MrJuckLees
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
gibi saçma mesajlar atmanıza gerek yoktu. Çekilişe Katılmak İstiyorum Eklermisiniz demeniz yeterli olurdu.umut.avibana çıkar inş
gibi saçma mesajlar atmanıza gerek yoktu. Çekilişe Katılmak İstiyorum Eklermisiniz demeniz yeterli olurdu.umut.avibana çıkar inş
@S4B0T4J Trend Micro, Emsisoft anti malware ve AVG internet security bu üçü arasında hangisini tavsiye edersin?..
Ben bunu XP içinsormuştum Avg nin güvenlik duvarı olduğu için bende bu yüzden kararsız kaldım açıkcası..3üde bir numara koruma olarak.
Kasma konusunda en başarılısı emsisoft hiç kasmıyor.
AVG Internet security extradan bir güvenlik duvarı var.
Trend Micronun hangi sürümü oldugunu yazmamışın ama 3 üde sağlam. Ben şuan sadece Emsisoft kullanıyorum extradan bir çok lisansım varken. Koruma Bitdefender + Emsisoft çift motor banka işlemleri için mükemmel. Güvenlik duvarı olarakta Microsoft malesef.
Ben bunu XP içinsormuştum Avg nin güvenlik duvarı olduğu için bende bu yüzden kararsız kaldım açıkcası..
Trend micro titanyum intrnet security 2013 şu kampanyadan kazandım.
http://forum.shiftdelete.net/yazili...nternet-security-2013-[trsec-kampanyasi].html
Şuanda avg intrt security kurulu onu kaldırıp emsisoft veya Trend mic titanyum security 2013 kursammı diye acep diye düşünmekteyim xp işletim sistemine..
Yok hayır sistem yeni nesil bi sistem pc de 5 işletim sistemi var onlardan biri XP..donanımın avgyi kaldırıyormu acaba? xp kullanıyor olduğuna göre eski bir pc sanıyorum. eski bir pc ise emsisoftu kurarsan pcin rahatlar.
S4B0T4J usta öncelikle çok yardımın dokundu saol. Benim sistemde Zemana Antilogger Ve Emsisoft (buradan kazandığım) Kurulu.Nasıl sistem korumam yorumun nedir ?
Yok hayır sistem yeni nesil bi sistem pc de 5 işletim sistemi var onlardan biri XP..
Üstteki arkadaşın dediği gibi Emsisoftun yanına bide Zemana antilogger kursak yeterli olur belki..
Tamam o zaman bi kurup deneyelim.. Teşekkürler.Bildiğim kadaraıyla hjk Zemana içinde bulunan arçlar zaten emsisoft içerisinde var. Zemana kullanmaktaki amacınız internetten alışveriş şifre çalınması vs. ise zaten emsisoftta mevcut. bu arada programı bana övdürmeyin sanki bir çalışnı sanacak görende sadece işe yarıyor diyorum. Neyse uzatmayayım. 2029 a kadar lisanslıyım bendeölmezsek kullanırız. yeterki firma batmasın.