[Kampanya] Bedava trend micro-titanium int.security 6 ay hediye

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
durum şuki her kazandıgı puanda benım elıme bırsey gecmıyor,sadece uye oldugunuzda 100 fi verıyor,tek kere..sonucta sızde kara gececeksınız yanı nedır bu tek taraflılık anlamadım?
Bunu en başta belirtmezsen milleti uğraştırırsan buna da katlanırsın.

TheAbidinoqlu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
siteyi inceledim sanırım üye davet ederek puan kazanıyorsun :)
tek kereliğineevet,ama sonucta davetıye ile kaydolacaksanız..

Bunu en başta belirtmezsen milleti uğraştırırsan buna da katlanırsın.
kusura bakmayın
,düzeltiyorum

merhaba arkadaslar,titanium(trend micro) 6 aylık internet securty hediye,nasıl için pm(öm) atınız.çok basit.
yasaldır,bir sitenın kampanyasıdır.

Bir davetiyede kaan-9999@hotmail.com adresine gönderebilir misin?
listeye aldım hocam davetıyeler acıldımı yollayacagım hemen :)

TheAbidinoqlu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
tek kereliğine evet konuyu açıp linki vereyım sonrasında nasıl kaydolacaksınız?? benım davetıyemle hızlıca kaydolabilrsiniz.verdıgı sadece 100 fi tek kereliğine o da :)

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
tek kereliğine evet konuyu açıp linki vereyım sonrasında nasıl kaydolacaksınız?? benım davetıyemle hızlıca kaydolabilrsiniz.verdıgı sadece 100 fi tek kereliğine o da :)

merak etme ben üye olmak istesem 10 dakkamı almaz :) sadece senin açıklaman eksik olmuş deseydinki arkdaşlar böyle bir site var sizi davet ederek kendime kredi topluyorum eyw ama sen gizli saklı iş çeviriyorsun k.bakma burdakiler keriz değil onları o gözle görme forum sitesi burası ve bildigin birşey varsa direk paylaşırsın pm atın mail yollyın demek yanlış
EK:
üye olmak davetiyeliyse üye olmadan indiremiyiceksek açmazdın konuyu ;) zaten shiftdelete antivirüs kampanyalarını takip ediyor çıktığındada bildiriyorlar bize

TheAbidinoqlu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
merhaba arkadaslar,titanium(trend micro) 6 aylık internet securty hediye,nasıl için pm(öm) atınız.çok basit.
yasaldır,bir sitenın kampanyasıdır.

merak etme ben üye olmak istesem 10 dakkamı almaz :) sadece senin açıklaman eksik olmuş deseydinki arkdaşlar böyle bir site var sizi davet ederek kendime kredi topluyorum eyw ama sen gizli saklı iş çeviriyorsun k.bakma burdakiler keriz değil onları o gözle görme forum sitesi burası ve bildigin birşey varsa direk paylaşırsın pm atın mail yollyın demek yanlış
EK:
üye olmak davetiyeliyse üye olmadan indiremiyiceksek açmazdın konuyu ;) zaten shiftdelete antivirüs kampanyalarını takip ediyor çıktığındada bildiriyorlar bize
baya bi uzatmışsın hocam sen,kimsenın arkasından iş cevirdiğim yok pm atmalarını istedım,cünkü uluorta yerde mail verilmez+sitenın lınkınıde sonradan verdım zaten+verdiğim siteyle veya kampanyayla ilgili birşey görmedim+verdiğim site üye olanlara yolluyor bunu

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
baya bi uzatmışsın hocam sen,kimsenın arkasından iş cevirdiğim yok pm atmalarını istedım,cünkü uluorta yerde mail verilmez+sitenın lınkınıde sonradan verdım zaten+verdiğim siteyle veya kampanyayla ilgili birşey görmedim+verdiğim site üye olanlara yolluyor bunu

Pardon 14 yaşında olduğunu görmemişim haklısınız k.bakmayın :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
10 dakika önce kargo geldi :D

pryrp.jpg

Siteye üye olurken istenen bilgiler şunlar: adın, soyadın, doğum tarihin, cinsiyetin, medeni durumun, çocuğun var mı, eğitim durumun, çalışma şeklin, aylık net gelirin, adres bilgin ve cep telefonu numaran. Cep telefonu numarası doğrulama kodu için kullanılıyor. Ad, soyad ve adres bilgisi hediyenin kargolanması için. Diğerleri de büyük ihtimalle anket sonuçlarının daha iyi değerlendirilmesi için. Eğer bu bilgileri girerim ben diyorsanız ben de size davetiye gönderirim, sınırlı sayıda olduğu için boşa gitmesini istemiyorum. İsteyenler bu başlık altından ya da ö.m. ile yazarsa davetiyesini yollarım. (100 mesaj ve üstü ve 1 aydan eski üyeler öncelikli olacak.)

TheAbidinoqlu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
davetiye için ö.m atabılırsınız(email atmanız için öm istiyorum)
cxIHM.jpg

kargo az önce elime ulaştı...güzel bir ürün

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
10 dakika önce kargo geldi :D

pryrp.jpg

Siteye üye olurken istenen bilgiler şunlar: adın, soyadın, doğum tarihin, cinsiyetin, medeni durumun, çocuğun var mı, eğitim durumun, çalışma şeklin, aylık net gelirin, adres bilgin ve cep telefonu numaran. Cep telefonu numarası doğrulama kodu için kullanılıyor. Ad, soyad ve adres bilgisi hediyenin kargolanması için. Diğerleri de büyük ihtimalle anket sonuçlarının daha iyi değerlendirilmesi için. Eğer bu bilgileri girerim ben diyorsanız ben de size davetiye gönderirim, sınırlı sayıda olduğu için boşa gitmesini istemiyorum. İsteyenler bu başlık altından ya da ö.m. ile yazarsa davetiyesini yollarım. (100 mesaj ve üstü ve 1 aydan eski üyeler öncelikli olacak.)
davetiye için ö.m atabılırsınız(email atmanız için öm istiyorum)
cxIHM.jpg

kargo az önce elime ulaştı...güzel bir ürün

Sana da mı yeni geldi :D

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Bu kadar kişisel özel bilginin paylaşılmasına ne gerek varki ? Facebook üzerinde de 6 aylık ücretsiz sürüm mevcut.

Yine forumda verilmişti 1 yıllık Antivirus sürümünün kampanyasıda devam ediyor ki İnternet security sürümü ile neredeyse hiç fark yok.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
İyi de bifincan'ın olayı bu kadar değil ki, daha bir sürü hediye kazanabiliyorsun. Bu sadece üye oldun aramıza hoş geldin hediyesi :D

TheAbidinoqlu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu kadar kişisel özel bilginin paylaşılmasına ne gerek varki ? Facebook üzerinde de 6 aylık ücretsiz sürüm mevcut.

Yine forumda verilmişti 1 yıllık Antivirus sürümünün kampanyasıda devam ediyor ki İnternet security sürümü ile neredeyse hiç fark yok.
erenberkin de dediği gibi bifincan la kolayca birsürü hediye kazanma şansın var,bu sadece hoşgeldin hediyesi

Davetiye bekliyorum atmadın?
açıldı davetiyeler hala istiyorsan atayım?

muratgoce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Değerli arkadaşlar
Site çok zekice tasarlanmış , başarılı bir uygulama ve tamamen yasaldır. Biz Helyum olarak da sitenin arkasındayız. Trend Micro ürünü ile sorun yaşarsanız hep aklınızda olsun www.hemendestekal.com
Sevgiler

TheAbidinoqlu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
tamamen yasal ve güvenilir,verilen bilgiler için endişelenmenize de gerek yok :) ki sadece trendmicroyla kalmıyor,birkaç cevaptan sonra diğer hediyeleride alabilirsiniz,arkadasımızın biri toshiba bilgisayar bile almış :)

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
İlk önce bişey eksik o da içimizdeki bilgi
Eğer onuda başarırsak herşey tamamdır

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
İsteyenlere ben de davetiye yollayabilirim.

Şunların istendiğini tekrardan hatırlatayım: adın, soyadın, doğum tarihin, cinsiyetin, medeni durumun, çocuğun var mı, eğitim durumun, çalışma şeklin, aylık net gelirin, adres bilgin ve cep telefonu numaran. Cep telefonu numarası doğrulama kodu için kullanılıyor. Ad, soyad ve adres bilgisi hediyenin kargolanması için. Diğerleri de büyük ihtimalle anket sonuçlarının daha iyi değerlendirilmesi için.