[Kampanya] Bitdefender Internet Security 2013 {1 Yıllık Kampanya}

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Çok gereksiz hiç kullanışlı değil ve interneti çok yavaşlatıyor denenmiştir!! :=)
Şöyle bi açıklama getirmek gerekirse..

Bütün internet security programlarında firewall özelliği olduğu için internet ağını anlık olarak izliyor yani internet ağına resmen bi süzgeç koyuyorlar buda hem sayfaların geç açılmasını hemde internet hızını düşürüyor birde internet hızınız benimki gibi dandikse tamam artık.. Bu yüzden cümle internet security programlarını sevmiyorum..

Ama bazı arkadaşlarım Bitdefender i.s. 2013 keyi gönderdiler kurdum denedim şu an iyi gibi ama sizinde dediğiniz şey var yanii..

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Şöyle bi açıklama getirmek gerekirse..

Bütün internet security programlarında firewall özelliği olduğu için internet ağını anlık olarak izliyor yani internet ağına resmen bi süzgeç koyuyorlar buda hem sayfaların geç açılmasını hemde internet hızını düşürüyor birde internet hızınız benimki gibi dandikse tamam artık.. Bu yüzden cümle internet security programlarını sevmiyorum..

Ama bazı arkadaşlarım Bitdefender i.s. 2013 keyi gönderdiler kurdum denedim şu an iyi gibi ama sizinde dediğiniz şey var yanii..

Tamam hepsinde belki aynı olay oluyordur, ama Bitdefender ile gözle görülür bir yavaşlama oluyordu sayfa açılmalarında. Eset, Norton ve Kaspersky programlarını da denedim ama onlarda böyle yavaş değildi.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Tamam hepsinde belki aynı olay oluyordur, ama Bitdefender ile gözle görülür bir yavaşlama oluyordu sayfa açılmalarında. Eset, Norton ve Kaspersky programlarını da denedim ama onlarda böyle yavaş değildi.
Tamamda İnternet security programlarının hepsi internet ağını anlık olarak izliyor buda az çok interneti ve sayfaların açılış hızlarını illakide yavaşlatır..

Bu forumda bile antivirüs programı kullanmayan arkadaşlar var neden kullanmıyorlar sanıyorsunuz?..:D
Birincisi bilgisayarın performansını yavaşlatır ikinciside interneti yavaşlatır..

crossia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güzel bir konu teşekkürler.

microsoft essentials kullanıyorum gayet memnunum:)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Güzel bir konu teşekkürler.

microsoft essentials kullanıyorum gayet memnunum:)
Ben pek memnun kalmadığım için Bitdefendera terfi ettim..

Virüsleri tanıyamıyor arkadaş Microsoft sürekli mse yani Defendırı güncelliyor ama hiçbi virüsüde doğru düzgün tanıyamıyor.. Eskiden beri test ederim Mse yi virüsleri gözüne gözüne sokuyorum tık yok kendisinde öyle masum masum köşede oturuyor.. Bu devirde köşede öyle masum masum oturmayla olmuyor..

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841

bende o kadar yavaşlama yok. %1-2 anca :)

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bu programı kurupta memnun kalmayan var mı ?? yada şikayeti olan varmı ? :D

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Az önce maillerimi kontrol ederken bitdefender mail adresimin birine alakasız bir mail adresi 3 adet antivirüs plus 2013 lisansı göndermiş 1er yıllık. online kayıt ettim. dogruymuş orjinal. mailde bitdefenderden geliyor. daha önce bitdefender satın aldığım kayıtlı mail adresim dururken alakasız bir mail adresime 1er yıllık 3 adet plus lsiansı göndermişler süper. Bitdefender çoştu bu aralar hep birinci testllerde ama nedense bana uyduruk bir program gibi geliyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bi haftaya kalmaz bütün lissanslar patlar haberiniz olsun..hep böyle yapıyolar!!

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9
5U2EW4S
UGKDJCZ
SFCZSCA
4UZKJZJ
VFMI65R
CXX4MNQ
TCV0NN0
TQTZNNM
FBK3QB6
GK3ZW6H
ZAR4PHV
PRIMIH4
3KC6THW
VU4G22N

Bunları dene
aradan bi aydan fazla süregeçti. ben daha gördüm. seriali windows 8 security ile etkinleştirdim. oldu :D sıkıntı çıkar mı ilerde ?

Vedat34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ysf.taskin arkadasim verdigin keyle aktif yaptim tsekkür ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
total security ile internet security arasındaki fark nedir?

tolg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dün modem yanında Bitdefender intrnet security 2013 verdiler 1 yıl süreli İsteyen olursa 19tl verebilirim :)

paduwan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
keylerin cogu hala calisiyor hem burasi satis yeri degil.

azenec

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aman tanr;m işe yaradı nerden buldun bunları?

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
hortlatmaya bak ya. bende sevinçle girdiydim...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Peki bu keyler Bilgisayarımda aktif olduktan sonra, daha sonra bu keyler karalisteye alınırsa Antivirüs programım korumaya devam eder mi yoksa Antivirüs Programım aktifdışı mı olur? Cevaplarınızı bekliyorum.

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Peki bu keyler Bilgisayarımda aktif olduktan sonra, daha sonra bu keyler karalisteye alınırsa Antivirüs programım korumaya devam eder mi yoksa Antivirüs Programım aktifdışı mı olur? Cevaplarınızı bekliyorum.

Aktif dışı olur.