Bünyesinde beta tester olarak çalıştığım Emsisoft firması Anti Malware 6 için tam 1 yıllık lisans dağıtıyor. Facebookta veya belirtilen yerlerde programı önerin 1 yıllık lisansınızı kapın. Ben aldım. Tam 1 yıllık. Alan olursa lisans numarasının sonunu söylerse aynı lisansı dağıtıp dağıtmadıklarını öğreniriz.. iyi günlerde kullanın.. Saygılar.
Buradan devam edin
---------- Post added at 21:08 ---------- Previous post was at 17:50 ----------
Açıklama:
eğer facebookta yönettiğniz bir sayfa varsa o sayfalarda veya profilinizde paylaştığınızı ve önerdiğinizi içeren bir mail atın bu adrese cc[MENTION=4958]ems[/MENTION]isoft.com. 1 gün sonra sorgusuz sualsiz lisansıznı gönderiyorlar..

Programdan bir görüntü. Arayüz değişmiş. ve 365 gün lisansımı görebilirsiniz.
Not:
Arkadaşlar bana 11 adet ücretsiz 1 yıllık lisans verildi. az önce maille. 10 kişiye dağıtabiliyorum anlaşılan. alamayan olursa lisansı gönderebilirim. Modlar izin verirse..
Thank you! You can give these 10 free licenses (for 1-year) to people who comment:

Başka bir forumda ve facebook sayfamda lisansları dağıtıyorum ayıryeten bu forumuda ekledim. Eğer modlar izin verirse son bir kaç adet 1 yıllık lisansıda burda dağıtmak istiyorum..
---------- Post added at 21:17 ---------- Previous post was at 21:08 ----------
An itibariyle Son 4 adet lisans mevcut...