- Reaksiyon puanı
- 358
tv2 yeni kanal kapansın
Haksızmıyım ama Flash tv nin yayın akışı sabah öğle akşam gece bu..24 saat halay çen mi:lol::lol::lol: koptum burda yaa Allah razı olsun herkesin düşüncesini anlatan kelime bu işte:lol:
:4:
ne kaldı geriye XD..
Anladım kadarıyla size silah zoruyla Flash TV izletiyorlar![]()
dur bi adamlar Bismillah desin:laugh:tv2 yeni kanal kapansın
Saygım var ama, yanlış düşünüyorsun bence.Aksine bunun devlet eliyle değil özel kanallarla verilmesi gerekiyor bence.Senin mantığınla Almanya'da ki Türk kökenli insanların da Türkçe yayın izle(ye)memesi gerekiyor.
Saygım var ama, yanlış düşünüyorsun bence.Aksine bunun devlet eliyle değil özel kanallarla verilmesi gerekiyor bence.Senin mantığınla Almanya'da ki Türk kökenli insanların da Türkçe yayın izle(ye)memesi gerekiyor.
ya hep eski türk dizileri var,bari yeni yabancı güzel leri koysunlar diğer kanallar gibi yada klip film falan
Siyasi içerikli yorum yapmıyoruz beyler.
evet arkadaşlar konu bambaşka bir yere gidiyor:unsure:
belgesel vermeyenlerin hepsi
dizi verenlerin hepsi
sinema filmi vermeyenlerin hepsi
siyaset yapanların hepsi
doktorlar dizisini yayınların hepsi
ya ben de kafayı şu sürekli, "konuyu kapatın, konuyu kapatın, başka yerlere gidiyor" diye sürekli rtük'çülük yapan arkadaşlara takıyorum.
yav ne var, ne olmuş kapanacak... kimse küfür etmemiş, kimse kimseye hakarette bulunmamış... herkes özgürce görüşünü açıklıyor işte. nihayetinde forum burası ya, adı üstünde FORUM!
Yani tartışma alanı... fikirlerin beyan edilme alanı...
öyle her karşıt görüşlü fikirler beyan ediliyor diye konu kapatırsanız sora bir gün gelir tamamen kepenk kapatmak zorunda kalırsınız.
bu arada, konuyu açan arkadaş, samanyolu ve kanal7 için kapatılması yönündeki fikrini haksız buluyorum. çünkü bu kanallar milletin dinine, diline, ahlakına bir zarar vermiyor, bilakis restore edici yayın politikaları vardır. nasıl bir zarar gördün de kapatılmasını istiyorsun anlamadım doğrusu.
ben dini yayın yapmalarına bişey demiyorum ama dinimiz üzerinden, dinimizi kullanarak para kazanılmasına karşıyım. Birde şu var ben bu iki kanal kadar sansür koyan bir kanal daha görmedim. bir türk filmi yayınlıyorlar,sansür yapacağız diye 1.5 saatlik film oluyor sana 45 dk. madem o filmi sakıncalı buluyorsun, yayın ilkene uygun değil, ozaman sansürle falan uğraşma hiç yayınlama! bu dediklerim özellikle kemal sunal ve yeşilçam filmlerinde oluyorya ben de kafayı şu sürekli, "konuyu kapatın, konuyu kapatın, başka yerlere gidiyor" diye sürekli rtük'çülük yapan arkadaşlara takıyorum.
yav ne var, ne olmuş kapanacak... kimse küfür etmemiş, kimse kimseye hakarette bulunmamış... herkes özgürce görüşünü açıklıyor işte. nihayetinde forum burası ya, adı üstünde FORUM!
Yani tartışma alanı... fikirlerin beyan edilme alanı...
öyle her karşıt görüşlü fikirler beyan ediliyor diye konu kapatırsanız sora bir gün gelir tamamen kepenk kapatmak zorunda kalırsınız.
bu arada, konuyu açan arkadaş, samanyolu ve kanal7 için kapatılması yönündeki fikrini haksız buluyorum. çünkü bu kanallar milletin dinine, diline, ahlakına bir zarar vermiyor, bilakis restore edici yayın politikaları vardır. nasıl bir zarar gördün de kapatılmasını istiyorsun anlamadım doğrusu.