Kairos Planet Hakkında Düşünceleriniz

Dejavu0707

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
İyi akşamlar arkadaşlar..
Öncelikle konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum, eğerki yanlışsa şimdiden özür dilerim.
Bir süredir internette dolaşan kairos planet hakkında pek fazla konu bulamadım araştırabileceğim.
Sizler eğer araştırdıysanız ve bu kairos planet hakkında bir bilginiz varsa eğer beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür ediyorum :)

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Yeni bir kek tuzağı ne olsun memlekette enayiden bol ne var

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Bazı arkadaşlarım bu tür şirketlere para yatırarak üye oldular ama kazanç elde edemediler şartlara uyulsada para verilmiyormuş çoğu zaman öyle biliyorum sistemden bahsedersek belli bir miktar para yatırıyosun sonra bilgisayarının harddiskinden belli bir bölümü bu adamlara kiralıyosun onlarda bu alanı günün belli saatlerinde kullanıyorlar mesela günde 10 saat açık tutman lazım bilgisayarı bunun gibi ekstra olarak eğer üye olduktan sonra başkalarınıda teşvik edersen onların üyeliklerinin belli bir yüzdeside sana veriliyor ama dediğim gibi ben güvenmedim güvenen arkadaşlarımda pişman oldular

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
+ depolama işi sıkıntıdır bilgisayarına şifrelenmiş dosyalar depolanacağı için içeriğini bilemezsin hukuki olarakda başın derde girebilir dosya içerikleri bakımından böyle taraflarıda düşünülmelidir bence.

AKHMENRAH

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
kairos büyük firmaların verilerini kriptolu şifreler halinde dünyada bulunan 250 bin üyesinin bilgisayarlarında sürekli olarak gezdiren bir güvenlik şirketidir.ben bir kairos kulllanıcısıyım ve şirketle hiçbir sıkıntım olmadı.gayet de güzel para kazanıyorum.5 ayda yatırdığın parayı çıkarıyosun dediler ben 2 hesap açtım 2sinin de yatırdığım miktarı 1 buçuk ay sonra kazandım gerisi full kar zaten.gayet güvenilir bir sistem aklınızdaki soruları sorabilirsiniz yanıtlarım.