[Kampanya] Comodo İnternet Security Pro 2012 (1 Yıllık)

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Comodo İnternet Security pro 2012 1 yıllık kampanyası var.Bunu sizlerle paylaşmak istedim.İlk önce Comodo Internet Security 2011 comodo internet security pro 2011 versiyonunu indiriyoruz.Sonra onu pcmize kuruyoruz.İndirdikten sonra, tab menüden More -> About penceresini açıp seri numarasını kopyalayın.Sonra:
Bilgisayarınız 32 bit ise bunu indirin,
Bilgisayarınız 64 bit ise bunu indirin,
Comodo 2011 versiyonun kaldırın.2012 versiyonunu pcnize kurun.
Comodo Internet Security Pro 2012 kurulurken seri numarası isteyecek kopyaladığınız seri numarasını yapıştırın.

Artık yepyeni gıcır gıcır “1 yıl boyunca sınırsız kullanacağınız Comodo Internet Security Pro 2012″ ye sahipsiniz.

Alıntıdır sanalzeka

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
99
Ne kadar sürecek acaba kampanya ? 1 aylık kaspersky pure kurmuştum deneme(18 günü kaldı).
Comodo İ.S iyi midir acaba ?

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
konuda sıkıntı yok arkadaşlar :)
[MENTION=225320]cloud27[/MENTION] aktif kaynak belirt lütfen :)

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kampanya legaldir.Konuda sıkıntı yok.Comodonun kendisinin yaptığı bir kampanyadır.Ben kurdum pcime.357 günü kaldı.
Kaynak olarak sanalzekayı belirttim.Bu ada http://www.sanalzeka.net/tr/comodo-internet-security-pro-2012 girin bakın :)

eğer googleda comodo internet security pro kampanya diye aratırsanız birsürü türk sitesinin kampanyayı paylaştığını görebilirsiniz :)

Ne kadar sürecek acaba kampanya ? 1 aylık kaspersky pure kurmuştum deneme(18 günü kaldı).

Bence iyi sadece şunu söyleyeyim sana.Comodonun firewallı dünyanın en iyi firewallı arasındadır.Hemde ücretsiz.Bu internet securityde o firewall vardır zaten.

bilmiyorum uzun süredir var galiba :)

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Windows 8 e desteği yok o yüzden kurulmuyor. Yoksa lisans alsam iyi olurdu..

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
tavsiye ederim.
Geçenlerde 2010 sürümüyle virüs belasından kurtardı:)
Kaldıki 12 :)

-FoRza CR-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çoğu insan küçümsese de aşırı duyarlı çok başarılı bir paket.Teşekkür ederim kullanıyorum memnunum ve tavsiye edebilirim... :)

albatir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım ben pek anlamıyorum. 2011 i kurdum. ama tab menü dediğin nedir bir türlü bulamadım.bu seri numarasını nasıl bulacam bana yardımcı olabilirsin?

virüsüm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşım ben pek anlamıyorum. 2011 i kurdum. ama tab menü dediğin nedir bir türlü bulamadım.bu seri numarasını nasıl bulacam bana yardımcı olabilirsin?
o sitedeki yorumları okumadan bence program indirmeyin . program yasal değil ona göre .yorumlardanda hiç memnun değil insanlar. bir programı kendi resmi sitesinden indirin ne olduğu belli olmayan sitelerden değil. ayrıca yüklemeden öncede virus totalde taratın .

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0

comodonun hakkında kısmına tıklarsanız orada seri numarasını görüceksiniz onu kopyalayın ve 2012 sürümünde etkinleştirin pırıl pırıl 1 yıllık lisanslı antivirüsünüz olucaktır

albatir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
comodonun hakkında kısmına tıklarsanız orada seri numarasını görüceksiniz onu kopyalayın ve 2012 sürümünde etkinleştirin pırıl pırıl 1 yıllık lisanslı antivirüsünüz olucaktır
hallettim teşekkür ederi:)))

-FoRza CR-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o sitedeki yorumları okumadan bence program indirmeyin . program yasal değil ona göre .yorumlardanda hiç memnun değil insanlar. bir programı kendi resmi sitesinden indirin ne olduğu belli olmayan sitelerden değil. ayrıca yüklemeden öncede virus totalde taratın .
Amacım tartışma ortamı yaratmak değil fakat program OEM olmasa güncel sürümde lisansı kabul etmez.Verdiğiniz bilgi yanlış herhangi bir sıkıntı yok yasal.Ayrıca bi programı virustotalde taratmadan da şirket imzaları ile tanıyabilirsin.Md5 kontrolü nası yapılır öğrenirsen hiç bir sıkıntı yaşamazsan.

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hallettim teşekkür ederi:)))

rica ederim

arkadaşım sen neyin havasındasın ne içtin amerikada en çok sevilen antivirüs zamanında comodoydu ve insanlar çok memmundu şimdi öylemi bilmiyorum ama yasal bi kere ve comodonun firewallı zaten dünyanın en iyi firewallı tartışmasız ve ayrıca ücretsizdir firewallı

Keylogger

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Teşekkürler :)
Comodo İs kullandım ama bende fazlaca hassastı kaldırdım yerine KiS kurdum.
Tavsiye ederim.