[Kampanya] Emsisoft Anti Malware 1 Yıllık Lisans! Nette İlk!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
EmsisoftAnti-Malware_01large.png

Bünyesinde beta tester olarak çalıştığım Emsisoft firması Anti Malware 6 için tam 1 yıllık lisans dağıtıyor. Facebookta veya belirtilen yerlerde programı önerin 1 yıllık lisansınızı kapın. Ben aldım. Tam 1 yıllık. Alan olursa lisans numarasının sonunu söylerse aynı lisansı dağıtıp dağıtmadıklarını öğreniriz.. iyi günlerde kullanın.. Saygılar.

Buradan devam edin

---------- Post added at 21:08 ---------- Previous post was at 17:50 ----------

Açıklama:

eğer facebookta yönettiğniz bir sayfa varsa o sayfalarda veya profilinizde paylaştığınızı ve önerdiğinizi içeren bir mail atın bu adrese cc[MENTION=4958]ems[/MENTION]isoft.com. 1 gün sonra sorgusuz sualsiz lisansıznı gönderiyorlar..

jfxtz0EmfuXfL.jpg

Programdan bir görüntü. Arayüz değişmiş. ve 365 gün lisansımı görebilirsiniz.

Not:

Arkadaşlar bana 11 adet ücretsiz 1 yıllık lisans verildi. az önce maille. 10 kişiye dağıtabiliyorum anlaşılan. alamayan olursa lisansı gönderebilirim. Modlar izin verirse..

Thank you! You can give these 10 free licenses (for 1-year) to people who comment:

jZ4M3bHDcuxHh.jpg

Başka bir forumda ve facebook sayfamda lisansları dağıtıyorum ayıryeten bu forumuda ekledim. Eğer modlar izin verirse son bir kaç adet 1 yıllık lisansıda burda dağıtmak istiyorum..

---------- Post added at 21:17 ---------- Previous post was at 21:08 ----------

An itibariyle Son 4 adet lisans mevcut...

fthkyn04

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
üstadım Slm,

fthkyn04[MENTION=21031]yahoo[/MENTION].com
adresine 1 adet lisans mümkün mü?çok sağol.

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Malesef hocam dün gece ard arda flood yaptımki bu sevdigim forumdan birinede 1 yıllık lisans vereyim diye isteyen çıkmadı. Başka bir forumda dağıttım hepsini. çalıştığım beta grubundan tekrar lisans isteğinde bulundum gelirse burdan bildiririm.

fthkyn04

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ooooo!! şimdiden çok teşekkür ederim sağol, 4 gözle bekleyeceğim Üstadım,iyi günler dilerim.

cikofdx

Asistan
Reaksiyon puanı
7
İmkan olursa bende isterim serialini gerçekten iyi bir program şimdiden teşekkür ederim

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
paylaştım e mail attım bakalım cevap verecekler mi

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
1 Yıllık legal lisanslar şuan itibariyle mevcuttur arkadaşlar. Yalnız üzerinize almadan 1 yıl boyunca kullanabilirsiniz. Çünkü bu lisansları daha önce dağıtmıştım. ve herkes üzerine alıp kullanmaya başladı. Çok ihtiyacı olan olursa lisansı dağıtmaması şartıyla verebilirim. İsteyenler burdan yazsın veya mail atsın. turkeycia@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=17725"]Gmail[/URL][/B] .com

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Özel mesaj attım :) Gönderirseniz sevinirim,teşekkürler :)

fthkyn04

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 Yıllık legal lisanslar şuan itibariyle mevcuttur arkadaşlar. Yalnız üzerinize almadan 1 yıl boyunca kullanabilirsiniz. Çünkü bu lisansları daha önce dağıtmıştım. ve herkes üzerine alıp kullanmaya başladı. Çok ihtiyacı olan olursa lisansı dağıtmaması şartıyla verebilirim. İsteyenler burdan yazsın veya mail atsın. turkeycia@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=17725"]Gmail[/URL][/B] .com
ben 1 tane alabilirmiyim,mümkünse ,çok teşekkür ederim şimdiden.
fthkyn04[MENTION=21031]yahoo[/MENTION].com

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Gönderdim ikinizede. Güle güle kullanın..

fthkyn04

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aldım çok teşekkür ederim üstadım.Yanlız ben de 5.1 sürümü var onda olmaz mı acaba?bir de sürüm 6.0
kendi anasayfasında yok ?nereden indireceğiz?ilginize teşekkürler.

---------- Post added at 14:51 ---------- Previous post was at 13:33 ----------

aldım çok teşekkür ederim üstadım.Yanlız ben de 5.1 sürümü var onda olmaz mı acaba?bir de sürüm 6.0
kendi anasayfasında yok ?nereden indireceğiz?ilginize teşekkürler.
yok olmadı maalesef,6.0 da denedim kabul etmiyor:bu gün için ....... kullanım süresi dolduğundan gibi bir şey söylüyor.Bana başka gönderebilirmisiniz ltf.?

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Başka bir legal lisans gönderdim. arkadaşlar mail atınız..

Lisans alanlar yorum atarsa sevinirim. Alıp kullananlardan Kimse yazmamış..

hggr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum ben 1 lisans alabilir miyim acaba :Emeklerinize sağlık...

rb2344

Asistan
Reaksiyon puanı
0
pm atmıştım ama bir de burdan yazayım. 1 lisans da ben alabilir miyim?

fthkyn04

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederim,ilk gönderdiğiniz lisans bu sefer oldu.363 gün verdi.

thepisode

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Bende lisans numarası alabilirsem sevinirim.

ibrhmdmrl[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

teşekkürler

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bende lisanslı olarak kullanıyorum gerçekten çok iyi bi program. Sistemi fazla kasmıyor da.

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
200 adet 6 aylık Emsisoft Lisans mevcuttur isteyenler lisansları üzerine alarak kaydettirip kullanabilirler. Evet başlayalım.. :) İhtiyacı olan arkadaşlar Buraya yorumunuzu yazdıktan sonra Lütfen e-mail atın. turkeycia@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=17725"]Gmail[/URL][/B] .com

Arkadaşlar Emsisoft'tan gelen mailde, bu sayfanın başında verilen link sadece benim için olanıymış. siz kendi bağlantınızı şu şekilde bulup ücretsiz kullanıcaksınız. Kampanyaları hala devam ediyor. 1 yıl ücretsiz lisans için. Kendi bağlantınızı olşuşturduktan sonra facebook üzerinden bağlantınızı paylaşırsanız veya istediğiniz şekilde 1 kişi dahi getirseniz süreniz uzuyor. İşte yapmanız gerekenler,

How to extend Emsisoft Anti-Malware for free?
  • Download Emsisoft Anti-Malware from here http://download10.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalware6BetaSetup.exe and install it on your computer;
  • After installation, open the program, go to Configuration/License and click the link in the ‘Referral rewards program’;
  • You will be forwarded to your unique Emsisoft page. Copy one of your links and send them to your friends.
  • If somebody installs the trial version of the software using your link, your Emsisoft license (even the trial version) will be extended for 1 more month for free. If somebody purchases the license using your license, your license will be extended for 6 months for free. The extension will happen automatically. Do not contact Emsisoft for free license.
Kısaca programı kurduktan sonra Yapılandırma>Lisans bölümünden sevk ödülleri programına tıklayacaksınız.

---------- Post added at 17:35 ---------- Previous post was at 15:58 ----------

Bu ayarları uygularsanız gerçek zamanlı korumada daha çok güvenlik elde etmiş olursunuz. mesela bir dosyada virüs var size o dosyanın bulunduğu klasöre girer girmez algılanır. diğer ayarda ise o dosyayı çalıştırmaya kalktığınızda algılanır. bu ayarları ugulamanızı öneririm. böylece çalıştırmadan algılamayı açmış olursunuz ve sizden habersiz bir dosyayı karantinaya göndermeden size sormuş olur.

jgQ0YoOhp8L4Q.jpg

eeeguray

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bana da gönderir misiniz

guray1955[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Herkese gönderdim. Güle güle kullanın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...