• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Kamerada toz sorunu

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Arkadaşlar İphone 6S telefonumun kamerasının içinde toz var veya ben öyle sanıyorum.Sildim fakat çıkmadı büyük ihtmalle içinde.Normal bakınca gözükmüyor fakat güneş ışığında bakınca çok net gözüküyor sizce ne yapmam gerekir servise versem mi versem ne olur cevaplarınızı bekliyorum.Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim.

Mutlaka vermen gerekir cihazın içi açılırsa garanti dışı kalır.

Cihazın içerisi açıldığı zaman garanti iptal mi?

Herhangi bir telefoncuya vs vermemen için dedim
Yok demek istediğini anladım ben.Orjinal servisten harici hiçbir yere verilmez telefonlar.Sende haklısın ülkemizde hala telefoncuya telefon veren çok kişi olduğu için uyarman normal.Gene de teşekkür ederim uyarın için.

Cihazın içi açılırsa ?Cihazın içini kim açacakki verirsem orjinal servisine vereceğim işte kalkıp benim içini açacak halim yok herhalde :)

Hocam sen toz işini hiç karıştırma. Başka sıkıntılar yaz ben sana yardımcı olurum bu konuda kronik sıkıntılardan. Garantisi varsa değişim olsun. Şu an araba kullanıyorum yardımcı olurum sana istersen

Hocam sen toz işini hiç karıştırma. Başka sıkıntılar yaz ben sana yardımcı olurum bu konuda kronik sıkıntılardan. Garantisi varsa değişim olsun. Şu an araba kullanıyorum yardımcı olurum sana istersen
Hocam yazdığımdan başka sıkıntısı yok şuanda teşekkürler yardımınız için.Bende istiyorum değişim olsun fakat ol deyince olmuyor.

Benim dediklerimi yaparsan değişim yaparlar
Hocam vaktim yok olsa.Yaşadığım ilde servis yok kargoya ben güvenmiyorum kesin değişim olacağını bilsem belki götürürüm servise ama inanmıyorum artık çünkü geçmişte çok yaşadım sırf bu servis için İstanbula a gittiğimi biliyorum.

Arkadaşlar İphone 6S telefonumun kamerasının içinde toz var veya ben öyle sanıyorum.Sildim fakat çıkmadı büyük ihtmalle içinde.Normal bakınca gözükmüyor fakat güneş ışığında bakınca çok net gözüküyor sizce ne yapmam gerekir servise versem mi versem ne olur cevaplarınızı bekliyorum.Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim.

Apple servisine götürmenizi öneririm.

Bence iyi bir durum.Ülkemizde telefoncuların %99 u tamir işinden anlamıyor.Bence en iyisi servisine vermek Apple serviste iyi bir firma zaten.
O tamir durumlarını telci arkadaştan dinledim servislerden soğudum.:eek:

en güzeli servis kardeşim...

Belki daha önceki topiclerde belirtmişimdir. Adıma 63 tane değişim var. Apple ürünün her zaman arkasında yani başkaları gibi tamir yapıp göndermezler oyönden sıkıntı olmaz. Geçen bayan aradı dediki adınıza 63 tane değişim kaydı var. Siz telefoncu musunuz dedi ben de yok dedim. Eşe dosta da yardımcı oluyoruz benim adıma gönderiyorlar dedim. Bölge müdürlüğü demişki bu adamın üzerine başka servis kaydı açmayın bizden vergi levhası kaydı istiyorlar demiş:) Çok gülmüştüm