Kamerası iyi telefon tavsiyesi

burak7742

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:unsure:arkadaşlar kamerası iyi olan 5 mp hd yada 8 mp li vs önerilierinizi rica ediyorum...

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
samsung galaxy s2 al kardeşim işini görür rahat edersin fiyatta uygun

ChesLak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kamerası iyi olsun diyosan Sony Xperiaları tek geçerim. Mesela Xperia S'de 12 Mp kamera var. Çok gerçekçi ve renklidirde kamerası.

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sıralama Yı Yazıyorum

1)Nokia Puruweiw 808
2)Nokia Lumia 920
3)HTC ONE X Plus/HTC ONE X/HTC WİNDOWS PHONE 8X (İMAGE SENSE CİP İNİ GORMEZDEN GELMEMEK LAZIM BAZI DURUMLARDA MEGAPİXEL İN DEGERİ KALMIYOR)
3)Xperia S /Xperia İon

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Piyasadaki en iyi kamera Lumia 920'de.Muhteşem bir kameraya sahip.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Samsung kullaniyorum gece çekimleri berbat. Fiyat araligin belli bence xperia ve lumialara bir bak nokia ve Sony nin kameralari 10 numara.

burak7742

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xperia P almanı öneririm :) gittigidiyor da sıfır 900 tl demiş bir göz at istersen.

aslında aklım s3 minide diğer açtıım konularıda görmüşsen kardeşim... netten almayı düşünmüyorum.. mediamarkt ta 890 tl s3 mini eğer o fiyataysa mediamarktta sence hangisini almalıyım...

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
:unsure:arkadaşlar kamerası iyi olan 5 mp hd yada 8 mp li vs önerilierinizi rica ediyorum...

Yurtdışından Lumia920'yi getirtme imkanın varsa tek geçer bu kategoride. Gerçekten müthiş kamerası var.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
aslında aklım s3 minide diğer açtıım konularıda görmüşsen kardeşim... netten almayı düşünmüyorum.. mediamarkt ta 890 tl s3 mini eğer o fiyataysa mediamarktta sence hangisini almalıyım...

işlemci ve ramler aynı ama kamera, video (1080p), çizilmeye dayanıklı ekran filan.. xperia p daha iyi :)
buradan kıyaslayabilirsin.

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sadece kamera benim için önemliyse diyorsan Purewiew işini görür. Bütçeni birazdaha arttırabilirsen Htc One S güzel bir seçenek bence. Htc kamerada iyi.Zaten burada incelemede en net çekimi Htc Windows 8x yapmıştı.Lumia ise beyaz ayarını çok iyi yapmıştı.Ben Htc'yi öneriyorum megapiksele aldanma :)

numantekinay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bütçeyi biraz daha kasarsan sanalreyonum.com da 12 mplik Xperia İon derim ben

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O zaman xperia p al exmor sensör kullanılıyor çok başarılı

O zaman xperia p al exmor sensör kullanılıyor çok başarılı

burak7742

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşler şöyle söyliyim tek tercihlerim samsung ve sony... samsung s3 miniye taktım kafayı alcak gibiyim ama aklıma xperia p gelio kamerası beni çekio... sonra diyorumki s3 minini kamera 5 mp kötü değil.. xperia p nin batarya sorunu ve tip sorunu kafamı karıştırıo ... sanki s3 mini daha ağır basıo gibi kafamda...

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
kardeşler şöyle söyliyim tek tercihlerim samsung ve sony... samsung s3 miniye taktım kafayı alcak gibiyim ama aklıma xperia p gelio kamerası beni çekio... sonra diyorumki s3 minini kamera 5 mp kötü değil.. xperia p nin batarya sorunu ve tip sorunu kafamı karıştırıo ... sanki s3 mini daha ağır basıo gibi kafamda...

s3 mini nin 5mp kamerası hiçte güzel değil. xperia U da 5mp ama mini den daha güzel çekiyor :)

burak7742

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s3 mini nin 5mp kamerası hiçte güzel değil. xperia U da 5mp ama mini den daha güzel çekiyor :)

kardeşim şu linke bir bak orada çekilmiş fotolar var s3 mini ve s2 ile açık havada gayet güzel gözüküyor..
http://www.androidpit.com.tr/tr/and...le-Galaxy-S3-Mini-nin-Kamera-Performans-Testi
bir yakınımda s3 miniyi inceledim iç ortamda oda ışığında kalite orta derecede ona katılıyorum.. ama dış foto benim için daha önemli...

mesela şunlarada bak gerçi sende incelemişsindir eminimki...
burda gece video çekimi yapılmış okdarda kötü değil sanki sence nasıl ...http://www.youtube.com/watch?v=jy6KBzWbXvQ

http://www.youtube.com/watch?v=M71pnLo6G5A

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
kardeşim şu linke bir bak orada çekilmiş fotolar var s3 mini ve s2 ile açık havada gayet güzel gözüküyor..
http://www.androidpit.com.tr/tr/and...le-Galaxy-S3-Mini-nin-Kamera-Performans-Testi
bir yakınımda s3 miniyi inceledim iç ortamda oda ışığında kalite orta derecede ona katılıyorum.. ama dış foto benim için daha önemli...

mesela şunlarada bak gerçi sende incelemişsindir eminimki...
burda gece video çekimi yapılmış okdarda kötü değil sanki sence nasıl ...http://www.youtube.com/watch?v=jy6KBzWbXvQ

http://www.youtube.com/watch?v=M71pnLo6G5A

sen s3 mini almayı kafaya takmışın gibi :D

burak7742

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynen kardeşim şimdi kullananlardada görüorum yavaş yavaş insanı çekio ama ne bilim :)

sen s3 mini almayı kafaya takmışın gibi :D
aynen kardeşim şimdi kullananlardada görüorum yavaş yavaş insanı çekio ama ne bilim

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
lg optimus 3d max önerebilirim 3d çekimde yapıyor

Arkadaşım o 3D çekimi biliyor musun sen ? Ben o telefonu 1 hafta boyunca kullandım ve 3D falan hikaye. Ayrıca kamerası ortalama bir performansa sahip. 3D çekim afedersin ama hiç bir işe yaramıyor. Gözleri çok yoruyor 3D olayı çok gereksiz.İki fotoğrafı birleştirme özelliğine sahip sadece 3D falan hikaye.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Arkadaşım o 3D çekimi biliyor musun sen ? Ben o telefonu 1 hafta boyunca kullandım ve 3D falan hikaye. Ayrıca kamerası ortalama bir performansa sahip. 3D çekim afedersin ama hiç bir işe yaramıyor. Gözleri çok yoruyor 3D olayı çok gereksiz.İki fotoğrafı birleştirme özelliğine sahip sadece 3D falan hikaye.
tamam dövseydin bari iyiki bi yorum yaptık