Kafamın İçinde!

ÖznesiYok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Benim Bi kız Kardeşim Var.Onunda Sevgilisi Olucak Biliyorum,Onunda Özel Hayatı Olucak Biliyorum Ama Olmasın İstiyorum Herşeyini Biliyim İstiyorum Bi Erkekle Flört etmesinden Korkuyorum Hep Peşinden Dolanıyorum Uyarıyorum Bi Yere Gittiğinde Hep Kafam Onda Kalıyo Orda Bi Erkekle Konuşursa Falan Diye Bu Bende Psikolojik Bi Rahatsızlık Olmaya Başladı.Eğer Kardeşime Karışmassam Abilik Görevimi Yerine Getirmemiş Gibi Hissediyorum Hep Kafam Onda Kalıyo Yardım Edınn

ÖznesiYok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biliyorum Buna Benzer Bi Konu Daha Açmıştım Ama Anlatmadan Duramıyorum İvçime Sıkıntı Oluyor

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Dert etme su akar yolunu bulur bu kadar baskıcı olursan zarar verirsin sadece

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Benim de kız kardeşim daha 11 yasında benim böyle takıntım yok bilmem belki yaşa daha küçük olduğu içindir.

sen şöyle düşün sevgilinle yada bir bayanla konuşuyorsun herhangi bir konu hakkında tam o sırada abisi geldi seni dövdü yada ağır kelime söyledi nasıl olur ? Tamam sen kız kardeşini koruda bu kadarda değil yani

Ka-Shar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Benim Bi kız Kardeşim Var.Onunda Sevgilisi Olucak Biliyorum,Onunda Özel Hayatı Olucak Biliyorum Ama Olmasın İstiyorum Herşeyini Biliyim İstiyorum Bi Erkekle Flört etmesinden Korkuyorum Hep Peşinden Dolanıyorum Uyarıyorum Bi Yere Gittiğinde Hep Kafam Onda Kalıyo Orda Bi Erkekle Konuşursa Falan Diye Bu Bende Psikolojik Bi Rahatsızlık Olmaya Başladı.Eğer Kardeşime Karışmassam Abilik Görevimi Yerine Getirmemiş Gibi Hissediyorum Hep Kafam Onda Kalıyo Yardım Edınn
Valla hocam kendine bi uğraş byul bunu kafandan at bu kadar aynı sorun bende de vardı bi zamanlar şimdi o küçük kardeşim geldi 16 yaşına benden 5 yaş küçük o da büyüynce bu anıları hatırlayıp güleceksin:thumbup1:

Deutsch

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sonuçta bu aşk falan herkes için geçerli tabii zamanı gelince..

ozan.demir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok sıkma sıktıkça merakı artar çaktırmadan kontrol et ama abartma.