3000 TL Telefon öncelik kamera

atakan141

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Fotoğraf çekme açısından ön ve arka kamerası iyi olan telefon önerilerinizi alabilir miyim? mi9t harici başka önerebileceğiniz var mı pop up kamera açılış hızı yüzünden istemiyorum o özelliklerde başka ne alabilirim

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Fotoğraf çekme açısından ön ve arka kamerası iyi olan telefon önerilerinizi alabilir miyim? mi9t harici başka önerebileceğiniz var mı pop up kamera açılış hızı yüzünden istemiyorum o özelliklerde başka ne alabilirim
İkinci el S9 plus öneririm.

atakan141

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İkinci el S9 plus öneririm.
2.el piyasasını bilmiyorum, daha önce 2.el almadığım için nasıl alıcağımı nelere dikkat ediceğimi kime güveneceğimi bilemiyorum 0 önerme şansınız var mı mi9t harici kamera açısından iyi olan

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
2.el piyasasını bilmiyorum, daha önce 2.el almadığım için nasıl alıcağımı nelere dikkat ediceğimi kime güveneceğimi bilemiyorum 0 önerme şansınız var mı mi9t harici kamera açısından iyi olan
0 a bu fiyata A70 var.A70 kamerada seni memnun etmeyebilir.İkinci el olayı sizi korkutmasın.Telefoncuları dolaşıp temiz kullanılmış ikinci el S9 plus alabilirsin.İkinci el alırken garanti belgesi olması, cihazın iyi çalışması yani kamerada bulanıklık olmaması,ekranda amoled yanığı olmaması gibi.Bunları kontrol edip alabilirsin.