[Kampanya] Bitdefender Internet Security 2013 {1 Yıllık Kampanya}

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
is-2013.png
BitDefender Internet Security 2013, bir tam sistem koruma yazılımıdır. Yazılım sahip olduğu araçlar ile internet üzerinden gelebilecek her türlü saldırıya karşı önlem almaktadır. Virüsten ve casus yazılımlardan koruma aracı ile bilinen ve bilinmeyen tüm zararlılara(virüsler, truva atları, internet solucanları, casus yazılımlar, reklam araçları, "rootkit"lere) karşı sistemi korurken, güvenlik duvarı ile bilgisayarınıza ağ üzerinden yapılan tüm giriş-çıkışları denetlemektedir.

Sahte ve reklam amaçlı e-postaları iki ayrı modül ile engelleyen yazılım bir de ebeveyn denetleme aracına sahiptir. Kendiliğinden saat başı güncellenme, 24 saat teknik destek, oyuncu kipi gibi ek özellikleri bulunmaktadır.

Virüslerden ve Casus Yazılımlardan Koruma :
Bilgisayarı saat başı güncelleme ile birlikte, bilinen virüslere, casus yazılımlara ve diğer kötü niyetli yazılımlara karşı koruma.
Gelişmiş sezgisel algılama tekniği kullanılarak bilinmeyen virüsleri engelleme.
Casus yazılım tehditlerini gerçek zamanlı izleme ve engelleme.
"Rootkit"ler gibi en yeni bilinen gizli tehditleri algılama ve temizleme.
Sistem kaynaklarını en düşük düzeyde kullanma.

Sahte E-Postalardan Koruma :
Sahtekarlık teşebbüsleri için açılan tüm web sayfalarında filtre kullanarak sahte elektronik posta saldırılarına karşı koruma sağlama.
Web sayfalarını ve elektronik postaları kullanarak bilgisayar üzerindeki kişisel bilgilerin çalınması riskini azaltma.

Güvenlik Duvarı :
Bilgisayar korsanları tarafında bilgisayar üzerinde gizlenmiş olan internette iken çalışan uygulamaları denetleme.
Bilgisayarınıza ağ üzerinden yapılan tüm giriş ve çıkışları denetleme.

Reklam İçerikli E-Postaları Engelleme :
Farklı türdeki reklam içerikli elektronik postaları gelen kutusuna erişmeden önleyebilme.
Yeni uyum sağlama kabiliyetine sahip motor ile yeni çıkan spam türlerine daha hızlı yanıt verebilme.

Ebeveyn Denetimi :
Uygun olmayan web sitelerine ve elektronik postalara erişimi engelleme.
İnternet erişimini zaman periyodlarına göre ayarlama.

Ücretsiz Saat Başı Güncelleme :
Kullanıcının herhangi bir işlem yapmasına gerek bırakmadan her saat başını yazılımın günceliğini denetleme ve gerekli güncellemeleri kendiliğinden yapma. Güncelleme işlemi için gerekli olan dosyalar herhangi bir nedenden dolayı hasar gördüğünde dahi bu dosyaları tamir ederek güncelleme işlemini gerçekleştirme.

7 Gün 24 Saat Destek :
Yazılımla ilgili soruların yöneltilebileceği ve yardım alınabilecek güvenlik uzmanlarından 24 saat telefonla ve e-posta ile destek alabilme.

Oyuncu Kipi :
Bilgisayarda oyun oynandığı sırada yazılımın sistem kaynaklarını en düşük düzeyde kullanabilmesi için ayarlarını kendiliğinden değiştirebilmesi.

1 Yıllık Lisans Numaraları Aşağıda Verilmiştir :

3NVQXKI

Q5YW7GP

NOT: Lisansları 30 gün içerisinde aktive ediniz.

BİT DEFENDER İNTERNET SECURİTY 2013 İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

ALINTIDIR

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bitdefenderi oldum olası hiç beğenmedim..bir aralar bitdefender 10 vardı uzunca süre kullandım 9 ay kadar o süperdi sonra bozdu iyice..türkçesi olmayan bir av kullanmak bana ters kampanya için teşekkürker..

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Bende bitdefender 2013 kullandım Lisanssız pek sevmedım sistemide karspersy gibi olmasada iyi sömürüyordu, 8 gb ram oldugu halde i7 neyse, ama Bu lisanslı bi denesem mi acaba

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bende bitdefender 2013 kullandım Lisanssız pek sevmedım sistemide karspersy gibi olmasada iyi sömürüyordu, 8 gb ram oldugu halde i7 neyse, ama Bu lisanslı bi denesem mi acaba
dene beğenirsen banada söle bende kurayım olur mu ?

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Bugün teknosada 1 yıllık 19.90 tl ye kaspersky intrnet security kampanyası gördüm, iyi fiyat bence.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1 Yıllık Lisans Numaraları Aşağıda Verilmiştir :

3NVQXKI

Q5YW7GP

NOT: Lisansları 30 gün içerisinde aktive ediniz.

Lisans numaraları kaç karakter tam olarak bunlar mı emin olamadım

cexen

Asistan
Reaksiyon puanı
11
5U2EW4S
UGKDJCZ
SFCZSCA
4UZKJZJ
VFMI65R
CXX4MNQ
TCV0NN0
TQTZNNM
FBK3QB6
GK3ZW6H
ZAR4PHV
PRIMIH4
3KC6THW
VU4G22N

Bunları dene

Bunlarıda denedim ancak olmadı....

Acaba sadece linkteki programla mı oluyor bence aynı programın türkçe versiyonu yüklü .

Hata o sebeple oalbilir mi?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bilginiz olsun türkçe sürümleri ile çalışmıyor. sadece linkteki sürümle uyumlu lisans key leri

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kurarken sıkıntı yaşadık diyenler olmuş bir forumda. kuran varsa sıkıntı oldu mu?

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Önce bitdefender ingilizceyi kuruyorsunuz.Bu sayfada verilen lisansı giriyorsunuz.364 günlük etkinleştirme yapıyor.Güncellemeleri indiriyorsunuz.Herşey hazır.Yine bu forumda verilen ve bu sayfada bahsedilen türkçe bitdefenderı indiriyorsunuz.Kuruluma geçiyorsunuz.Daima en üstteki şıkları seçiyorsunuz.Uninstall yapıyor yeniden yüklüyor ve 364 gün türkçe bit defender emrinizde.Bu kıyağımı da unutmayın.Kolay gele.:biggrin::thumbup:

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Forumdan bir arkadaş vermişti bana bir yıllık lisans, dayanamayıp silmiştim. Lisansıda benden sonra isteyene vermiştim.
Çünkü tüm tarayıcılarda sayfa açma hızlarını yavaşlatmıştı.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Forumdan bir arkadaş vermişti bana bir yıllık lisans, dayanamayıp silmiştim. Lisansıda benden sonra isteyene vermiştim.
Çünkü tüm tarayıcılarda sayfa açma hızlarını yavaşlatmıştı.

Şu ana kadar öyle bir şeyle karşılaşmadım.Hız gayet iyi.Esetten daha az bellek harcıyor.Sistem:Win7 pro.32 bit.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Şu ana kadar öyle bir şeyle karşılaşmadım.Hız gayet iyi.Esetten daha az bellek harcıyor.Sistem:Win7 pro.32 bit.

Sistem harcamıyordu zaten. İnternet sayfalarını açmadan önce kendisi taradığı için biraz yavaşlatıyordu, bende sevmemiştim o durumu.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Sistem harcamıyordu zaten. İnternet sayfalarını açmadan önce kendisi taradığı için biraz yavaşlatıyordu, bende sevmemiştim o durumu.

Evet dikkat ettim doğru söylüyorsun biraz yavaşlatıyor ama kontrol ediyor herhalde.Bir de şeyi soracam.Otomatik pilot ne işe yarıyor.Hep otomatikte mi duracak?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Evet dikkat ettim doğru söylüyorsun biraz yavaşlatıyor ama kontrol ediyor herhalde.Bir de şeyi soracam.Otomatik pilot ne işe yarıyor.Hep otomatikte mi duracak?
Bende tam işini bilmiyordum ama bir üst mesajdaki videodan anaşılıyor. Kısaca bize sormadan kendisi yapılacakları yapıyor herhalde.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
kurarken sıkıntı yaşadık diyenler olmuş bir forumda. kuran varsa sıkıntı oldu mu?

programı linkten indirirsen sorunsuz kuruluyor :)
teşekkürler [MENTION=107289]by_slmz[/MENTION] etkinleştirdim lisansımı :)

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Çok gereksiz hiç kullanışlı değil ve interneti çok yavaşlatıyor denenmiştir!! :=)