Kamerası iyi telefon tavsiyesi

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
tamam işte osana kızsada sen ona kızma boş ver kem küm zzr aor tır jug hued se hınaaaa :=)

onemorenick

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
meraba arkadaşlar forumda yeniyim konuyu açan arkadaştan da özür diliyorum yeni konu açamadım buraya maydanoz oldum.. max 1300-1400 liraya yeni bi tel almayı düşünüyorm sorun yaşamaktan korktuğm için de internetten almayı düşünmüyorum. xperia s ve lg optimus 4x hakkında neler düşünüyosunuz?ion a da göz attım tasarım olarak beğendim ama donanımının eski olduğu yönünde yorumlar aldım..varsa başka telefon önerileriniz de olur.

burak7742

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
meraba arkadaşlar forumda yeniyim konuyu açan arkadaştan da özür diliyorum yeni konu açamadım buraya maydanoz oldum.. max 1300-1400 liraya yeni bi tel almayı düşünüyorm sorun yaşamaktan korktuğm için de internetten almayı düşünmüyorum. xperia s ve lg optimus 4x hakkında neler düşünüyosunuz?ion a da göz attım tasarım olarak beğendim ama donanımının eski olduğu yönünde yorumlar aldım..varsa başka telefon önerileriniz de olur.

sorun yok kardeşim yazablrsn... ben lg ye bulaşma derim.. ilk tercihlerin samsung ve sony olsun mutlaka e tabi kesenin ağzını açarsan iphoneun tadından yenmez... mesela ben şu anda s3 mini düşünüyorum hiç baktınmı ona... eğer olmaz dersen normal s3 e bak derim...ama lg ye hiç bulaşma

bak alttaki linke bak çok güvenilir bir site arkadaşlar ordantelefon getirrtti kargoda ödemede hiç bir sorun olmuyo beğenmessen yollama hakkın var ... xperia s bende düşündüm bunu ama malum büyüklüğünü bilion iki elle kullanılıo ne gerek sanki iş adamımıyım...

http://www.arabulvar.com/sony--xperia-s-lt26i-beyaz/?pr=555986

onemorenick

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yorumun için sağol kardeşim.açıkçası iphone a o kadar para vermek içimden gelmiyo.ha kötü mü kesinlikle değil ama marka tutkunluğu yapmanın alemi olmadığını düşünüyorum.s3 mini ye baktım ama kamera ekran ses olarak tatmin edici olur mu emin olamadım sen inceledin mi?. bi de verdiğin site gerçekten baya uygunmuş kargo süresi ve garanti hakkında bilgin var mı?..ben x peria s i inceledim ekran büyük ama diğer büyük ekranlı telefonlar kadar zorlamıyo tek elle.baş parmağını bi köşeden diğerine getirebiliyosun, yalnız diğer 4.3'' lere nazaran uzun ve biraz kaba olduğu doğru.

onemorenick

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorun yok kardeşim yazablrsn... ben lg ye bulaşma derim.. ilk tercihlerin samsung ve sony olsun mutlaka e tabi kesenin ağzını açarsan iphoneun tadından yenmez... mesela ben şu anda s3 mini düşünüyorum hiç baktınmı ona... eğer olmaz dersen normal s3 e bak derim...ama lg ye hiç bulaşma

bak alttaki linke bak çok güvenilir bir site arkadaşlar ordantelefon getirrtti kargoda ödemede hiç bir sorun olmuyo beğenmessen yollama hakkın var ... xperia s bende düşündüm bunu ama malum büyüklüğünü bilion iki elle kullanılıo ne gerek sanki iş adamımıyım...

http://www.arabulvar.com/sony--xperia-s-lt26i-beyaz/?pr=555986

icon1.png
yorumun için sağol kardeşim.açıkçası iphone a o kadar para vermek içimden gelmiyo.ha kötü mü kesinlikle değil ama marka tutkunluğu yapmanın alemi olmadığını düşünüyorum.s3 mini ye baktım ama kamera ekran ses olarak tatmin edici olur mu emin olamadım sen inceledin mi?. bi de verdiğin site gerçekten baya uygunmuş kargo süresi ve garanti hakkında bilgin var mı?..ben x peria s i inceledim ekran büyük ama diğer büyük ekranlı telefonlar kadar zorlamıyo tek elle.baş parmağını bi köşeden diğerine getirebiliyosun, yalnız diğer 4.3'' lere nazaran uzun ve biraz kaba olduğu doğru.​

SaNaL_KraL

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Milleti bilinçlendirmek faydalı bilgiler sunmak bu forumda reklam sayılıyormuş reklam sayan adamlar alsın forumunu başına çalsın...

orjinal00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xpeira arc s al kardeş süper kamerası var fiyatı da uygun

- - - Mesaj Güncellendi - - -

8 mp kamerası var hd video çekimi ve 3d panoramik çekimi yapabilirsin

burak7742

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
icon1.png
yorumun için sağol kardeşim.açıkçası iphone a o kadar para vermek içimden gelmiyo.ha kötü mü kesinlikle değil ama marka tutkunluğu yapmanın alemi olmadığını düşünüyorum.s3 mini ye baktım ama kamera ekran ses olarak tatmin edici olur mu emin olamadım sen inceledin mi?. bi de verdiğin site gerçekten baya uygunmuş kargo süresi ve garanti hakkında bilgin var mı?..ben x peria s i inceledim ekran büyük ama diğer büyük ekranlı telefonlar kadar zorlamıyo tek elle.baş parmağını bi köşeden diğerine getirebiliyosun, yalnız diğer 4.3'' lere nazaran uzun ve biraz kaba olduğu doğru.​

kardeşim s3 mini aldım tavsiye ederim pixel görünme olayı kesinlikle yalan dibinden bakarsan belli oluo deli gibi ekrana bitişik dururum dersen görrsn pixelleri ama piyasadaki telefonarın ekranıyla arasında çok fark var gerçekten çok kaliteli grüntü
kamera dersen dışarda çok iyi 5 olduun bakma çok kaliteli çekio iç mekanda ise flaşla kalitesini yükseltio flaşsız orta kalitede görüntü verio ama kötü değil.o siteye gelecek olursak alan arkadaşınki 5 gün de geldi garanti ithalatçı firmanın o satan sitenin yani... güvenlr bi site yani ksıacası