Ben Hürriyet Medya Towers'da çalşıyorum , haber doğru.Doğan Hürriyet'i kesinlikle satmayı düşünmüyor, diğerlerini borcu olduğu için sattı devlete.Hepsiburada.com,ntv gbileri hala Doğan'ın.
Halk sahip çıktı diye mi yoksa arkasındaki eleman sebebiyle mi bu günlere geldi? Halkın kimseye sahip çıktığı yok, çoğu geçim derdinde zaten. Karnımı nasıl doyururumun peşindeyken senin bahsettiğini yapacak bi halk yok arkadaşım.Ülkerin neden ve nasıl büyüdüğünü size söyleyim de öğrenmiş olun, millete iftira etmeyin. Ülker ne zamnki askeriyeden sağcı kesim markası diye atıldı, işte o zaman halk sahip çıktı ve bu günlere geldi. Birisini halkın gözünde bitirmek istiyorsan küçük düşüreceksin, öldürmeyeceksin. Öldürürsen büyütürsün. Ama bizim askeriye her zamanki gibi bunuda yüzüne gözüne bulaştırdı.
Halk sahip çıktı diye mi yoksa arkasındaki eleman sebebiyle mi bu günlere geldi? Halkın kimseye sahip çıktığı yok, çoğu geçim derdinde zaten. Karnımı nasıl doyururumun peşindeyken senin bahsettiğini yapacak bi halk yok arkadaşım.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=158764007513513&oid=199793260033972&comments
bu videoda neyin ne oldugu cok guzel anlatilmis
HahaArkadaşım maval okuma bana. Arkasındaki adam diyip kuru sıkı atma, elinde belgen dayanağın varmı? ilişkilendirebileceğin bir kanıtın varmı? ne kadar kolay adam karalıyorsunuz, hayret ediyorum. Ayrıca o kadar karnın açsa, böyle çikolata konularına girme canın çeker paran yok alamazsın. Görende afrikada yaşıyor sanır
İyi peki ben her türlü vergimi devlete öderken ev araba çöp vergime varıncaya kadar öderken Aydın Doğan neden o kadar devlete vergi borcu takıyor??.. Müslümanlık bunun neresinde acaba???..Umarım böyle bir şey olmaz. Zaten TV iyice bozuldu bunlar da giderse izleyecek kanal kalmaz. :S
Not: Bu kanaları izlememde Aydın Doğan'ın bir etkisi yoktur. Eğer bir şeyi izlemek için başındaki insana bakacaksam, izlemem daha iyi çünkü bu başındaki dışında çalışan yüzlerce kişiye haksızlıktır. "Müslüman" bir toplumda da insanların haksızlığa göz yummayacaklarını ümit ediyorum.
İyi peki ben her türlü vergimi devlete öderken ev araba çöp vergime varıncaya kadar öderken Aydın Doğan neden o kadar devlete vergi borcu takıyor??.. Müslümanlık bunun neresinde acaba???..
hırsız suçsuzmuş, suçlu ev sahibi :/
merak etme, Uğur dündar bu kez "Cuma'ya gitmeyen lise öğrencileri" diye haberler yapmaya başlar.
yeşil sermaye büyümeye devam ediyor
Yemyeşil bir dünya için el ele - GreenPeaceyeşil sermaye büyümeye devam ediyor
Doğru, Rabbim vermiş beyni, yorumluyorum karşıma çıkan olayları. İnşallah bir gün sen de yorumlarsınBeyin sana bedava. :S
Doğru, Rabbim vermiş beyni, yorumluyorum karşıma çıkan olayları. İnşallah bir gün sen de yorumlarsın
yalanmı sölemişim ki? ney yakışmıyor? gerçi doğru söyledin bu ülkede doğruları söylemek yassakkkkk.böyle yorumlar yakışmaz sdn ailesine :thumbdown:.birisi çıksa "dinsizlerin parası bitiyor" dese hoş olmıyacağı gibi sizin yorumunuzda pek yakışmamış sanki :closedeyes:
Mantık çerçevesi içerisinde, doğruya ve gerçeğe yönelik yorum yaptığıma inanıyorum
yalanmı sölemişim ki? ney yakışmıyor? gerçi doğru söyledin bu ülkede doğruları söylemek yassakkkkk.
büyümesi felan umrumda diilde Atatürk'ün izinden ayrılacağız ona üzülüyorum. sonra ne yaptık biz dicez ama iş işten geçmiş olcak.
Ülkerinde Dogustan bir farki yok. Inanin bana.
-Hirvatistan - Türkiye Futbol Maçinda Hirvatistana Basari dileyen bir kurulustan Dogru haber beklenmez. Ben ogünden beri ülker malzemesi kullanmiyorum.
-Arti Saglik konusunda yaptigi çikolatalara Seker pancari sekeri yerine kullandiklari misirdan elde edilen sekeri kullanarak sagligimizla oynuyor. (kaynak:Haber Türk)
Sana cehennem kırmızısı verelim madem, ateşlerin içinde pek bi güzel duruyosunyeşil sermaye büyümeye devam ediyor