[Sona erdi][Çekiliş] 1 Yıllık Emsisoft Anti-Malware Lisansı

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=247783]ysf.taskin[/MENTION] Usta kazanmış olsa da bana devir etti. Çok saolsun :)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
[MENTION=60852]S4B0T4J[/MENTION] Trend Micro, Emsisoft anti malware ve AVG internet security bu üçü arasında hangisini tavsiye edersin?..

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
@S4B0T4J Trend Micro, Emsisoft anti malware ve AVG internet security bu üçü arasında hangisini tavsiye edersin?..

3üde bir numara koruma olarak.

Kasma konusunda en başarılısı emsisoft hiç kasmıyor.

AVG Internet security extradan bir güvenlik duvarı var.

Trend Micronun hangi sürümü oldugunu yazmamışın ama 3 üde sağlam. Ben şuan sadece Emsisoft kullanıyorum extradan bir çok lisansım varken. Koruma Bitdefender + Emsisoft çift motor banka işlemleri için mükemmel. Güvenlik duvarı olarakta Microsoft malesef.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
3üde bir numara koruma olarak.

Kasma konusunda en başarılısı emsisoft hiç kasmıyor.

AVG Internet security extradan bir güvenlik duvarı var.

Trend Micronun hangi sürümü oldugunu yazmamışın ama 3 üde sağlam. Ben şuan sadece Emsisoft kullanıyorum extradan bir çok lisansım varken. Koruma Bitdefender + Emsisoft çift motor banka işlemleri için mükemmel. Güvenlik duvarı olarakta Microsoft malesef.
Ben bunu XP içinsormuştum Avg nin güvenlik duvarı olduğu için bende bu yüzden kararsız kaldım açıkcası..

Trend micro titanyum intrnet security 2013 şu kampanyadan kazandım.

http://forum.shiftdelete.net/yazili...nternet-security-2013-[trsec-kampanyasi].html

Şuanda avg intrt security kurulu onu kaldırıp emsisoft veya Trend mic titanyum security 2013 kursammı diye acep diye düşünmekteyim xp işletim sistemine..

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Ben bunu XP içinsormuştum Avg nin güvenlik duvarı olduğu için bende bu yüzden kararsız kaldım açıkcası..
Trend micro titanyum intrnet security 2013 şu kampanyadan kazandım.

http://forum.shiftdelete.net/yazili...nternet-security-2013-[trsec-kampanyasi].html

Şuanda avg intrt security kurulu onu kaldırıp emsisoft veya Trend mic titanyum security 2013 kursammı diye acep diye düşünmekteyim xp işletim sistemine..

donanımın avgyi kaldırıyormu acaba? xp kullanıyor olduğuna göre eski bir pc sanıyorum. eski bir pc ise emsisoftu kurarsan pcin rahatlar.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
S4B0T4J usta öncelikle çok yardımın dokundu saol. Benim sistemde Zemana Antilogger Ve Emsisoft (buradan kazandığım) Kurulu. :D Nasıl sistem korumam yorumun nedir ?

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
donanımın avgyi kaldırıyormu acaba? xp kullanıyor olduğuna göre eski bir pc sanıyorum. eski bir pc ise emsisoftu kurarsan pcin rahatlar.
Yok hayır sistem yeni nesil bi sistem pc de 5 işletim sistemi var onlardan biri XP..

Üstteki arkadaşın dediği gibi Emsisoftun yanına bide Zemana antilogger kursak yeterli olur belki..

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
S4B0T4J usta öncelikle çok yardımın dokundu saol. Benim sistemde Zemana Antilogger Ve Emsisoft (buradan kazandığım) Kurulu. :D Nasıl sistem korumam yorumun nedir ?

Yok hayır sistem yeni nesil bi sistem pc de 5 işletim sistemi var onlardan biri XP..
Üstteki arkadaşın dediği gibi Emsisoftun yanına bide Zemana antilogger kursak yeterli olur belki..

Bildiğim kadaraıyla hjk Zemana içinde bulunan arçlar zaten emsisoft içerisinde var. Zemana kullanmaktaki amacınız internetten alışveriş şifre çalınması vs. ise zaten emsisoftta mevcut. bu arada programı bana övdürmeyin sanki bir çalışnı sanacak görende sadece işe yarıyor diyorum. Neyse uzatmayayım. 2029 a kadar lisanslıyım bende :) ölmezsek kullanırız. yeterki firma batmasın.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Bildiğim kadaraıyla hjk Zemana içinde bulunan arçlar zaten emsisoft içerisinde var. Zemana kullanmaktaki amacınız internetten alışveriş şifre çalınması vs. ise zaten emsisoftta mevcut. bu arada programı bana övdürmeyin sanki bir çalışnı sanacak görende sadece işe yarıyor diyorum. Neyse uzatmayayım. 2029 a kadar lisanslıyım bende :) ölmezsek kullanırız. yeterki firma batmasın.
Tamam o zaman bi kurup deneyelim.. Teşekkürler.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Çekilişi kazanan kişi belli olduğu için ve çekiliş süresi bittiği için başlığı değiştirdim.