[Kampanya] Norton AntiVirus 2012 6 Ay Lisans

Reaksiyon puanı
4
Yapmamız gerekenler....

1)PCwelt in norton antivirüs 2009 yatıgı kampanyadan faydalanıyoruz.6 aylık oem paket yani lisans gömülü. buradan indiriyoruz ve kuruyoruz.

NAV 2009 indirdik kuruyoruz.
norton-antivirus-2009-screen-1.png

Daha sonra bir kayıt ekranı açılması gerekiyor oraya E-postamızı yazıyoruz weiter diyoruz

norton-antivirus-2009-screen-2.png

Daha sonra açılan sayfada gerekli yerleri doldurup weiter diyoruz

norton-antivirus-2009-screen-3.png

Hesabımız oluşuyor ve program 180 günlük aktifleşiyor.

norton-antivirus-2009-screen-4.png

aşagıdaki resimdeki gibi Buraya tıklayıp Sign IN deyip üstte kayıt olurken yazdıgımız e mail adresi ile giriş yapıyoruz

Hesabımızın bu kısmından 180 günlük lisansımızı alıyoruz ve saklıyoruz.
norton-my-account.png

Daha sonra Norton kaldırma aracını kendi sitesinden
buradan indiriyoruz.Norton kaldırma aracını çalıştırıyoruz.ve geride hiçbir artık dosya bırakmayacak şekilde nortonu kaldıracak.

Norton antivirüs 2009 kaldırdıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatma isteyecek.kesinlikle yeniden başlatın.Daha sonra Norton antivirüs türkçe 2012 Deneme sürümünü nortonun kendi sitesinden buradan indiriyoruz ve kuruyoruz.
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kurduktan sonra aşagıdaki resimdeki yere tıklıyoruz.

norton-antivirus-2012-subscribe.png

Sonra aşağıdaki gibi '' key girmek istiyorum a tıklıyoruz. '' kısmına tıklayıp aşağıdaki boş kutuya aldığımız 180 günlük lisansı giriyoruz.
norton-antivirus-2012-activation.png

Ve 180 günlük Norton AV 2012 kullanımımız aktifleşiyor.

norton-activation-successful.png

6ay süre bittikten sonra norton 2009 u tekrar kurup tekrar kaldırıyoruz.üstte norton 2009 kurarken girdiğimiz e mail den farklı bir e mail adresi ile hesap açıyoruz.böylelikle bize farklı bir lisans anahtarı daha verecek. böyle yaparak istediğimiz kadar kullanabiliriz.Norton internet security 6 aylık yok biliyorsunuz.sizde benim gibi yanına comodo firewall kurarak norton internet security den daha güçlü bir güvenlik elde etmiş olursunuz.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bu şekilde uğraşıp sadece antivirüs kullanmak yerine direkt 3 aylık norton internet security 2011 sürümlerine aynı şeyi uygulayıp 3 ay 2012 internet security kullanmak daha mantıklı.

prenslui

Doçent
Reaksiyon puanı
17
anlatılanlar 2009 diye geçiyor birde türkçesi yok mu OEM

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
eline sağlık. güzel anlatım. ancak ben de internet security tercih ederim. 2011 oem sürümlerini arka arkaya kurup kullanabiliyorum. :)

anlatılanlar 2009 diye geçiyor birde türkçesi yok mu OEM
hocam 2009 lisansını 2012'ye yediriyorsun. birinde oluyorsa diğerlerinde de oluyordur. sen almanca 2009 kurup keyini al. sonra onu türkçe 2012'ye yedirirsin gene. :)