Görkeem
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,392
Amerika başkanımısın neden bantlıyorsun kim izleyecek seni donla evde otururken Allah aşkına
2 Kez bitirdim fakat kamerayla ilgili bir mevzu aklıma gelmedi... Ses kayıt tamam da, kamera neresindeydi işin ? Bölümle ilgili birkaç tüyo verebilirmisin ?LCDP izleyenler de...
2 Kez bitirdim fakat kamerayla ilgili bir mevzu aklıma gelmedi... Ses kayıt tamam da, kamera neresindeydi işin ? Bölümle ilgili birkaç tüyo verebilirmisin ?
Sn mr robot izlemedin sanırımBlack Mirror izleyenlerin gözü yaşlııı, bantlayın arkadaşlar
Black Mirror 3.Sezon 3.Bölüm
telemetry'i kapatırsan dinleyemez.Herkez microsoftun bizi dinlediğini biliyor zaten. Ancak sözleşmenin alt maddelerinde kamerayla ilgi bir bilgi yok. Ancak ben çok fazla güvenli olmayan siteye girdiğim ve laptobun 5 yıllık olması sebebiyle bantlıyordum. Taaki yeni laptop alana kadar
Aynen.... Zurnanın sesi uzaktan hoş gelir. diye bir söz varya.Korkuyorsan eline almıcaksın. ??
bence benim gibi milyonlarca kişi telemetry' i ilk defa duyuyortelemetry'i kapatırsan dinleyemez.
Black mirror da bi bölüm vardı bunla alakalı onu izledikten beri bantlıyorumHangi dostlarım güvenlik amaçlı,telefon ve laptoplarının kameralarını bantlıyor ?
BenHangi dostlarım güvenlik amaçlı,telefon ve laptoplarının kameralarını bantlıyor ?
Bunu başka yerde desen Yanlış anlaşılırKorkuyorsan eline almıcaksın. ??
Başka ne anlamı olabilir kii ?Bunu başka yerde desen Yanlış anlaşılır
Korkanlar varsa eline verecek çok kişi var (telefon bilgisayar yani ?)Başka ne anlamı olabilir kii ?
Kameradan korksak telefonu, bilgisayarı karşımıza koyup elimize almazdık yazsam yine yanlış anlaşılır mı ? ?