DeepLearning
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 42
Hangi dostlarım güvenlik amaçlı,telefon ve laptoplarının kameralarını bantlıyor ?
YokturHangi dostlarım güvenlik amaçlı,telefon ve laptoplarının kameralarını bantlıyor ?
@USTA DELETE izleniyorsun pardon seviliyorsun.Orkun Abi'miz anlatmış videoda hatta kendinide hackledi. Kameranızı izleyebilir birileri ama uğraşması lazım size kafayı takması lazım ama ben bantlamam hiç bir kamerayı. Zaten bakıp ne yapacak?
Zuckenberg bantlıyorsa bir hikmeti vardır.Bantlayan parayonak falandır
Bir uygulamaya kamera izni vermişsin o yüzden çıkıyor.Açıkçası ben bilgisayarımdaki kamerayı bantlıyorum. Sebebi de son zamanlarda kullandığım anti-virüs yazılımının görselde olduğu gibi uyarı vermesinden dolayı... Uyarının olduğu zamanlarda kamera gerektiren bir şey açılı değil ve hangi tarayıcıyı kullanırsam kullanayım illa bu uyarıdan çıkıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 118495
Gerçektenmi bunun için kılıflar varmı yaAçıkçası ben bilgisayarımdaki kamerayı bantlıyorum. Sebebi de son zamanlarda kullandığım anti-virüs yazılımının görselde olduğu gibi uyarı vermesinden dolayı... Uyarının olduğu zamanlarda kamera gerektiren bir şey açılı değil ve hangi tarayıcıyı kullanırsam kullanayım illa bu uyarıdan çıkıyor.
Banada bu mesaj gelmişti.Açıkçası ben bilgisayarımdaki kamerayı bantlıyorum. Sebebi de son zamanlarda kullandığım anti-virüs yazılımının görselde olduğu gibi uyarı vermesinden dolayı... Uyarının olduğu zamanlarda kamera gerektiren bir şey açılı değil ve hangi tarayıcıyı kullanırsam kullanayım illa bu uyarıdan çıkıyor.
evetGerçektenmi bunun için kılıflar varmı ya
Bilgisayarda böyle bir izin verdiğimi hatırlamıyorum zaten Windows'un gizlilik ayarlarını ilk kurulumda yapmıştık. ?Bir uygulamaya kamera izni vermişsin o yüzden çıkıyor.
Tam olarak ne demek istediğini anlayamadım ama ben kılıf kullanmıyorum, siyah bant yapıştırmıştım.Gerçektenmi bunun için kılıflar varmı ya
Yalnız değilmişimBanada bu mesaj gelmişti.
Telefon içinBilgisayarda böyle bir izin verdiğimi hatırlamıyorum zaten Windows'un gizlilik ayarlarını ilk kurulumda yapmıştık. ?
Tam olarak ne demek istediğini anlayamadım ama ben kılıf kullanmıyorum, siyah bant yapıştırmıştım.
Yalnız değilmişim
Telefon içinBilgisayarda böyle bir izin verdiğimi hatırlamıyorum zaten Windows'un gizlilik ayarlarını ilk kurulumda yapmıştık. ?
Tam olarak ne demek istediğini anlayamadım ama ben kılıf kullanmıyorum, siyah bant yapıştırmıştım.
Yalnız değilmişim
O programlara çok güven olmaz. En iyisi sizin alacağınız tedbir.Açıkçası ben bilgisayarımdaki kamerayı bantlıyorum. Sebebi de son zamanlarda kullandığım anti-virüs yazılımının görselde olduğu gibi uyarı vermesinden dolayı... Uyarının olduğu zamanlarda kamera gerektiren bir şey açılı değil ve hangi tarayıcıyı kullanırsam kullanayım illa bu uyarıdan çıkıyor.
Hayatta bantlamam zaten ne yapıyorum ki yüzümü görsünler yanlış bisey yaptigim yok yaniHangi dostlarım güvenlik amaçlı,telefon ve laptoplarının kameralarını bantlıyor ?
ben bantlayayım o zaman yaw, (yaaani kötü birşey yaptığım yok da...)Hayatta bantlamam zaten ne yapıyorum ki yüzümü görsünler yanlış bisey yaptigim yok yani
Herkez microsoftun bizi dinlediğini biliyor zaten. Ancak sözleşmenin alt maddelerinde kamerayla ilgi bir bilgi yok. Ancak ben çok fazla güvenli olmayan siteye girdiğim ve laptobun 5 yıllık olması sebebiyle bantlıyordum. Taaki yeni laptop alana kadarHangi dostlarım güvenlik amaçlı,telefon ve laptoplarının kameralarını bantlıyor ?
Mikrofonu ayarlardan kapattık.Windowsta normalde hep çalışıyor dikkat.Kameradan izlenmek her zaman anlaşılır veri kullanımında uploada bakın izleyin sürekli.
Kameradan veri gitmeye başladığı an uploadınız yükselir.
Windows sırf bu nedenle kamera ve mikrofon için windows 10 da uygulama bazlı izin istemeye vermeye başladı. Ancak bilgisayarda trojan varsa ve biri onu kullanırsa kameradan izlenirsiniz.
Asıl tehlike mikrofon ama sanırım onu da kimse kapatamaz .
Ok Google, Siri ... Alexa vs vs hepsi sürekli dinliyor sizi 7/24.
Geçen gün ders için tv boxa zoom yükledim gelen ses o kadar net ki anlatamam çok düşük sesleri dahi çok çok net bir şekilde aktarıyor. Bunun için normal diye düşünebilirsiniz ama bu cihaz telefon değil TVBox ve kumandasında da ayrı mikrofon var. Kumanda nerede duruyor sürekli elinizde peki söylediğinizi duymama ihtimali var mı? Aynı şey akıllı tvler için de geçerli.
Kameradan izlenme ihtimali %5 ise mikrofonla dinlenme ihtimali %100 ses tanıma teknolojileri zaten bu nedenle uçtu.
Bu kadar olacağını düşünememiştimMi9T gibi popup kullananlar bn dahilEkli dosyayı görüntüle 118554
alakası yok... kamera rahatsız ediyor...Bantlayan parayonak falandır