Kaliteli müzik İpod Touch ! u önerirmisiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lazzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar herkese merhaba, yüksek kaliteli müzik dinlemek istiyorum,şuan telefondan müzik dinliyorum ama tatmin etmiyor, ( galaxy s4) ses kaliteli denemez, iphone5 vardı ses samsung a göre daha iyiydi, aynı kulaklık ile, merak ettiğim, iPod Touch 4.nesil in ses kalitesi iphone5 gibi mi yoksa daha mı iyi bunun hakkında bilgim yok bilgisi olanlar bizi aydınaltabilir mi ?

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Kesinlikle öneririm. Hem ios deneyimi yaşamış olursun hemde müzik. Bence ipod touch kullanıyorum özellikle jailbreak yaptıktan sonra fabrika ses ayarlarını arttırdın mı son ses müzikde kulağim ağrıyor o derece performansı tatmin edici. Ayrıca android'de oynıyamadığım oyunları da oynarsın. [MENTION=390518]sosyalli2[/MENTION]

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Kesinlikle öneririm. Hem ios deneyimi yaşamış olursun hemde müzik. Bence ipod touch kullanıyorum özellikle jailbreak yaptıktan sonra fabrika ses ayarlarını arttırdın mı son ses müzikde kulağim ağrıyor o derece performansı tatmin edici. Ayrıca android'de oynıyamadığım oyunları da oynarsın. @sosyalli2

Kardesim daha once iphone 5 kullandım demek istediğim ipod Touch un ses kalitesi iphone den daha mı iyi aynı mı bunu öğrenmek için yazdım aynı ise daha iyi bir mp4 çalar bakacağım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kesinlikle öneririm. Hem ios deneyimi yaşamış olursun hemde müzik. Bence ipod touch kullanıyorum özellikle jailbreak yaptıktan sonra fabrika ses ayarlarını arttırdın mı son ses müzikde kulağim ağrıyor o derece performansı tatmin edici. Ayrıca android'de oynıyamadığım oyunları da oynarsın. @sosyalli2

Kardesim daha once iphone 5 kullandım demek istediğim ipod Touch un ses kalitesi iphone den daha mı iyi aynı mı bunu öğrenmek için yazdım aynı ise daha iyi bir mp4 çalar bakacağım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hayır ipod touch kesinlikle en kaliteli sesi vermiyor bunu kendim gördüm sony bu işte çok daha önde. ha ipod touch bir müzik çalardan daha fazlası ama eğer en kaliteli müzik derseniz sony derim.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Evet. Şurdaki konuyu okursan kullanıcı yorumlarından rahat anlarsın. ipod nano 7. nesilde sağlam cihaz ama bunada bakabilirsin

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Eyvallah.

kacak83

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPod Touch ve creative ürünleri müzik dinlemek için birebir.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
model olarak önerirseniz sevinirim, kullandığım kulaklık phılıps she9000/10 bass kualklık çok memnunum,bu kulaklık ile kullanacağım. Önerilerinizi bekliyorum.