Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kan grubu elbette önemli. Bir sorun olduğunda kan grupları çok ciddi sorunları halledecektir. Profil alanlarına bakarken, bir çok üyemizin bir çok bilgiyi girmediğini fark ettik. Bir tek kan grubunu doldurmanız istenmiyor. Bir çok veri incelenip eksik olanları tamamlanmanız isteniyor. Demek sizinde kan grubunuz eksikmiş
Bugün login olunca alttaki uyarı ile karşılaştım. Ne yapacaksınız kan grubunu size ne bundan. Forum sitesimisiniz yoksa istatistik bürosumu. Aklınıza gelen ilk saçmalığı uygulamaya koymadan önce 2 kişiye sorun bir zahmet..
Sayın quazar
Profil alanında doldurmadığınız bölümler olduğu tespid edilmiştir. Lütfen en kısa zamanda aşağıdaki profil alanlarını doldurunuz. Düzeltmek için buraya tıklayın...
Bi bakıma haklısın aslında müdür, ama öteki taraftan da olaki çok acil birşey oldu adminler, mod.lar tarafından profil bilgilerinden kısa zamanda sonuca ulaşmak için de yapılmış olabilir. Dert etmeye gerek yok diye düşünüyorum.
Forumda oldukça sosyal ağlar mevcut bence gerekli birşey birinin yakının başına birşey geldiğinde kan ihtiyacı olduğunda aynı şehirde oturan arkadaşlar birbirlerini rahatlıkla yardıma çağırabilir uzak bir ihtimal gibi görünebilir fakat felaketler başa gelince bu dediklerimi yapmak durumunda kalabilirisinz inşalah herhangi bir arkadaşımızın başına böyle birşey gelmez...
Sayın 35_toll
Profil alanında doldurmadığınız bölümler olduğu tespid edilmiştir. Lütfen en kısa zamanda aşağıdaki profil alanlarını doldurunuz. Düzeltmek için buraya tıklayın...
Kan gurubu belirtilmemiş
Bugün siteye girdiğimde bu uyarı geldi. Kan grubumu bilmiyorum netcez? Doldurmam şart mı bunu?
Bu tür şeyler zorlayıcı niteliklere ulaştığında insanın aklına başka şeyler gelmiyor değil hani!Keza bazı bilgileri sıfırlamaya çalıştığımda böyle bir yetkiye sahip bırakılmadığımızı gördüm.Buda işin ayrı bi yanı!