Kamera

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kadkaf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kadkaf

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar öncelik bu konuyu hangi başlık altına açayım 2 saattir düşünüyorum sonrasında program olunca buraya yazayım dedim.
Benim sıkıntım büyük bi şirkette bilgi işlem görevlisi olarak çalışıyorum. laptopumuda genelde kendi işlerimi yapabilmek için yanımda getiriyorum. Bilgi işlemciler bilir bazen sabah odanızdan bi çıkarsınız akşama kadar giremezsiniz sürekli bi sorunla uğraşmak zorunda kalırsınız. Bazen odadan bi çıkıyorum bidaha giremiyorum akşama kadar neyse sorum laptopumu ben oda dan yokken birileri kullanıyor hissediyorum farklı farklı sitelere giriliyor bi yerlerden bişeyler download ediliyor laptopumda olan cameranın kayıt edebilmesi için böyle gizliden çalışan ve sürekli kayıt altında olan bi program varmıdır. Varsa buraya yazabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim...

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
89
o tip programlar googleda bolca mevcut ama kamera açıldığı zaman ışık yanacaktır.

şifre koysan daha pratik olmazmı ?

kadkaf

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
ışık yanarsa yansın şifre olayını zaten düşündüm fakat kim kurcalıyor cidden merak ettim onun için bilgisi olan arkadaş varsa program ismini yazabilirmi... googleda aradım fakat çok saçma sitelerde saçma yazılarla karşılaştım...

kadkaf

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
hmm yardımcı olacak arkadaş yokmu :(

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Bilgisayarında başkaları tarafından gizlice işlemler yapıldığını hissettiğini söylemişsin o zaman öncelikle bunu netleştir bununla ilgili bazı programlar var bilgisayarında yapılan işlemler eğer olursa kayıt ediyor sende sonrtadan takip ediyorsun ..

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Bilgisayarını açık bırak.Gizli olarak herhangi bir kamera programını çalıştır.Kişinin farketmeyeceği şekilde gizle programı.O zaten kayıtta olacaktır.Gelince bakarsın kim kurcalamış aleti...

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Konu tavsiye edilen yazılımlar başlığı altına taşınmıştır..

kadkaf

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
evet ama bi program adı söleyecek ykmu ya bi program adı