Yardım Kapı tokmağı 4 kez çalındı ama biri yoktu

Nihatsoray

Öğrenci
Katılım
7 Kasım 2021
Mesajlar
20
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Selam arkadaşlar,
Az önce evimde yaşadığım tuhaf olayları sizlerle paylaşmak istiyorum. Kapıma 4 kez vuruluyor, ve yukarıdan sesler geliyor. Kapı deliğinden baktığımda kimseyi göremiyorum ve dışarıdaki ışık da yanmıyor. Sizce bu olayların nedeni ne olabilir? Benzer bir durum yaşayan oldu mu? Ne yapmamı önerirsiniz?

Yorumlarınızı bekliyorum.
 

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Katılım
13 Ağustos 2019
Mesajlar
3,660
Çözümler
4
Reaksiyon puanı
4,652
Puanları
358
Dalgın veya uykulu bir anında olduysa duyduğunu zannetmiş olabilirsin. Arada bende yaşıyorum. Zil çaldı zannedip kapıya gidiyorum ama saat gece 1, tabi kimse olmuyor. İnsan beyni bazen böyle değişik şeyler yapabiliyor.
 

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Katılım
30 Eylül 2005
Mesajlar
18,652
Reaksiyon puanı
2,147
Puanları
3,358
Yaş
41
Teknopat'taki konunu da gördüm. Her yere farklı isimlerle konu açıyorsun. Oradaki konun silindi. Burdaki de silinsin mi?
 

kmurat

Müdavim
Müdavim
Katılım
8 Şubat 2014
Mesajlar
8,630
Çözümler
3
Reaksiyon puanı
3,776
Puanları
1,358
Kapıya çocuk vurmuş ve boyu küçük olduğu için kendisini görememişsin. Yukarıdan gelen sesler de, çocuğun annesiydi.
 
Üst