapıda ödeme seçeneğini hatırlamıyorum.

Reaksiyon puanı
10,549
Migros'a üye oldum baktım ama 60₺ sınır koymuşlar kapattım geri. Şok kapıda ödemeli değil diye biliyorum ve evet amatör poşetleri elle taşıtıp gönderiyorlar adamlara motor ve ya araç yok insan en kötü bisiklet verir oda yok. Carrefour'a bakayım inş sınır yoktur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Carrefour'da 60₺ diyor :D
60 tl aslında gayet makul hocam. Önceden 100 150 tl diye biliyorum. Mesafeye göremi değişiyor bilmiyorum :D
Araba olmayınca aylık alışveriş her seferinde o limiti katladığından o yüzden bilemiyorum :D

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Hocam Migros ve Şok getiriyor diye biliyorum fakat ne kadarlık bir alışveriş yapmalısınız biliyorum ve bazı bakkal/market gibi esnaflar da eve hizmet veriyor diye biliyorum

Reaksiyon puanı
10,549
Arkadaşlardan duymuştum ancak inanmıyordum :D internete "istanbul market alışverişi kapıda ödeme" yazdığımda bir kaç site çıktı kapıda ödeme seçeneği gördüm onlarda :)

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
Galiba şok yapıyor şu an.