WorryS
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhabalar Sistemime Kali Boot Ettim Ama Disk Seçiminde D Diskinden 140 Gb Alıp Yenqi Bir Disk Oluşturmuştum Ona İsim Vermemiştim Tamam Kurdum Herşey Okey PC BAŞLARKEN Seçenekler geliyordu
1 -) KALİ LİNUX
2 -) KAL İÇN GELİŞMİŞ
3-) SYTEM SETUP (BİOS GİRİYOR)
İzlediğim Video Da Adam Kali Kuruyor Oda Diskine İsim vermiyordu Aynen Benimki Gibi Seçenekler Çıkıyordu Ama O Bios Girip Yeniden Win Başa Aldı Bende İlk Kali Açılıyordu Bende Şöyle bir Çözüm Buldum HDD Baştan Alıp cd Yerini Başa Çektim PC Açtım Kapattım Sonra Yeniden Bios Girdim Bu sefer HDD Yeniden Başa Aldım Windows Açıldı Kaliye Nasıl Geçeçeğim Disk İsimlendiremiyorum Seçim Yap Ekranı Gelmiyor Biosda Adamınki Gibi İşeltim Sistemini Seçeğim Ekran Yok easybcd programıyla kaliye bakmayı denedim gözükmüyor
Toshiba Win10pro BİOS 2.0 Herhalde
KALİNİN KURULU OLDUĞU HDD
Resim yeniden boyutlandırıldı, orjinalini görmek için tıklayın.
İZLEDİĞİM VİDEO
1 -) KALİ LİNUX
2 -) KAL İÇN GELİŞMİŞ
3-) SYTEM SETUP (BİOS GİRİYOR)
İzlediğim Video Da Adam Kali Kuruyor Oda Diskine İsim vermiyordu Aynen Benimki Gibi Seçenekler Çıkıyordu Ama O Bios Girip Yeniden Win Başa Aldı Bende İlk Kali Açılıyordu Bende Şöyle bir Çözüm Buldum HDD Baştan Alıp cd Yerini Başa Çektim PC Açtım Kapattım Sonra Yeniden Bios Girdim Bu sefer HDD Yeniden Başa Aldım Windows Açıldı Kaliye Nasıl Geçeçeğim Disk İsimlendiremiyorum Seçim Yap Ekranı Gelmiyor Biosda Adamınki Gibi İşeltim Sistemini Seçeğim Ekran Yok easybcd programıyla kaliye bakmayı denedim gözükmüyor
Toshiba Win10pro BİOS 2.0 Herhalde
KALİNİN KURULU OLDUĞU HDD

İZLEDİĞİM VİDEO