Kan Çıkar !

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Birde yazıyoruz ama her zaman profilde görünmüyor:D

adabay

Asistan
Reaksiyon puanı
19
bu sorunla ilgili gerekli açıklama adminler tarafından yapılacaktır sanırım. hemen kızmayalım

sdmh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Kimin kan grubu gerçek kimkinki sallama belli olmayacağı için bence önemli değil. Ama istenen bilgiler biraz zorlama...

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Her bir şeyi sorun etmeyi çok seviyoruz :)

byndr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Her şey bitti iş kan grubuna kaldı.
Ben sağlık bilgilerimi paylaşmak istemiyorum.

Şimdi kan grubu sonra DNA testleri
ne kardeşim organ işimi yapacaksınız

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Her şey bitti iş kan grubuna kaldı.
Ben sağlık bilgilerimi paylaşmak istemiyorum.

Şimdi kan grubu sonra DNA testleri
ne kardeşim organ işimi yapacaksınız

Kan grubuna göre :D Organ lazım olunca çağırcaklar:4:

D1360

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Kan grubu elbette önemli. Bir sorun olduğunda kan grupları çok ciddi sorunları halledecektir. Profil alanlarına bakarken, bir çok üyemizin bir çok bilgiyi girmediğini fark ettik. Bir tek kan grubunu doldurmanız istenmiyor. Bir çok veri incelenip eksik olanları tamamlanmanız isteniyor. Demek sizinde kan grubunuz eksikmiş :)

Hakkaten bu kan grubumuzun istenmesi ilginç :) Bunun yapılmasında gerçek amaç ne acaba :)

Bir sorun olduğunda derken ?

Sanal bi ortamda nasıl sorun hallolucak anlamış değilim ...

"Acil bir hasta için kan aranıyor" şeklinde konularmı açmak düşünülüyor ?

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Hadi diyelim ki KAN GRUPLARI diye bir konu açıldı...

Forumda ACİL A+ Kan aranıyor diye başlık...
Sonra bir anda A+ Kan sahibi bütün üyeleri özellikle aktif üyeleri Kan vermeye zorlama...
Vermeyince ve bunun sonucunda kötü bir durum oluştuğunda o üyeleri yadırgama hatta kınama gibi durumlar ortaya çıkacak...

Kan Bağışı Organ bağışı gibi durumlar gönüllülük esasına dayanır...
Eğer adamın kan grubu biliniyor ve bilindiği halde vermiyor ise İnsanlar töhmet altında bırakılır... İşte buna Mahalle baskısı denir...

35_toll

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Kan grubu elbette önemli. Bir sorun olduğunda kan grupları çok ciddi sorunları halledecektir. Profil alanlarına bakarken, bir çok üyemizin bir çok bilgiyi girmediğini fark ettik. Bir tek kan grubunu doldurmanız istenmiyor. Bir çok veri incelenip eksik olanları tamamlanmanız isteniyor. Demek sizinde kan grubunuz eksikmiş :)

Abi kusura bakma ama sanal bir ortamda kan grubumuzu bilmeniz nasıl bir fayda sağlayabilir ki?

Ayrıca kan grubu kısmını doğru işaretlediğimiz ne malum? Eminim ki çoğu üyeler de kafadan atıyorlardır kan grubu kısmını. Benim gibi...

Hadi onu da geçtim, herkes doğru işaretledi varsayalım, çok acil bir kana ihtiyaç olsa böyle bir konu zaten açılır...

Neyse bunu da geçiyim, sanal bir ortamda kim kime güvenip de kan vermek ister ki?

Sonuç olarak gereksiz ve saçma bir olay...

Zaman Efendisi

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Öncelikle kan grubu çok önemlidir arkadaşlar. Çocukça düşünceler yazmayalım. Ayrıca; bir tek kan grubu çıkmıyorki orada. Bizim için gerekli şeylerin listesi çıkıyor. Kaldıki onları doldurmak 5 sn. bile almaz. Ama "Bu ne saçmalık" için 5 sn. ayırıyorsunuz.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Öncelikle kan grubu çok önemlidir arkadaşlar. Çocukça düşünceler yazmayalım. Ayrıca; bir tek kan grubu çıkmıyorki orada. Bizim için gerekli şeylerin listesi çıkıyor. Kaldıki onları doldurmak 5 sn. bile almaz. Ama "Bu ne saçmalık" için 5 sn. ayırıyorsunuz.

Kan grubu olayını hala savunduğunuz için artık kararım kesinleşti hiç belirtmeyeceğim..

Zaman Efendisi

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Kan grubu olayını hala savunduğunuz için artık kararım kesinleşti hiç belirtmeyeceğim..
Doldurmazsanız siz bilirsiniz.Dolduran arkadaşlarada teşekkür ederim. Bu tip bir konuda inad eden kardeşlerimede teşekkür ederim. Sorun değil...

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Tamam bende kan grubu bilgimi girdim ama a+ diye salladım çünkü bilmiyordum. Site yanlış yaptı bla bla demiyorum ama ayarları değiştirene kadar orada kalması biraz can sıkıcıydı. Şimdi böyle gerçek olmayan bilgilerle de karşılaşılabilir.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Harbi kan çıkıcak hea:D

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bende doldurmamıştım ... ama burdaki yorumları görünce hemen doldurdum , herşeyden bişey çıkarmaşız helal olsun :)