hamza5806
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 22
abi o bana kızdı yavKızma kardeşim bu arada avatar güzel
abi o bana kızdı yavKızma kardeşim bu arada avatar güzel
tamam dövseydin bari iyiki bi yorum yaptık
meraba arkadaşlar forumda yeniyim konuyu açan arkadaştan da özür diliyorum yeni konu açamadım buraya maydanoz oldum.. max 1300-1400 liraya yeni bi tel almayı düşünüyorm sorun yaşamaktan korktuğm için de internetten almayı düşünmüyorum. xperia s ve lg optimus 4x hakkında neler düşünüyosunuz?ion a da göz attım tasarım olarak beğendim ama donanımının eski olduğu yönünde yorumlar aldım..varsa başka telefon önerileriniz de olur.
Kusura bakma kardeşim özür diliyorum zaten kızmadım yanlış anlaşılma olmuş![]()
sorun yok kardeşim yazablrsn... ben lg ye bulaşma derim.. ilk tercihlerin samsung ve sony olsun mutlaka e tabi kesenin ağzını açarsan iphoneun tadından yenmez... mesela ben şu anda s3 mini düşünüyorum hiç baktınmı ona... eğer olmaz dersen normal s3 e bak derim...ama lg ye hiç bulaşma
bak alttaki linke bak çok güvenilir bir site arkadaşlar ordantelefon getirrtti kargoda ödemede hiç bir sorun olmuyo beğenmessen yollama hakkın var ... xperia s bende düşündüm bunu ama malum büyüklüğünü bilion iki elle kullanılıo ne gerek sanki iş adamımıyım...
http://www.arabulvar.com/sony--xperia-s-lt26i-beyaz/?pr=555986
yorumun için sağol kardeşim.açıkçası iphone a o kadar para vermek içimden gelmiyo.ha kötü mü kesinlikle değil ama marka tutkunluğu yapmanın alemi olmadığını düşünüyorum.s3 mini ye baktım ama kamera ekran ses olarak tatmin edici olur mu emin olamadım sen inceledin mi?. bi de verdiğin site gerçekten baya uygunmuş kargo süresi ve garanti hakkında bilgin var mı?..ben x peria s i inceledim ekran büyük ama diğer büyük ekranlı telefonlar kadar zorlamıyo tek elle.baş parmağını bi köşeden diğerine getirebiliyosun, yalnız diğer 4.3'' lere nazaran uzun ve biraz kaba olduğu doğru.