Kamera olarak sizce sonyde devam mı yoksa başka telefonları mı denemeliyim?

glcn0095

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, 2 senedir sony xperia p kullanmaktayım fakat ondan sıkılıp sattım şimdi yeni telefon almak istiyorum hem ön kamerası güzel olsun hemde arka çekim kalitesi iyi olsun istiyorum. Telefon alacağına git kamera al diyebilirsiniz fakat ikisine birden alabilecek güçte değilim. Bundan dolayı 1300 tlye kadar alabileceğim telefonlar neler? Sony xperia z2 20 mpye kadar kamerası mevcut ilgimi çekti ama ön kamera 2 mp değer mi diye düşünüyorum o kadar para vermek. Sonra sony xperia c3 var onunda ön kamera 5 arka 8mp sizce nasıl? galaxy a5 ve galaxy e7yi de tercih etmeli miyim? ya da kısaca özetmek gerekirse

- 1300'e kadar önerebileceğiniz akıllı telefon
- ön kamerası ve arka kamerası iyi olan telefonlar (fotoğraf çekmeyi çok seviyorum, gittiğim yerlerde fotoğraf çekilmeyi de)
- uygulama çok indiriyorum o uygulamayı kaldırabilecek bir telefon
- oyun falan öyle çok oynamam çok söz edilen oyun varsa onu indirip 1-2 hafta bakıp sonrasında ilgilenmiyorum candy crush gibi oyunlar oynuyorum sadece

Birde önerebileceğiniz distribütör garantisi veren var mı? Fonotel garantisinden çok çektim telefonu 5-6 kere servise yolladım sonunda satmak zorunda kaldım.
Herkese mutlu haftasonları dilerim. İyi akşamlar :)

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Bence Xperia M4 Aqua alın. Suyun altında falan fotoğraf çekersiniz. :)

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
M4 aqua fiyatına göre kesinlikle çok başarılı telefon.

glcn0095

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkür ederim sizlere :) o kadar araştırdım nasıl gözden kaçırdım böyle güzel telefonu fark edemedim :) teşekkür ederim yorumlarınız için hepinize güzel haftasonları dilerim :)

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
M4 Aqua Z2'ye göre daha şanslı 64 bit işlemcisi yüzünden. En az 2 yıl getirisi olacaktır. Zaten işlemcisi (S615) orta seviyenin maximum performansında çalışan bir işlemci ve asıl rakiplerinin kazık fiyatına (Galaxy A7-1699, Desire 820-1399) nazaran 1099 TL M4 Aqua için gözden çıkarılabilecek bir meblağ.

8 Gb depolama birimi de canınızı sıkmasın uygulamalar SD karta taşınabiliyor.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba arkadaşlar, 2 senedir sony xperia p kullanmaktayım fakat ondan sıkılıp sattım şimdi yeni telefon almak istiyorum hem ön kamerası güzel olsun hemde arka çekim kalitesi iyi olsun istiyorum. Telefon alacağına git kamera al diyebilirsiniz fakat ikisine birden alabilecek güçte değilim. Bundan dolayı 1300 tlye kadar alabileceğim telefonlar neler? Sony xperia z2 20 mpye kadar kamerası mevcut ilgimi çekti ama ön kamera 2 mp değer mi diye düşünüyorum o kadar para vermek. Sonra sony xperia c3 var onunda ön kamera 5 arka 8mp sizce nasıl? galaxy a5 ve galaxy e7yi de tercih etmeli miyim? ya da kısaca özetmek gerekirse

- 1300'e kadar önerebileceğiniz akıllı telefon
- ön kamerası ve arka kamerası iyi olan telefonlar (fotoğraf çekmeyi çok seviyorum, gittiğim yerlerde fotoğraf çekilmeyi de)
- uygulama çok indiriyorum o uygulamayı kaldırabilecek bir telefon
- oyun falan öyle çok oynamam çok söz edilen oyun varsa onu indirip 1-2 hafta bakıp sonrasında ilgilenmiyorum candy crush gibi oyunlar oynuyorum sadece

Birde önerebileceğiniz distribütör garantisi veren var mı? Fonotel garantisinden çok çektim telefonu 5-6 kere servise yolladım sonunda satmak zorunda kaldım.
Herkese mutlu haftasonları dilerim. İyi akşamlar :)
zor soru kardeş fakat 1300 tl ye kadar ön kamerası çok iyi değil ama arka kamerası güzel bir telefon var meizu mx 4 gayet güçlü işlemcisi var her türlü işini görür ama internetten satılıyor dijitalmarket.com dan satılıyor yada n11. com gib sitelerdede var z2 nin kamerası hiç iyi değil ne ön nede arka kamerası iyi değil z3 ün bile iyi değil kamerası diğer arkadaşlar m4 aqua al demiş dogru söylemişler onu unuttum onuda alabilirsin fakat 4gb lık modelini alma 1.5 gb boş alan var içinde 16 gb lıgını al

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
zor soru kardeş fakat 1300 tl ye kadar ön kamerası çok iyi değil ama arka kamerası güzel bir telefon var meizu mx 4 gayet güçlü işlemcisi var her türlü işini görür ama internetten satılıyor dijitalmarket.com dan satılıyor yada n11. com gib sitelerdede var z2 nin kamerası hiç iyi değil ne ön nede arka kamerası iyi değil z3 ün bile iyi değil kamerası diğer arkadaşlar m4 aqua al demiş dogru söylemişler onu unuttum onuda alabilirsin fakat 4gb lık modelini alma 1.5 gb boş alan var içinde 16 gb lıgını al
16 Türkiye'de bulunmuyor. Sanırım ABD'ye ya da Japonya'ya özel model olarak kalacak.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
o zaman hiç bakmayın m4 aqua ya 2 gb boş alan olursa büyük sıkıntı....
Sevgili dostum biraz araştır artık. Lollipop ile birlikte uygulamalar olduğu gibi hafıza kartına taşınabiliyor. Sony cihazları bunu taa kitkat dan beri destekliyor..

cakmabeats11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 gb alan sıkıntı değil sd kart alamıycak durumunuz yoksa.Cihazı bugün aldım gayet hoşuma gitti.32 gb clas 10 sd kart aldım herşeyi tıkır tıkır taşıyorsun zaten sorun olmuyor.

cakmabeats11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
z3 compact özellikler bakımından daha önde.Eğer küçük ekran takıntınız yok ise z3 compact tabii ki minik canavar.Eğer bütçen kısıtlıysa m4 aqua düşünebilirsin detaylı bir konu açacağım ilerleyen günlerde.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Sevgili dostum biraz araştır artık. Lollipop ile birlikte uygulamalar olduğu gibi hafıza kartına taşınabiliyor. Sony cihazları bunu taa kitkat dan beri destekliyor..
sd karta taşındıgını biliyorum adam gidip eski bir sd kart takarsa yada class 10 bile taksa telefondaki yazma okuma hızlarına ulaşamıyor bu yüzden yavşlama geç açma gibi olaylar çıkıyor ayrıca ben 1000 tl para verecem bide hafızası 2 gb olacak o iş yaş parayı sokakta bulmuyor insanlar madem 1000 tl verecem minumum hafıza 16 gb olcak sana kalanda 9-10 gb olcak yoksa o iş yaş bana gelipde sd kart demeyin size bi yerlerimle gülerim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

SD karta taşınabilir bence, sizce de taşınmaz mı?
ben 1000 tl vercem sonrada sd kartamı taşıcam ayrıca sd kartın okuma yazma hızları daha düşük oldugundan uygulamaları yavaş açma kapatma gibi sıkıntılar olacak o yüzden dahili hafıza önemli....

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
sd karta taşındıgını biliyorum adam gidip eski bir sd kart takarsa yada class 10 bile taksa telefondaki yazma okuma hızlarına ulaşamıyor bu yüzden yavşlama geç açma gibi olaylar çıkıyor ayrıca ben 1000 tl para verecem bide hafızası 2 gb olacak o iş yaş parayı sokakta bulmuyor insanlar madem 1000 tl verecem minumum hafıza 16 gb olcak sana kalanda 9-10 gb olcak yoksa o iş yaş bana gelipde sd kart demeyin size bi yerlerimle gülerim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ben 1000 tl vercem sonrada sd kartamı taşıcam ayrıca sd kartın okuma yazma hızları daha düşük oldugundan uygulamaları yavaş açma kapatma gibi sıkıntılar olacak o yüzden dahili hafıza önemli....
Sen vermezsin o zaman 1000 tl kardeşim. Adam 4k video çekmeyecek ki neyine yetmicek class 10. 16 GB micro SD kart 20tl. Class 10 4k hariç herşeye yeter..
Araştırın biraz ezbere konuşuyor herkes..

glcn0095

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki kullanan arkadaşlar memnun mu telefondan? Ben sony xperia p kullanıyordum genişletilemiyordu kendi hafızası 16 gbidi. Ona rağmen telefon zaman zaman donuyordu. Bende bu yüzden kaç defa servise verdim. Bana önerir misiniz yine de? Bana hep yazılım ters yüklenmiş denildi sildirdim yeniden yüklettirdim ama aynı sorunla karşılaştım.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Sen vermezsin o zaman 1000 tl kardeşim. Adam 4k video çekmeyecek ki neyine yetmicek class 10. 16 GB micro SD kart 20tl. Class 10 4k hariç herşeye yeter..
Araştırın biraz ezbere konuşuyor herkes..
Yeterde uygulama acma hizlari duser bekletir cok biliyomus gibi konusan sensin bu kadar fanlik olmaz 1000 tl veren bir kisi hadi beni bosver 2 gb hafizali telefon almak istemez anladinmi bu ne boyle sony savunmasu hayranligi yapmayin Allah aşkına 1000 tl ye adam g2 belki 2. El g3 alir hemde 32 gb lik modelini yada baska modellere bakar 2 gb alan sunun m4 aqua ya deil anladin....