Kanal D, Star, Milliyet, Ülker Grubu'na satıldı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Ülkerin neden ve nasıl büyüdüğünü size söyleyim de öğrenmiş olun, millete iftira etmeyin. Ülker ne zamnki askeriyeden sağcı kesim markası diye atıldı, işte o zaman halk sahip çıktı ve bu günlere geldi. Birisini halkın gözünde bitirmek istiyorsan küçük düşüreceksin, öldürmeyeceksin. Öldürürsen büyütürsün. Ama bizim askeriye her zamanki gibi bunuda yüzüne gözüne bulaştırdı.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Ben Hürriyet Medya Towers'da çalşıyorum , haber doğru.Doğan Hürriyet'i kesinlikle satmayı düşünmüyor, diğerlerini borcu olduğu için sattı devlete.Hepsiburada.com,ntv gbileri hala Doğan'ın.

Ntv zaten Doğuş grubunun

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Ülkerin neden ve nasıl büyüdüğünü size söyleyim de öğrenmiş olun, millete iftira etmeyin. Ülker ne zamnki askeriyeden sağcı kesim markası diye atıldı, işte o zaman halk sahip çıktı ve bu günlere geldi. Birisini halkın gözünde bitirmek istiyorsan küçük düşüreceksin, öldürmeyeceksin. Öldürürsen büyütürsün. Ama bizim askeriye her zamanki gibi bunuda yüzüne gözüne bulaştırdı.
Halk sahip çıktı diye mi yoksa arkasındaki eleman sebebiyle mi bu günlere geldi? Halkın kimseye sahip çıktığı yok, çoğu geçim derdinde zaten. Karnımı nasıl doyururumun peşindeyken senin bahsettiğini yapacak bi halk yok arkadaşım.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Halk sahip çıktı diye mi yoksa arkasındaki eleman sebebiyle mi bu günlere geldi? Halkın kimseye sahip çıktığı yok, çoğu geçim derdinde zaten. Karnımı nasıl doyururumun peşindeyken senin bahsettiğini yapacak bi halk yok arkadaşım.

Arkadaşım maval okuma bana. Arkasındaki adam diyip kuru sıkı atma, elinde belgen dayanağın varmı? ilişkilendirebileceğin bir kanıtın varmı? ne kadar kolay adam karalıyorsunuz, hayret ediyorum. Ayrıca o kadar karnın açsa, böyle çikolata konularına girme canın çeker paran yok alamazsın. Görende afrikada yaşıyor sanır:P

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Arkadaşım maval okuma bana. Arkasındaki adam diyip kuru sıkı atma, elinde belgen dayanağın varmı? ilişkilendirebileceğin bir kanıtın varmı? ne kadar kolay adam karalıyorsunuz, hayret ediyorum. Ayrıca o kadar karnın açsa, böyle çikolata konularına girme canın çeker paran yok alamazsın. Görende afrikada yaşıyor sanır:P
Haha :D
Adamın adı lazım olsaydı yazar, belgesini de koyardım.

Bu memlekette dinle bi yerlere gelen çok insan, kurum var. O yüzden "mazlumlardı halk sahip çıktı" yalanlarını başkasına anlat.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Umarım böyle bir şey olmaz. Zaten TV iyice bozuldu bunlar da giderse izleyecek kanal kalmaz. :S

Not: Bu kanaları izlememde Aydın Doğan'ın bir etkisi yoktur. Eğer bir şeyi izlemek için başındaki insana bakacaksam, izlemem daha iyi çünkü bu başındaki dışında çalışan yüzlerce kişiye haksızlıktır. "Müslüman" bir toplumda da insanların haksızlığa göz yummayacaklarını ümit ediyorum.
İyi peki ben her türlü vergimi devlete öderken ev araba çöp vergime varıncaya kadar öderken Aydın Doğan neden o kadar devlete vergi borcu takıyor??.. Müslümanlık bunun neresinde acaba???..

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
farketmez

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
İyi peki ben her türlü vergimi devlete öderken ev araba çöp vergime varıncaya kadar öderken Aydın Doğan neden o kadar devlete vergi borcu takıyor??.. Müslümanlık bunun neresinde acaba???..

Vergiyi isteyen devlet, bunun takibini yapmakla da yükümlüdür. Aydın Doğan veya başka bir Türkiye Cumhuriyti vatandaşının vergi kaçırması kabul edilemez. Gereği yapılır. Ancak, eğer koskoca Aydın Doğan, bir sürü parası olan bir adam, vergi borcu "takabiliyorsa" suç öncelikle devlettedir. Nasıl oluyor da devleti kandırabiliyorlar merak etmek ve araştırmak gerekir. Bu da yine devletin işidir. Ancak, tabii bu kendi düşüncem, devlet buradaki açıkları bulundurmaya devam ederse, ben bu açıkları kendi lehine de kullandığından şüphe eder ve "ohh olsun" diyebilirim. Her ne kadar bu söylediğimi de kabul etmesemde, kurulan düzen içerisinde birilerinin hep zenginleşmesi, diğerlerinin de fakirleşmesi hoşuma gitmiyor.

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
yaşasın ülker. sabri amca Allah senden yüzbinkere razı olsun eğer haber doğruysa değilse de sen dünya tatlısı bir dedesin. çekemeyenler çatlayabilir. :D

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
merak etme, Uğur dündar bu kez "Cuma'ya gitmeyen lise öğrencileri" diye haberler yapmaya başlar.

:D :D :D beklerim o karaktersiz adamdan.inşallah ülker almıştır.şimdiye akdar biz izlemiyorduk şimdide bazı kesimler izlemez :)

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
yeşil sermaye büyümeye devam ediyor

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
yeşil sermaye büyümeye devam ediyor

böyle yorumlar yakışmaz sdn ailesine :thumbdown:.birisi çıksa "dinsizlerin parası bitiyor" dese hoş olmıyacağı gibi sizin yorumunuzda pek yakışmamış sanki :closedeyes:

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
böyle yorumlar yakışmaz sdn ailesine :thumbdown:.birisi çıksa "dinsizlerin parası bitiyor" dese hoş olmıyacağı gibi sizin yorumunuzda pek yakışmamış sanki :closedeyes:
yalanmı sölemişim ki? ney yakışmıyor? gerçi doğru söyledin bu ülkede doğruları söylemek yassakkkkk.

büyümesi felan umrumda diilde Atatürk'ün izinden ayrılacağız ona üzülüyorum. sonra ne yaptık biz dicez ama iş işten geçmiş olcak.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Mantık çerçevesi içerisinde, doğruya ve gerçeğe yönelik yorum yaptığıma inanıyorum ;)

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Mantık çerçevesi içerisinde, doğruya ve gerçeğe yönelik yorum yaptığıma inanıyorum ;)

Mesajıma hangi mantık çerçevesinde ve nasıl bir gerçeğe ve doğruya dayanarak "hırsız suçsuzmuş, suçlu ev sahibi :/" yazdın peki? Okuyup, anladığına emin misin? Yoksa sadece inandığın şeyleri aynı şekilde tekrar mı ediyorsun?

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
yalanmı sölemişim ki? ney yakışmıyor? gerçi doğru söyledin bu ülkede doğruları söylemek yassakkkkk.

büyümesi felan umrumda diilde Atatürk'ün izinden ayrılacağız ona üzülüyorum. sonra ne yaptık biz dicez ama iş işten geçmiş olcak.

ya hep senin gibi çok ileri görüşlü tek tük insanlar biliyolar neler olucağını.hep bişeyler oluyo.iran olduk,afganistan olduk,laiklik elden gitti,atatürk ün yolundan ayrıldık vs vs. felaket senaryoları....

ayrıca yasak olan bişey olduğunu söylemedim.hemen ülkenin geneline maal edipte konuşmuşsun.yasak olsa mod lar silerdi yorumunu.sadece hoş bir söylem olmadığını belirttim.

deliyurek32400

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ülkerinde Dogustan bir farki yok. Inanin bana.
-Hirvatistan - Türkiye Futbol Maçinda Hirvatistana Basari dileyen bir kurulustan Dogru haber beklenmez. Ben ogünden beri ülker malzemesi kullanmiyorum.

-Arti Saglik konusunda yaptigi çikolatalara Seker pancari sekeri yerine kullandiklari misirdan elde edilen sekeri kullanarak sagligimizla oynuyor. (kaynak:Haber Türk)

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Ülkerinde Dogustan bir farki yok. Inanin bana.
-Hirvatistan - Türkiye Futbol Maçinda Hirvatistana Basari dileyen bir kurulustan Dogru haber beklenmez. Ben ogünden beri ülker malzemesi kullanmiyorum.

-Arti Saglik konusunda yaptigi çikolatalara Seker pancari sekeri yerine kullandiklari misirdan elde edilen sekeri kullanarak sagligimizla oynuyor. (kaynak:Haber Türk)

Hocam yapma lütfen Hırvatistan'a başarılar diledi diye düşman olunur mu bi firmaya?

Diğerinde seni destekliyorum, maalesef daha uygun olduğu için şeker kaynağında hileler yapılıyor. :S Sağlık açısından ne gibi bi tehdit içeriyor bilmiyorum ama tadının bozulduğunu düşünüyorum. :S

III.ABDÜLHAMİD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok iyi olur bu durum. Aydın DOĞAN ve medyası, 28 Şubat döneminde az ahımızı almamıştı. Az beddua almadılar. Çıkıyor hepsi yavaş yavaş. Daha çok kişi var beddua alan.Daha hesap kapanmadı.

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8
DOĞAN Medyası Türkiye Karşıtı olan bütün oluşum ve hareketlere destek vermiş ve AŞİKAR bir şekilde Müslüman düşmanlığı yapmıştır ve devam etmektedir. Ben ÜLKER Grubuna satılacağına pek ihtimal vermiyorum ama, Eğer Alırsa SÜPER Olur ;)

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
bu da şişirilmiş bir balon olsun. ne gelen var ne giden...
Axel Springer varken Ülker'e yedirmezler...