Merhaba arkadaşlar, 2 senedir sony xperia p kullanmaktayım fakat ondan sıkılıp sattım şimdi yeni telefon almak istiyorum hem ön kamerası güzel olsun hemde arka çekim kalitesi iyi olsun istiyorum. Telefon alacağına git kamera al diyebilirsiniz fakat ikisine birden alabilecek güçte değilim. Bundan dolayı 1300 tlye kadar alabileceğim telefonlar neler? Sony xperia z2 20 mpye kadar kamerası mevcut ilgimi çekti ama ön kamera 2 mp değer mi diye düşünüyorum o kadar para vermek. Sonra sony xperia c3 var onunda ön kamera 5 arka 8mp sizce nasıl? galaxy a5 ve galaxy e7yi de tercih etmeli miyim? ya da kısaca özetmek gerekirse
- 1300'e kadar önerebileceğiniz akıllı telefon
- ön kamerası ve arka kamerası iyi olan telefonlar (fotoğraf çekmeyi çok seviyorum, gittiğim yerlerde fotoğraf çekilmeyi de)
- uygulama çok indiriyorum o uygulamayı kaldırabilecek bir telefon
- oyun falan öyle çok oynamam çok söz edilen oyun varsa onu indirip 1-2 hafta bakıp sonrasında ilgilenmiyorum candy crush gibi oyunlar oynuyorum sadece
Birde önerebileceğiniz distribütör garantisi veren var mı? Fonotel garantisinden çok çektim telefonu 5-6 kere servise yolladım sonunda satmak zorunda kaldım.
Herkese mutlu haftasonları dilerim. İyi akşamlar
- 1300'e kadar önerebileceğiniz akıllı telefon
- ön kamerası ve arka kamerası iyi olan telefonlar (fotoğraf çekmeyi çok seviyorum, gittiğim yerlerde fotoğraf çekilmeyi de)
- uygulama çok indiriyorum o uygulamayı kaldırabilecek bir telefon
- oyun falan öyle çok oynamam çok söz edilen oyun varsa onu indirip 1-2 hafta bakıp sonrasında ilgilenmiyorum candy crush gibi oyunlar oynuyorum sadece
Birde önerebileceğiniz distribütör garantisi veren var mı? Fonotel garantisinden çok çektim telefonu 5-6 kere servise yolladım sonunda satmak zorunda kaldım.
Herkese mutlu haftasonları dilerim. İyi akşamlar