Kaleci Mert Günok serbest kaldı!

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Fenerbahçe'yle sözleşmesi sona eren Mert Günok'un menajeri Batur Altıparmak, sarı-lacivertli kulübün Mert ile sözleşme yenilemeyeceğini açıkladı.

fft104mm3719750.jpg

Fenerbahçe'deki sözleşmesi sona eren kaleci Mert Günok'un menajeri Batur Altıparmak, milli file bekçisinin geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

A Spor'a konuşan Altıparmak, Sarı-Lacivertli kulübün, 26 yaşındaki Mert'e yeni kontrat önermeyeceklerini kendilerine bildirdiğini duyurdu.

Fenerbahçe'de tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel'in yedeği olan Mert, geçen sezon Spor Toto Süper Lig'de 9, Ziraat Türkiye Kupası'nda 9 olmak üzere toplamda 18 karşılaşmada sahaya çıkmış, kalesinde 19 gol görmüştü.

KAYNAK

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Hyırlısı olsun. Bana kalsa iki yıl önce 1 numaralı formayı Mert'e teslim ederdim, yönetim böyle yaptığına göre vardır bi bildikleri..

İnşallah sürekli oynayabileceği bi kulübe gider

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Aslında bu olay bizim için bir ışık.
Yönetim kimsenin gözyaşına bakmıyorsa gerçekten bir yenilenme var demektir.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Takımda krasice serdara selçuğa yedek bekletip o kadar para verirken merti yollamak saçmalık volkanda gitsin kardeşim o zaman ben onu tercih ediyorum şahsen ayrıca teknik direktörümüzün etkisi olduğu aşikar.

e|2hNx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Galatasaraylıyım ama fenerbahçe yanlış yaptı, bence galatasaray akıllılık edip anında almalı Muslera yediği olarak çok iyi bir alternatif olur

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
Bizimkiler bu kaleciyi kaçırmamalı. Musleranın daha ne kadar kalacağı bilinmez. İyi bir teklifte zaten tutman mümkün değil. Mert hem kalecilik hem de insan olarak Volkandan daha iyi. Fener nasıl böyle bir hata yapar anlaşılır gibi değil.