Kafama takıldı

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
petrol fiyatları 1$ artsa, ertesi gün direk son kullanıcıya yansıyor, petrol fiyatları %50 düşüyor 3-6 ay arasında kullanıcıya yansır diyorlar :angry:

yuh diyorum, bu cevapta herkesi tatmin ediyor, yalan, fiyatlar anında da düşebilir.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
409
petrol fiyatları 1$ artsa, ertesi gün direk son kullanıcıya yansıyor, petrol fiyatları %50 düşüyor 3-6 ay arasında kullanıcıya yansır diyorlar :angry:

yuh diyorum, bu cevapta herkesi tatmin ediyor, yalan, fiyatlar anında da düşebilir.

Normalde OPEC ayarlıyor petrol fiyatlarını, zam geldiği zaman günü gününe yansıtılıyor hatta geçende indirim olmuştu sanırım. Senin dediğin geçen TV'de bir yetkilinin(ona kim vermişse bu saçmalama yetkisini?) doğalgaz fiyatlarının petrolden 5-6ay sonra etklilendiğiydi bu bana da mantıklı gelmedi açıkçası.

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
az değil 140$ dan 70$ a düştü varil fiyatları, insaf ya, hükümet OPEC i denetlemiyor mu :angry::donatello:

birileri yine ceplerini dolduruyor, en sevmediğim şey bilerek yolunmak :icon_-1:

meçhul_yolcu

Profesör
Reaksiyon puanı
0
botaşın formülü varya açıklandı.kendilerine uydurmuşlar ceplerini dolduruyorlar kardeş.
falan filan % 22.5

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Yok ya işin iyice içine ettiler yaşanmıycak yer haline getirdiler buraları.

tsewen

Doçent
Reaksiyon puanı
1
düştüde bu sefer dolar yükseldi kardeş artı adam indirim yapmak istemiyor ki napacaksın kazık daima vatandaşa

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ben aklıma takılan daha basit bir soruyu sormak istiyorum .

4 kişilik bir aile kirada otururken 500 ytl maaşla nasıl geçinir.Üstelik çocuklardan biri okuyor biride daha bebek ise hadi bakalım.

tsewen

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ben aklıma takılan daha basit bir soruyu sormak istiyorum .

4 kişilik bir aile kirada otururken 500 ytl maaşla nasıl geçinir.Üstelik çocuklardan biri okuyor biride daha bebek ise hadi bakalım.
aga çok zor be ben lojmanda oturuyorum 2 çocuk var maaş 1300 ytl ben bile zorlanıyorum. o adamlar ölür Allah yardımcıları olsun

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
409
az değil 140$ dan 70$ a düştü varil fiyatları, insaf ya, hükümet OPEC i denetlemiyor mu :angry::donatello:

birileri yine ceplerini dolduruyor, en sevmediğim şey bilerek yolunmak :icon_-1:

şimdi OPEC uluslarası bir organizasyon (petrol ihraç eden ülkeler birliği gibi birşey) o yüzden onlar ne fiyat belirlerse ithal eden ülkeler uymak zorunda. Ha fiyatlar düştü doğru bize niye yansımadı, az önce bir haber okudum fiyatların tekrar yükselmesi için üretimi kısma kararı almışlar. Bu konuda Tüpraş bizde yetkili mercii sanırım onlara bir danışmak lazım.

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bence arkadaş haklı, çok daha erken inebilirdi fiyatlar ne olursa olsun, 5 - 6 ay nedir yaa

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
EN iyisi bisiklet ;) :D :D
Hem temiz bir çevre için hemde cebimizin boş kalmaması için ;)

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Ben Yarın Katırları Hazırlıyorum Irak A Gidcem Başka Çare Kalmadı :)

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
şimdi OPEC uluslarası bir organizasyon (petrol ihraç eden ülkeler birliği gibi birşey) o yüzden onlar ne fiyat belirlerse ithal eden ülkeler uymak zorunda. Ha fiyatlar düştü doğru bize niye yansımadı, az önce bir haber okudum fiyatların tekrar yükselmesi için üretimi kısma kararı almışlar. Bu konuda Tüpraş bizde yetkili mercii sanırım onlara bir danışmak lazım.

bende biraz araştırdım, bizde petrolün %80ini vergi, yani ucuzlayan şey sadece %20lik kısım, bu %20lik kısım %50 ucuzlasa bile %8-5 gibi yansıyor-yansıması lazım. onu bile çok görüyorlar :stuart:

haberi bende okudum, kafayı yedim, yok böyle bir olay, adamlar kaz avına çıkıyorlar sanki :pinch: :angry: demek bu kadar kolay bu işler, amerika boşuna özgürlük getirmemiş ırak a :excl: